פורסם 2011 בינואר 414 שנים יש לי בעיה כזאת, בוא נגיד שאני לא מבין במחשבים כמוכם אז באתי לשאול פה הבעיה שלי היא שכשאני עושה משהו במחשב מחליף שפה מתקין תוכנה או משנה משהו בהגדרה של הוינדוס הווינדוס לא עולה הוא מגיע למסך טעינה של הווינדוס 7 ואז הוא עושה רעש כזה מתוך המחשב כזה כמו של משהו חלוד כזה אני יביא לכם דוגמא שנראה לי שתבינו יותר כמו של אוטובוס חלוד שעוצר יש רעש כזה של משהו שמסתובב ועושה רעש לא ציפצופים אלה רעש מכני כזה איצר עשיתי כבר בערך 10פירמוטים עם 10 וינדוסים שונים ואותו הדבר אני חושב שזה מהדיסק הקשיח כי רק שם משהו מסתובב מה אני יכול לעשות?
פורסם 2011 בינואר 414 שנים הדיסק הקשיח חשוד כתקול לכן הדבר הראשון שאני ממליץ לך לעשות זה להעתיק ממנו את כל החומר החשובבשלב הבא תפתח את המארז ותנסה לשמוע עם האוזן מהו מקור הרעש
פורסם 2011 בינואר 514 שנים אם הוא עושה ריסטרט אתה סביר להניח מקבל BSOD (מסך כחול).תדליק את המחשב עם לחיצות על F8 ותבחר DISABLE AUTOMATIC RESTART.אם מופיע מסך כחול תרשום פה את הודעת הSTOP0X0...או צלם את המסך.זה יתן כיוון נוסף.
פורסם 2011 בינואר 514 שנים מחבר אין שום מסך כחולהוא פשוט מגיע לטעינה של הווינדוס (איפה שהסמל)וכשזה מסיים ויש מסך שחור לכמה שניות זה עושה את הרעש הזהועושה רסטרטוכשהמחשב עולה שוב זה רושם לי אם אני רוצה לקתן או להפעיל רגילואם אני מתקן זה רושם לי "אל תשלח"
פורסם 2011 בינואר 514 שנים לא יודע, יש כל מיני.אם אני צריך להריץ בדיקה אני שולף מהתיק את אחד הדיסקים עם חבילות כלים שאפשר להוריד באינטרנט, ואז מריץ את אחד מהכלים המתאימים (לפעמים יש כמה על אותו דיסק).בכל מקרה ליצרן ההרדיסק עצמו אמורה להיות תוכנת בדיקה באתר שלהם.
פורסם 2011 בינואר 614 שנים ניסית מה שביקשתי?ריסטרט ברוב המקרים מקבל מסך כחול. אלא אם כן זה נובע מספק תקול.
פורסם 2011 בינואר 614 שנים תנסה לבדוק את תקינות הדיסק הקשיח עם HD SENTINELhttp://www.hdsentinel.com/hdsdos/hdsdos_cd.zipתצרוב לדיסק ותעלה BOOTתרשום בחזרה את התוצאה...
פורסם 2011 בינואר 814 שנים אם הדיסק הקשיח שלך משמיע רעש מכני אז הוא תקול ואין לך מה לבדוק אותו עם תוכנותתגבה את הנתונים שיש עליו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.