עבור לתוכן

חכמת הבייגלה של תיכוניסט לא ממוצע.

Featured Replies

פורסם

ובכן, הבלוג שלי עוסק בחיבוטי הנפש של נער מתבגר (לא כל כך ממוצע) עם גישה צינית מאוד לחיים, הצל שמטיל בית הספר על חייו הכמעט מושלמים (not) ומנסה להסביר כיצד צועד עם שלם של נמלולים חזרה לבתי הסוהר יום יום.. הנה לכם טעימה קטנה ממשנת הבייגלה היוטופית העצבנית שלי:

"הנה אני בשיעור מתמטיקה הראשון לאחר אותם חודשיים קדושים המביאים קמצוץ או טעימה מהחופש וחיים ללא מערכת אשר "משגיחה" עליך, או כמה שאני אוהב לקרוא לאותו מוסד מקולל... - בית סוהר."

Give me 5 minutes.

Enter my world.

חכמת הבייגלה של אופניק

בבקשה - תגובות הערות הארות תלונות הצעות יתקבלו בברכה.. אני חי בשביל הפידבאק שלכם... בערך.

פורסם

לפי הדמיית התיכון לבית כלא ובלי לקרוא את הבלוג אני כבר יכול להגיד לך שבעוד כמה שנים טובות כשתעבור על הבלוג תגחך.

גם אני חשבתי כמוך לפני מספר שנים ועכשיו אני מבין כמה טעיתי :-\

הייתי חוזר לתיכון כמו גדול (גם אם יושבים ב"תאים" - בשביל הלימודים ובשביל החברה)

פורסם

מסכים עם ליאור. אחרי שעוזבים את הבית ספר, מתגעגעים.

פורסם
  • מחבר

תאמינו לי, שאני כבר מתגעגע. ואני לא ציני.

פורסם

מזה בלוג ? אני פשוט בחיים שלי לא שמעתי את המילה.

פורסם

יומן רשת.

פורסם

תודה.

ד"א VEGA בן כמה אתה ? אני רוצה לדעת לפני שאני קורא.

פורסם
  • מחבר

תבדוק פרופיל משתמש.. :)

אנוכי בן 15.

מי שבאמת אוהב אותי שירשם לרשימת תפוצה שלי.

:-*

פורסם

אני עוד 13 יום מתגייס לנחל ואת האמת שאני עדיין לא כל כך מתגעגע לתיכון למרות הכיף שהיה...

בטח שאני ירוץ עלי עם אפוד ושקים אז אני יתגעגע!

:)

פורסם
  • מחבר

לפי הדמיית התיכון לבית כלא ובלי לקרוא את הבלוג אני כבר יכול להגיד לך שבעוד כמה שנים טובות כשתעבור על הבלוג תגחך.

גם אני חשבתי כמוך לפני מספר שנים ועכשיו אני מבין כמה טעיתי :-\

הייתי חוזר לתיכון כמו גדול (גם אם יושבים ב"תאים" - בשביל הלימודים ובשביל החברה)

תאמין לי, שאני כבר מתגעגע לבית ספר ולאווירה של חבר'ה שהרבה זמן לא הייתה לי (למרות שעכשיו אני מקושר היטב בתוך החבר'ה, הרבה שנים הייתי מנודה.) בכל אופן, אינני חושב שזה יאה להגיד שהבלוג, אפילו שזה אומנם באופן עקיף ואני לא בטוח שאתה מתכוון לזה, אבל כאשר אתה משתמש במושג גיחוך זה עושה רושם שזה לא רציני. ובכן, קודם כל שאני בן אדם מאוד רציני ממה שאני מכיר את עצמי (למרות שיש לי המון דחקאות וקטעים..) הבלוג הוא הדבר הכי רציני שאי פעם עשיתי ואני ממש מאיץ בך לקרוא את החומר שכתבתי, כי אני רוצה את הביקורת שלך. זה חשוב לי.

לילה איכות לכולם!

פורסם

הבלוג נראה נחמד (וגם נקרא נחמד).... אבל קצר מדי לטעמי :P... אולי כדאי להוסיף איזה פסקה או שתיים.

פורסם
  • מחבר

האם זה סרקזם או שאולי שכחת ללחוץ על הכפתור לפתיחת ההודעה עצמה ולא ההקדמה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים