עבור לתוכן

מסך 23 אינטש + IPS + LED

Featured Replies

פורסם

הגיע מסך שחיכיתי לו זמן רב

http://www.lg.com/il/it-products/monitors/LG-led-IPS236V.jsp

זה מסך שהוא גם LEd + IPS 23 אינטש

הכוונה של LEd - ,תאורה אחורית

אני מעונין לארגן קבוצת קניה לרכישה של המסך הבא

במידה ומישהו מעונין אבקש להרשם ואז נוכל לדעת לפי כמות הנרשמים את המחיר של המסך

כרגע המחיר 1590 שקלים אבל אוכל להשיג אותו יותר זול

פורסם

תאמת נשמע טוב לאללה. אני כרגע בהתלבטות דיי גדולה אם לרכוש את ה-dell u2410 ולהשתתף בהגרלת המסך החף מבעיות, או ללכת לכיוון אחר.

הדבר היחיד שמוריד לי זה החברה LG. גם בשוק המסכים של הטלוויזיות(שרובם בעלי פאנל IPS) החברה לא כל כך כיכבה בלשון המעטה אלא הייתה יותר בכיוון של המסכים הזולים, כלומר הייתה תחרותית במחיר יחסית לגודל ולא באיכות. בדרך כלל מי שהיה קונה מסך איכותי ומוכן להשקיע לא היה קונה LG אלא סמסונג\פיליפס ואחרים.

אבל אי אפשר לדעת.

פורסם
  • מחבר

תאמת נשמע טוב לאללה. אני כרגע בהתלבטות דיי גדולה אם לרכוש את ה-dell u2410 ולהשתתף בהגרלת המסך החף מבעיות, או ללכת לכיוון אחר.

הדבר היחיד שמוריד לי זה החברה LG. גם בשוק המסכים של הטלוויזיות(שרובם בעלי פאנל IPS) החברה לא כל כך כיכבה בלשון המעטה אלא הייתה יותר בכיוון של המסכים הזולים, כלומר הייתה תחרותית במחיר יחסית לגודל ולא באיכות. בדרך כלל מי שהיה קונה מסך איכותי ומוכן להשקיע לא היה קונה LG אלא סמסונג\פיליפס ואחרים.

אבל אי אפשר לדעת.

אחד הנושאים שהכי היו חשובים זה פיקסלים מתים שרופים

האחריות שלהם מצוינת

בדרך כלל הבעיה עם הפיקסלים זה בחודש הראשון

שם יחליפו לך החל מהפיקסל הראשון

מחכה לעוד תגובות אבל זה נראה לי כרגע הבחירה הכי טובה. אני לא רואה מהכיוון של dellשינוי או שיפור

ולכן ירדתי מה 2410. המשמעות של ה LEd לגבי חיסכון ניכר בחשבון חשמל

בו ותסביר לי מה רע ב LG

פורסם

הדבר היחיד שמוריד לי זה החברה LG.

אתה מודע לזה שהרוב המוחץ של פאנלי הIPS בשוק, כולל כל הפאנלים במסכי DELL המככבים הפורום, מיוצרים ע"י LG? או ליתר דיוק ע"י תאגיד LG-Philips LCD?

פורסם

לא יודע לגבי היצרן של הפנל (שברור לי שיש לו השפעה מכרעת על המוצר) אבל אני סומך את ידי על המסכים של סמסונג ופיליפס שעד היום לא התאכזבתי אף פעם מהם.

ברמה הגבוהה יותר יש את המסכים של EIZO - אבל רק פעם בחיים היה לי מסך כזה.

פורסם

ראיתם שבכל החנויות בארץ המחיר של המסך הזה אחיד? כולם 1590 (חוץ מ IQPC שהורידו את המחיר ל 1580).

פורסם

ראיתם שבכל החנויות בארץ המחיר של המסך הזה אחיד? כולם 1590 (חוץ מ IQPC שהורידו את המחיר ל 1580).

אל תשאל איזה דיל אני רץ לקנות חח

לנושא: חכה לאיזה ביקורת כי המסך די חדש לפי מה שהבנתי

פורסם

הבעיה היחידה שהם ציינו זה שאין אפשרות לשנות את גובה המסך ואין PIVOT, למה בדיוק לא היית קונה אותו?

כרגע המחיר הכי זול הוא ב P SEE בירושלים (לפחות ממה שראית), גם שם המחיר הוא משהו כמו 1550.

פורסם
  • מחבר

אפשר להוריד מחיר תלוי אם נבצע קניה מאורגנת

פורסם

הבעיה היחידה שהם ציינו זה שאין אפשרות לשנות את גובה המסך ואין PIVOT, למה בדיוק לא היית קונה אותו?

זו בדיוק הסיבה שבגללה אני לא הייתי קונה אותו. ה-IPS231P נראה טוב יותר, אבל הוא עדיין לא הגיע לארץ.

פורסם

אתה מודע לזה שהרוב המוחץ של פאנלי הIPS בשוק, כולל כל הפאנלים במסכי DELL המככבים הפורום, מיוצרים ע"י LG? או ליתר דיוק ע"י תאגיד LG-Philips LCD?

לא בדקתי, אז אני מניח שאתה צודק, אבל יתכן ש LG מקפידים יותר מ DELL על בקרת איכות, כלומר פאנל שדל אומרת שהוא "בגדר הסביר" ,אולי היה מוחזר אחר כבוד ל LG-Philips ע"י LG...

פורסם

אם אני זוכר נכון אמרו שמסכים עם חיבור HDMI מוגדרים בארץ כטלויזיות ולא כמסכי מחשב (הבדל במיסוי), ל IPS231P אין HDMI ולאחרים יש מה שאומר שהמיסוי עליו נמוך יותר ולכן קשה לי להאמין שהוא יגיעה לארץ וגם הוא יגיע המחיר שלו יהיה הזוי בשביל לפצות על המחיר המוגזם של שאר המסכים בסדרה.

פורסם

לא בדקתי, אז אני מניח שאתה צודק, אבל יתכן ש LG מקפידים יותר מ DELL על בקרת איכות, כלומר פאנל שדל אומרת שהוא "בגדר הסביר" ,אולי היה מוחזר אחר כבוד ל LG-Philips ע"י LG...

הדבר נאמר במקור כתגובה למישהו שאמר שLG כחברה לא נראית לו. לגבי הפאנלים - אין לדעת, ומדינייות של כל יצרן היא שונה, אך בכל מקרה טענתם של DELL הייתה שהפאנלים הספציפיים שאנשים מסוימים טענו שהם דפוקים נבדקו ע"י היצרן (קרי, LGP) ונמצאו על-ידו כעומדים בתקן.

אם אני זוכר נכון אמרו שמסכים עם חיבור HDMI מוגדרים בארץ כטלויזיות ולא כמסכי מחשב (הבדל במיסוי)

אמרו, אך לא הציגו שום מידע חד-משמעי.

• 2 שבועות מאוחר יותר...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים