פורסם 2011 בינואר 114 שנים ערב טוב.אחריי שפירמטתי את המחשב והתקנתי VISTA רציתי לעדכן BIOS במחשב הנייד MSI EX 600.את העדכון עשיתי דרך דיכרון פלאש לפי המדריך הזה של חברת המחשב.http://www.msi.com/html/pdf/How_to_flash_MSI_Notebook_BIOS_under_DOS_mode.pdfהבעיה היא שהכל הלך חלק עד סעיף 10 שם נתקעתי ומה שמופיע לי כאשר עולה המחשב זאת תמונה לפני אחרונה, כתוב במדריך שאני צריך ללחוץ F11 ולהמשיך, אך כאשר אני לוחץ לא מתבעת שום פעולה ולא זז שום דבר.זה מאוד דחוף לי כי אני משתמש בנייד כל הזמם.תודה רבה מראש.
פורסם 2011 בינואר 214 שנים מחבר בשעה טובה ומוצלחת הבנתי מה הבעיה שלי. התקנתי עדכון ביוס למקלדת 87 לחצנים כאשר אצלי זה 103 לחצנים. כמובן שהמקלדת מבולגנת עכשיו.הבעיה היא כאשר אני מנסה להקליד את ההוראות אני לא מוצא חלק מהסימנים והאותיות. חסרה אות B ונקודתיים וכו' מה אני עושה עכשיו?
פורסם 2011 בינואר 214 שנים מחבר מתקין את הביוס המתאיםולמה מלכתכילה החלטתה לעדכן ביוס ?עכשיו אני רוצה להתקין את הביוס המתאים אך כאשר אני רוצה להכניס כתובות כגון מאיזה דיסק לקחת ואיך לפתוח חלק מהאותיות אני פשוט לא מוצא.למה החלטתי לעדכן ביוס כי גרסת הביוס שלי הייתה ישנה ועשתה קצת בעיות אז אמרתי לעצמי בוא נעדכן ביוס ואז נרא אם ישתפר משהו.
פורסם 2011 בינואר 214 שנים ביוס חדש לא פותר כל בעיה לפני שמעדכנים צריך לקרוא איזה חידושים/פתרונות הגרסה החדשה מביאה איתה
פורסם 2011 בינואר 214 שנים ^^^^ זה תמיד נכון, אבל מה זה עוזר עכשיו ? פותח הדיון - תחבר מקלדת USB לנייד ומשם תקליד את מה שאתה צריך. תעדכן
פורסם 2011 בינואר 214 שנים מחבר אתה חושב שאם אני אחבר מקלדת רגילה לנייד אז זה יפתור לי את הבעיה?הריי זה BIOS ןכנרא לא משנה מה אני אחבר עדיין כל המקלדת תיהיה הפוכה.האם יש עוד דרכים?
פורסם 2011 בינואר 214 שנים תגיד לי, מה כבר ביקשתי ? אם לא תחבר , איך תדע ? למה להכנס לסרטים ? חבר, תנסה תעדכן.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.