פורסם 2011 בינואר 414 שנים ערב טוב.ברשותי דיק קשיח נייד של חברת WD 320GB לא יודע מה בידיוק קרה אך כאשר אני רוצה להעתיק עליו קבצים או למחוק ממנו קבצים הוא לא נותן לי.מה יכולה להיות הבעיה.תודה רבה מראש.
פורסם 2011 בינואר 414 שנים מה הוא אומר וכו ?יש לך הרשאות ?לקרוא אתה כן מצליח ? את כולם ?במחשב אחר כן מצליח ?איזה מערכת הפעלה / גירסה ?
פורסם 2011 בינואר 414 שנים מחבר מה הוא אומר וכו ? כאשר אני מנסה למחוק הוא רושם לי cannot read from the source file or diskכנ"ל כאשר אני מנסה להעתיק לשם קובץ.יש לך הרשאות ? הרשאות...אני מאמין שכן איפה בודקים?לקרוא אתה כן מצליח ? את כולם ? לקרוא אני כן מצליח וגם לראות סרטים מדיסק הקשיח.במחשב אחר כן מצליח ? במחשב אחר זה אותו דבר .איזה מערכת הפעלה / גירסה ? VISTA HOME PREMIUM
פורסם 2011 בינואר 414 שנים יכול להיות שהוא מסתבך אם ה trash, תנסה למחוק לגמרי אם shift del במקום לשים ב trash ?הרשאות - אמור להיות ב "מאפיינים --> הרשאות" או משהוא דומה. תבדוק שהקובץ שייך לך ו/או שיש לך הרשאות כתיבה אליו ולתיקיה שבה הוא נמצא
פורסם 2011 בינואר 414 שנים מחבר למחוק אני מצליח.....אבל להעתיק לדיסק אני לא יכול.... פורמט תמיד אפשר לעשות השאלה איך עושים את זה בלי לפרמט.
פורסם 2011 בינואר 414 שנים תנסה לרוקן את ה trash או למחוק את התיקיה שלו לגמרי, יכול להיות שמשהוא איתו לא עובד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.