עבור לתוכן

ווינדוס לא עולה הבעייה בדיסק קשיח

Featured Replies

פורסם

אחותי טוענת שפתאום קרה לה שהמחשב היה מגיע עוד לפני שהווינדוס נטען יש לה ריסט.

לקחתי ובאמת ראיתי עושה ריסט ישר איך שנדלק שללתי את שאר החלקים והגעתי למסקנה שהבעייה בדיסק קשיח.

אני מנסה להיכנס לסייף מוד והוא נתקע ולא זז אחרי שהוא מריץ את כל הקבצים.

ניסיתי עם התוכנה ERD Commander 2007 אך גם זה לא עזר הוא לא מוצא לי ווינדוס מותקן בכלל ככה שאני לא יכול לשחזר שם שום דבר.

מה שכן כשאני מחבר את הכונן למחשב הפרטי שלי אני רואה את כל הקבצים הכל הכל ומתחבא לו קובץ שרשום גיבוי XP עם סיומת של TIB ניסיתי לשחזר אותו עם התוכנה acronis true image ניתבתי לקובץ הגיבוי אבל הוא אומר לי שזה לא קובץ של התוכנה.

מה עוד ניתן לעשות אני ממש לא יודע מה לעשות אני מהשעה 10:00 בבוקר עושה ניסויים ולא מצליח להגיע לפתרון אשמח לקבל תשובה בעניין בבקשה.

פורסם

אם אתה מצליח לבחור SAFE MODE ז"א שהBOOT של וינדוס עולה. מכאן שאין לך בעיה טכנית בדיסק קשיח (למעט, אולי, BAD SECTORS).

יתכן מאוד ויש לך בעיה לוגית. נסה להעלות דיסק התקנה של וינדוס, בחר באופציה REPAIR ואז הרץ את הפקודה Chkdsk c: /p . יתכן מאוד ויעזור לך.

פורסם
  • מחבר

הדיסק של הווינדוס לא עולה בכלל הוא קורא קורא ונותן לי מסך כחול ולפני זה אומר שאין דיסק קשיח.

פורסם

מסך כחול? איזה מסך כחול? BLUE SCREEN או מסך ההתקנה הסטנדרטי של XP?

אולי תכתוב את דגם הלוח אם שלך, ואם אפשר גם את הודעת השגיאה המדוייקת שהתקנת הוינדוס מוציאה לך.

פורסם
  • מחבר

הלוח אם שלי כרגע לא משנה כי העברתי את הדיסק הקשיח ל2 מחשבים ובשניהם הוא לא עולה ככה שאני שולל רכיבים אחרים והבעייה העיקרית היא בדיסק קשיח או בקבצי הווינדוס יש לי את הקובץ גיבוי אולי נוכל לשחזר אותו איכשהו.

פורסם

נראה שלא הבנת את דברי.

אני לא מדבר על הדיסק הקשיח עליו מותקן הוינדוס.

אני מדבר על דיסק CD של התקנה (INSTALL). נסית לעלות ממנו? לבחור REPAIR?

פורסם

הלוח אם שלי כרגע לא משנה כי העברתי את הדיסק הקשיח ל2 מחשבים ובשניהם הוא לא עולה ככה שאני שולל רכיבים אחרים והבעייה העיקרית היא בדיסק קשיח או בקבצי הווינדוס יש לי את הקובץ גיבוי אולי נוכל לשחזר אותו איכשהו.

זה HDD של מחשב נייד ?

לפי התיאור שלך זה של LAPTOP ...

במידה וזה קורה , ה-HDD ( תוכנה שמותקנת עליו ) מותאמת לשימוש במחשב מסויים ,

אם תעשה שחזור IMG על מחשב אחר זה רק ייתן לך BLUE SCREEN ...

ה-IMG נעשה רק אם אותו מחשב יש לו את אותם נתוני חומרה אחד לאחד , אתה לא יכול לשחזר IMG למחשב שהלוח שלו זה ASUS כשהוא נוצר בפועל

על מחשב עם לוח MSI (לדוגמא) הכל צריך להיות תואם , מזכרונות ומעבד עד הלוח כרטיסים וספק ... ( למרות שספק אני בספק )

כשאתה מבצע התקנת WINDOWS חדש למערכת , החלון ה"כחול" שאתה קורה לו , נקרא מערכת WINDOWS PE

שזאת מערכת פרן שמתוכננת אך ורק ע"מ שתהיה אפשרות התקנה ,

במידה והמערכת הזאת לא מזהה HDD סביר להניח שהוא לא מוגדר טוב במערכת ה-BIOS שלך ...

פורסם

דיי לא בטוח שהבעיה בכונן. יכו להיות בעיה בוינדוס, בזיכרון, בספק, בלוח .. . . . כל אלה דברים שאתה אמור לבדוק

תקינות חומרה כללית : תעלה דיסק של לינוקס או מערכת הפעלה אחרת במחשב, תנסה לפתוח ממנה את הכונן, תנסה לגרום בכוח לקריסה של המחשב (פתיחת תוכנות כבדות וכו) כדיי לראות אם יש בעיית חומרה בכלל

זיכרון - לסרוק אם התוכנה memtest86+

ספק - של איזה חברה ? דגם ?

העברת אימג' בין מחשבים - לא מכיר איך זה בוינדוס, אבל לא נראה לי שאמור להיות משנה מה החברה של הלוח, יותר משנה בטח המפרט וכו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים