פורסם 2011 בינואר 314 שנים הגיע מסך שחיכיתי לו זמן רבhttp://www.lg.com/il/it-products/monitors/LG-led-IPS236V.jspזה מסך שהוא גם LEd + IPS 23 אינטשהכוונה של LEd - ,תאורה אחוריתאני מעונין לארגן קבוצת קניה לרכישה של המסך הבאבמידה ומישהו מעונין אבקש להרשם ואז נוכל לדעת לפי כמות הנרשמים את המחיר של המסךכרגע המחיר 1590 שקלים אבל אוכל להשיג אותו יותר זול
פורסם 2011 בינואר 314 שנים תאמת נשמע טוב לאללה. אני כרגע בהתלבטות דיי גדולה אם לרכוש את ה-dell u2410 ולהשתתף בהגרלת המסך החף מבעיות, או ללכת לכיוון אחר.הדבר היחיד שמוריד לי זה החברה LG. גם בשוק המסכים של הטלוויזיות(שרובם בעלי פאנל IPS) החברה לא כל כך כיכבה בלשון המעטה אלא הייתה יותר בכיוון של המסכים הזולים, כלומר הייתה תחרותית במחיר יחסית לגודל ולא באיכות. בדרך כלל מי שהיה קונה מסך איכותי ומוכן להשקיע לא היה קונה LG אלא סמסונג\פיליפס ואחרים.אבל אי אפשר לדעת.
פורסם 2011 בינואר 314 שנים מחבר תאמת נשמע טוב לאללה. אני כרגע בהתלבטות דיי גדולה אם לרכוש את ה-dell u2410 ולהשתתף בהגרלת המסך החף מבעיות, או ללכת לכיוון אחר.הדבר היחיד שמוריד לי זה החברה LG. גם בשוק המסכים של הטלוויזיות(שרובם בעלי פאנל IPS) החברה לא כל כך כיכבה בלשון המעטה אלא הייתה יותר בכיוון של המסכים הזולים, כלומר הייתה תחרותית במחיר יחסית לגודל ולא באיכות. בדרך כלל מי שהיה קונה מסך איכותי ומוכן להשקיע לא היה קונה LG אלא סמסונג\פיליפס ואחרים.אבל אי אפשר לדעת.אחד הנושאים שהכי היו חשובים זה פיקסלים מתים שרופיםהאחריות שלהם מצוינתבדרך כלל הבעיה עם הפיקסלים זה בחודש הראשון שם יחליפו לך החל מהפיקסל הראשוןמחכה לעוד תגובות אבל זה נראה לי כרגע הבחירה הכי טובה. אני לא רואה מהכיוון של dellשינוי או שיפורולכן ירדתי מה 2410. המשמעות של ה LEd לגבי חיסכון ניכר בחשבון חשמלבו ותסביר לי מה רע ב LG
פורסם 2011 בינואר 414 שנים הדבר היחיד שמוריד לי זה החברה LG.אתה מודע לזה שהרוב המוחץ של פאנלי הIPS בשוק, כולל כל הפאנלים במסכי DELL המככבים הפורום, מיוצרים ע"י LG? או ליתר דיוק ע"י תאגיד LG-Philips LCD?
פורסם 2011 בינואר 414 שנים לא יודע לגבי היצרן של הפנל (שברור לי שיש לו השפעה מכרעת על המוצר) אבל אני סומך את ידי על המסכים של סמסונג ופיליפס שעד היום לא התאכזבתי אף פעם מהם.ברמה הגבוהה יותר יש את המסכים של EIZO - אבל רק פעם בחיים היה לי מסך כזה.
פורסם 2011 בינואר 514 שנים ראיתם שבכל החנויות בארץ המחיר של המסך הזה אחיד? כולם 1590 (חוץ מ IQPC שהורידו את המחיר ל 1580).
פורסם 2011 בינואר 514 שנים ראיתם שבכל החנויות בארץ המחיר של המסך הזה אחיד? כולם 1590 (חוץ מ IQPC שהורידו את המחיר ל 1580).אל תשאל איזה דיל אני רץ לקנות חחלנושא: חכה לאיזה ביקורת כי המסך די חדש לפי מה שהבנתי
פורסם 2011 בינואר 514 שנים http://www.digitalversus.com/lg-flatron-ips226v-p357_10200_35.htmlאומנם זה דגם ה 22' אבל ...לא היתי הולך על המסך הזה.
פורסם 2011 בינואר 514 שנים הבעיה היחידה שהם ציינו זה שאין אפשרות לשנות את גובה המסך ואין PIVOT, למה בדיוק לא היית קונה אותו?כרגע המחיר הכי זול הוא ב P SEE בירושלים (לפחות ממה שראית), גם שם המחיר הוא משהו כמו 1550.
פורסם 2011 בינואר 614 שנים הבעיה היחידה שהם ציינו זה שאין אפשרות לשנות את גובה המסך ואין PIVOT, למה בדיוק לא היית קונה אותו?זו בדיוק הסיבה שבגללה אני לא הייתי קונה אותו. ה-IPS231P נראה טוב יותר, אבל הוא עדיין לא הגיע לארץ.
פורסם 2011 בינואר 614 שנים אתה מודע לזה שהרוב המוחץ של פאנלי הIPS בשוק, כולל כל הפאנלים במסכי DELL המככבים הפורום, מיוצרים ע"י LG? או ליתר דיוק ע"י תאגיד LG-Philips LCD?לא בדקתי, אז אני מניח שאתה צודק, אבל יתכן ש LG מקפידים יותר מ DELL על בקרת איכות, כלומר פאנל שדל אומרת שהוא "בגדר הסביר" ,אולי היה מוחזר אחר כבוד ל LG-Philips ע"י LG...
פורסם 2011 בינואר 614 שנים אם אני זוכר נכון אמרו שמסכים עם חיבור HDMI מוגדרים בארץ כטלויזיות ולא כמסכי מחשב (הבדל במיסוי), ל IPS231P אין HDMI ולאחרים יש מה שאומר שהמיסוי עליו נמוך יותר ולכן קשה לי להאמין שהוא יגיעה לארץ וגם הוא יגיע המחיר שלו יהיה הזוי בשביל לפצות על המחיר המוגזם של שאר המסכים בסדרה.
פורסם 2011 בינואר 614 שנים לא בדקתי, אז אני מניח שאתה צודק, אבל יתכן ש LG מקפידים יותר מ DELL על בקרת איכות, כלומר פאנל שדל אומרת שהוא "בגדר הסביר" ,אולי היה מוחזר אחר כבוד ל LG-Philips ע"י LG...הדבר נאמר במקור כתגובה למישהו שאמר שLG כחברה לא נראית לו. לגבי הפאנלים - אין לדעת, ומדינייות של כל יצרן היא שונה, אך בכל מקרה טענתם של DELL הייתה שהפאנלים הספציפיים שאנשים מסוימים טענו שהם דפוקים נבדקו ע"י היצרן (קרי, LGP) ונמצאו על-ידו כעומדים בתקן.אם אני זוכר נכון אמרו שמסכים עם חיבור HDMI מוגדרים בארץ כטלויזיות ולא כמסכי מחשב (הבדל במיסוי)אמרו, אך לא הציגו שום מידע חד-משמעי.
פורסם 2011 בינואר 1814 שנים עשיתי חיפוש למסך הנ"ל ונתקלתי בת'רד הזה. ניתן למצוא אותו ב1100 בTMS.http://tms.co.il/product/9054יש חו"ד חדשות על המסך הזה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.