עבור לתוכן

שאלה להמלצה בין 2 כרטיסי מסך ATI HD5850 1GB GDDR5 ל 5770

Featured Replies

פורסם

היי,

אני מתעניין בקניית כרטיס מסך כדי שאבא שלי ישחק בו וקודם כל במשחק כ flight simulator.

אני לא רוצה להרכיב מחשב שיהיה יקר לא לצורך אך עדיין אני רוצה שיהנה ממנו עד הסוף.

בהמלצה שלכם בבנית מפרטים הצגתם את 5850 שעולה 1500 ש"ח כאשר הנחות ממנו עולה 900 ש"ח. האם ההבדל הזה שווה את ההנאה מהכרטיס?

כמו כן יש את ה gtx460 שגם הומלץ במפרטים.

למה המפרטים המומלצים לא עודכנו עד היום, האם זה בגלל שלא היו שינויים מהותיים עד היום?

יאללה תודה למגיבים

פורסם

את HD5850 ניתן להשיג כיום ב 1099 ש"ח

בעוד שאת HD5770 ניתן להשיג ב 746 ש"ח

אך הבדל הביצועים בינהם עצום ומגיע לכ43%

לטובת HD5850,תחליט אתה אם שווה הוספה כספית זו ..

פורסם

5850 לא תשיג בפחות מ1250 ש"ח הוא עדיין כרטיס מסךברמה גבוהה מאוד , השאלה איזה מחשב יש לך , כי אם זה מחשב ישן אז הכרטיסים האלו לא יפעלו טוב , תירשום לנו את המיפרט שלך בבקשה.

פורסם

5850 לא תשיג בפחות מ1250 ש"ח הוא עדיין כרטיס מסךברמה גבוהה מאוד , השאלה איזה מחשב יש לך , כי אם זה מחשב ישן אז הכרטיסים האלו לא יפעלו טוב , תירשום לנו את המיפרט שלך בבקשה.

את HD5850 אפשר להשיג ב1099 ש"ח ..

גם את גירסת Vpoar X אפשר להשיג היום בפחות מ1250ש"ח

תלוי איפה אתה מסתכל :)

פורסם
  • מחבר

אני כרגע בונה מפרט מחשב בתקציב של 4500 ללא ציוד בקפי. למשחקים וחייב לסחוב את ה Flight sim X .

כתבו הרבה גם על עבודה עם שני כרטיסים וכו' שניראה לי שזה רחוק מהתקציב.

לכן אני לא רוצה לפשל עם הכרטיס

פורסם

ועל איזו רזולוציה אתה מתכון לשחק ?

פורסם

אני בכלל הייתי הולך על GTX460,השאלה איפה אתה

עומד מבחינה תקציבית ..

פורסם
  • מחבר

אני כרגע בתקציב של 4500. אני יודע שאני צריך יחס טוב של מעבד וכרטיס מסך. המשחק דורש מעבד Flight Simulator

פורסם

אני במקומך הייתי הולך

על Sparkle GTX460 768MB שאפשר להשיג

ב768 ש"ח מכאן >http://tms.co.il/product/8340 , אין ספק שזהו כרטיס משתלם

מאוד /נותן תמורה מצוונית למחיר..

פורסם

למה זה מפריע לך ???

בכל אופן ,אם יש לך כסף להוסיף ל1GB תעשה זאת אך לא בכל מחיר

אין כל כך הרבה הבדל בינהם.. ההוספה ל1GB איך לומר לא הכי שווה את זה

פורסם

מפריע לי שכולם כותבים בשחור ורק ההודעות שלך באדום, צבע שמשגע את העיניים ומפריע. לכן אתה מתבקש לכתוב בשחור, זה לא כאילו אדום זה ברירת מחדל ואני לא מבקש ממך לעשות צעד נוסף אלא להיפך, אין שום טעם ומטרה לצבוע טקסט (זה לא יוסיף לו חשיבות), על אחת כמה וכמה כשהוא מפריע בעיניים.

איך לומר 256MB יכולים להיות קריטיים לאפליקציות שואבות זכרון. יכול להיות שההבדל הזה של ה100 שקלים זה ההבדל שיהיה לו בין 25 ל40FPS במקרים קיצוניים. כשהVRAM נסתם צריך להתחיל להתפלל ואני מכיר קצת איך FS2004 וFSX עובדים.

פורסם
  • מחבר

ההמלצה שלך מקובלת לחלוטין. עכשיו רק לצורך ההבנה שלי כרטיס HD5850 לא יותר "טוב" או שההפרש בין המחירים לא כדאי

פורסם

המשחקים האלה הם חובבים NVIDIA.

ההבדל בין GTX460 לבין HD5850 ספציפית בFSX ובFS2004 הוא פשוט קטן מדיי והוספת כסף לא תהיה שווה דבר.

פורסם
  • מחבר

נושא סגור תודה!

:hi:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים