עבור לתוכן

חיתוך מארז

Featured Replies

פורסם

משהו מכיר מקום באיזור המרכז שבו חותכים מארזים? חלונות, מאווררים 88מ"מ וכו'?

תודה למי שיעזור

פורסם

משהו מכיר מקום באיזור המרכז שבו חותכים מארזים? חלונות, מאווררים 88מ"מ וכו'?

תודה למי שיעזור

מה הבעיה אחי קנה מקדחת כוס ותחתוך זה בכלל לא מסובל עשיתי את זה כבר המון פעמים

או מקדחה עם ראש עגול - שטוח ותעשה לך שבלונה

פורסם
  • מחבר

מה הבעיה אחי קנה מקדחת כוס ותחתוך זה בכלל לא מסובל עשיתי את זה כבר המון פעמים

או מקדחה עם ראש עגול - שטוח ותעשה לך שבלונה

אני רוצה לעשות גם חלון... ובשביל זה צריך דרמל או מכשיר אחר ואין לי שזה עולה יותר מ-200 שקל או משהו, ואין לי שימוש אחר לזה אז בשביל מה לקנות ב-200 שקל? שזה עבודה של 20 דקות שיכולים לקחת מקסימום 20, 30 שקל?

פורסם

לפי דעתי בכל מסגריה יכולים לעשות לך את זה אבל כמו שמישו פה אמר כדאי לעשות לבד זה הכי כיף וגם תצבור ניסיון ותוכל לעשות עוד כל מיני דברים בלי ללכת למישו שיעשה לך

פורסם

אני רוצה לעשות גם חלון... ובשביל זה צריך דרמל או מכשיר אחר ואין לי שזה עולה יותר מ-200 שקל או משהו, ואין לי שימוש אחר לזה אז בשביל מה לקנות ב-200 שקל? שזה עבודה של 20 דקות שיכולים לקחת מקסימום 20, 30 שקל?

גם אני חשבתי בדיוק כמוך בהתחלה..,

מה אני אעשה עם דרמל.., כולה בשביל חלון אולי, אין לי שימושים לזה,

אז לא!, ממש לא!,

חוץ מזה שהוא כלי שיכול לעזור לך במון דברים חוץ ממודינג, הוא גם יכול להקל עליך לעשות מלא מודינג במחשב!

אני לא יודע כמה דברים יפים אתה ראיתה, אבל אני שוטטתי בהמון אתרים, ראיתי מודינג לעכבר, מקלדת, פד,

מאז, בלה בלה בלה בלה, והכל הנפוץ בכולם כדי לחתוך היה דרמל!,

לפי דעתי שווה את ההשקעה על דרמל, אתה גם יכול להשיג אותו במכרזים, במחירים של 200~400 שקל.. ::)

.., אבל אני לא אומר לך : לך תקנה דרמל, אני מציע לך אם אתה מתחיל לאהוב את הנושא.., תקרא דיונים,

תשוטט באתרים של מודינג, תראה תמונות, תראה מדריכים (תכנס גם לאתרים אמריקאים וכו'..),

ואז תראה הרבה מאוד דברים שבהם משתמשים בדרמל.. ;)

ובכל מקרה, אתה יכול לעשות חלון גם לבד.., יש לך גיקסו?, או מקדחה רגילה אפילו?,

אם יש לך גיקסו.. אז תחתוך איתו בזהירות ובסבלנות, תשים גומי וסילקון/ברגים/דבק חם/מה שעולה לך בראש שיכול להחזיק פרספקט,

אם יש לך מקדחה, מה שאני עשיתי - קניתי ראש דיסק לחתוך מתחכת ופלדה למקדחה קטן כזה.., והוא עושה עבודה נפלאה!,

את החור בגג לתצוגת LCD שלי עשיתי בלי בעיות.., כמובן שלעשות חורים עגולים איתו אפשר להגדיר את זה כמסוכן מאוד,

ובלתי אפשרי.. :-\, ומסוכן כי הוא הדיסק מוחזק עם מעין בורג כזה.., והבורג משתחרר אם הדיסק נעצר והמקדחה ממשיכה להסתובב..,

אבל אם אתה עושה חלון ריבוע, מלבן, אז זה יהיה בשבילך אחלה..,ראש דיבק כזה עולה כ30 שקל בהום סנטר..,

ואם תרצה לעשות את זה טיפה עגול, תקנה משחיזים לברזל, אני גם קניתי.., ותוכל לשייף בצורה עגולה את הפינות,

ואפילו אם אתה רוצה תוכל לעשות חור בצורת עיגול למאוורר, אבל זה יקח לך המון זמן, כי אתה תעשה מעין חור ריבועי בהתחלה עם הדיסק,

שהחור הריבועי קטן יותר מהמאוורר.., ואז תשחיז עם המשחזים בצורת עיגול.., זה לוקח המון זמן, אבל זה אפשרי..

בקיצור, חחח הפכתי את זה לממש מסובך, רשמתי המון.. ;D

פשוט תעשה חור.. ;)

בהצלחה.. ;)

פורסם

מה שרן ניסה לאמר בצורה עילגת מאוד.. חחח שאם המטרה שלך מהדרמל זה רק כדי לעשות חור

במארז אז זה לא שווה, אם זה יותר מזה, אז אין לך משהו יותר טוב..

אבל הרעיון של לקחת את זה לנגר או מסגריה פשוט גרוע !!!!

אתה לא תאמין כמה זה יותר כיף לעשות את זה בעצמך, שאתה שולט על הכל ואתה מתכנן ומבצע הכול !!

פורסם
  • מחבר

מה שרן ניסה לאמר בצורה עילגת מאוד.. חחח שאם המטרה שלך מהדרמל זה רק כדי לעשות חור

אתה לא תאמין כמה זה יותר כיף לעשות את זה בעצמך, שאתה שולט על הכל ואתה מתכנן ומבצע הכול !!

כן אבל זה כסף וכסף אין הרבה :>

זה לא קשור להנאה אישית... ואם אתה לא אומר נגר או מסגריה אז איפה כן אפשר לעשות את זה?

פורסם

אני לא חושב שיש יותר מדי חנויות םרטיות שמתעסקות עם ציוד כזה אז אתה די מוגבל

באפשרויות...

אם אתה בכל זאת לא מוצא כל דרך להשיג גקסון או דרמל אז לך לנגר ותבקש ממנו שהוא יעשה לך מה שאתה רוצה

אין לך עוד אפשרות... אבל חבל :-\

פורסם

:lol:

לא ממש מדויק..,

מה שאני אמרתי זה - שלא שווה לקנות מקדח כוס בשביל חור למאוורר,

עדיף דרמל, גם בשביל חלון, גם בשביל חור למאוורר, וגם בשביל המון המון דברים..

זה בצורה מקוצרת... ;)

ודרמל יכול לעלות גם 200 שקל, תסתכל במכרזים.. ;):D

ומקדח כוס עלול להגיע גם ל200 שקל נראה לי..

(כי צריך גם מרכז למקדח..), וזה רק בשביל חור אחד, שנים.., אז מה עדיף? ::)

(דרמל.. ;) ) ;):D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים