עבור לתוכן

עזרה בחיבור 2 ראוטרים אלחוטיים

Featured Replies

פורסם

אהלן,

יש ברשותי ראוטר אלחוטי אחד המחובר לאינטרנט.

אני מעוניין בעזרת ראוטר אלחוטי נוסף לקלוט את הרשת הראשית ולשדר אינטרנט ל LAN של הראוטר השני.

בעצם להפוך את הראוטר ממשדר אלחוטי למקלט אלחוטי.

עזרתכם נחוצה

תודה

פורסם

לא כ"כ הבנתי מה שאתה רוצה לעשות ,

אבל אני מניח שהמונח המקצועי לדבר הזה נקרא Bridge

תגשר בין שני הרשתות בעזרת הגדרה במערכת ההפעלה שלך

בהצלחה ,

פורסם

אתה בעצם מעוניין שהנתב יהיה כרטיס רשת שקולט את הרשת ומעביר לLAN

אם אני לא טועה זה אפשרי בנתב עם קושחת DD-WRT

וגם בחלק מנקודות הגישה.

אפשר לבדוק לפי המדריכיםשל הנתב.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

קצת עצוב שכשאנשים מבקשים עזרה אז אומרים להם דברים סתומים כמו "תעשה ברידג'" או תסתכל במדריך.

גם אני נתקלתי באותה בעיה ואין אף מדריך שמסביר את זה בצורה נורמאלית. :pissed:

בקיצור - עיצבן אותי העניין הזה ממש וזה שאף אחד לא ממש ידע לעזור.

אז התכתבתי עם התמיכה הטכנית של הנתב (במקרה שלי זה החברה ב EDIMAX) - ולא להאמין - זה עובד :)

הם המליצו לקנות נתב שני שתומך באופציה של "Universal Repeater", מבדיקה קצרה הנתב הזול ביותר שלהם עם האפשרות הזאת הוא BR-6226N.

והכי טוב - מוכרים אותו כמעט בכל חנות...

שלב שני - מחברים אותו לאחד המחשבים ברשת באמצעות כבל. אני אישית העדפתי לא לחבר למחשב הראשי אלא דווקא ללפטופ וזה עבד טוב.

שלב שלישי - מגיעים לקונסולת ההגדרות של הנתב מדלגים על ההתקנה הבסיסית ומגיעים ישר להגדרות של ה wireless.

שלב רביעי - בוחרים מבין האופציות את האופציה של Universal Repeater - ושם פועלים לפי ההגדרות בחוברת

! שים לב! - צריך להוריד את חוברת ההגדרות מהאתר ולא להסתמך על החוברת בעברית שלא מתארת את האופציה הזאת בכלל!!!

שלב חמישי - מגדירים הגדרות אבטחה.

שלב שישי - מגדירים את הIP של הראוטר כחלק מהסגמנט של הראוטר הראשי ומבטלים את האופציה של DHCP.

פורסם
  • מחבר

תודה לכולם,

מסתבר שלראוטר שיש לי אין את האופציה הזו כי הוא מימי מתושלח...

אקנה חדש ואנסה.

פורסם

תודה לכולם,

אקנה חדש ואנסה.

לקנות חדש זאת תמיד אופציה ( אם אין לך בעיה כספית )

העניין הוא למצוא דרכים "לעקוף את המערכת" ולעשות פעולות אשר ייתנו לך את אותו אפקט עם אותו הציוד ...

המלצה שלי , תסגור פינות , ותבדוק את כל האפשרויות שלך לפני ...

פורסם

תודה לכולם,

אקנה חדש ואנסה.

כדאי לך למרות הכל להציץ במדריך הזה -- http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm

פורסם
  • מחבר

micky_86 - בשביל פחות מ-200 ש"ח אני לא מתכוון להתעסק עם גרסאות לינוקס על הראוטר ובעיות תאימות, בלי לפגוע.

היה לי ניסיון מר שלשום עם ראוטר של TP LINK בניסיון לבצע WDS בינו לבין האדימקס - לא עובד!

הTP מזהה את הרשת אך לא נותן IP חוקית (בעצם האדימקס אמור לתת).

אחרי מלחמת חורמה עם אייבורי בטענה שהמוצר לא עושה את מה שהוא אמור לעשות. - הם טוענים שלמרות שרשום עליו WDS ואני מקנפג אותו כך עדיין זה לא יעבוד ונקטו בשיטת:"אמרתי לך".

לבסוף החליפו לי לאדימקס 6424 ואחרי 10 דקות כולל שחור וסיגריה הכל עובד.

מסקנה שלי - מלכתחילה לנסוע לחנות הרחוקה יותר מהבית ולקנות בדיוק מה שאני צריך, וכנראה שבאמת יש בעיות של תאימות בין ערכות שבבים בין חברות שונות.

CHEIF: תודה על המדריך כבר מצאתי אותו מזמן בגוגל - ישר כוח על האתר?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים