פורסם 2011 בינואר 114 שנים יש לי בעיה אני לא בטוח שזה כל כך קשור לפה אבל...טוב אז יש לי הרבה תוכנות שפשוט לא פעלות ואם אני מוציא ומכניס את הסוללה של הBIOS אז הם פועלות עד שאני מכבה את המחשב עוד פעם
פורסם 2011 בינואר 114 שנים תוכנות כמו ?אתה משנה משהוא בביוס אחריי זה שגורם להם לא לעבוד ?משהוא אם התאריך ? (תנסה להזיז אותו כמה שנים קדימה / אחורה בלי להוציא את הסוללה ולבדוק אם זה מסתדר)תוכנה שעושה אוברקלוק לא רצוי וכשאתה מאפס את הביוס הוא מתבטל עד הפעם הבאה ?
פורסם 2011 בינואר 114 שנים מחבר תוכנות כמו: Easy Tune של GigaByte כדי לראות פרטים(אני יכול בעוד תוכנות אבל זה מפריע לי שזה לא עובד) MSI AfterBurner התכנה שבאה איתו שמראה FPS... RivaTuner... אתה משנה משהוא בביוס אחריי זה שגורם להם לא לעבוד ? לא שיניתי כלום רק אחרי שאני מוציא את הסוללה זה שואל לאיזה הגדרות לחזור ואני בוחר בדיפולט ואני לא משנה אחרי שום דבר בהגדרות משהוא אם התאריך ? (תנסה להזיז אותו כמה שנים קדימה / אחורה בלי להוציא את הסוללה ולבדוק אם זה מסתדר) אני ינסה תוכנה שעושה אוברקלוק לא רצוי וכשאתה מאפס את הביוס הוא מתבטל עד הפעם הבאה ? כן אם הבנתי נכון מה ששאלתה אם יקח לי זמן להגיב אז שניה מתעסק בביוס
פורסם 2011 בינואר 114 שנים אובקלוק מנסיון הורס את המחשב כשכל ה"קירור" שאתה משתמש בו הוא מאווררים מסכנים ,מי שעושה אוברקלוק רציני משתמש בקירור גז או מים
פורסם 2011 בינואר 114 שנים מחבר אני לא ממשיך את הOC אני רק לא מבין למה יש תוכנות שלא פועלות לי ואני מתכנן לעבור לקירור מים כשיהיה תקציב
פורסם 2011 בינואר 114 שנים אני לא ממשיך את הOC אני רק לא מבין למה יש תוכנות שלא פועלות לי ואני מתכנן לעבור לקירור מים כשיהיה תקציבגם אני עשיתי אוברקלוק למחשב שלי לפני כמה שנים , תוך כמה זמן כבר נגרם נזק בלתי הפיך למחשב , הייתי רואה ארטיפקטים במשחקים ולאחר מכן הוא היה נתקע , עשיתי למחשב CLEAR CMOS ועדיין לא עזר , מה שעזר בסופו של דבר הוא שהחלפתי את הלוח ,אני מאמין שזאת בדיוק הבעיה אצלך , רכיב כלשהו ( אני לא אומר שזה הלוח שלך )הלך וצריך להחליף אותו
פורסם 2011 בינואר 114 שנים מחבר תאמת אני לא חושב אני הOC רק פחות מחודש :'( :'( :'(וזה לא ניראה קשוראיך אני יכול לבדוק???
פורסם 2011 בינואר 114 שנים מחבר הדבר היחיד שבאמת אמרו לי פה זה להזיז את השעון בביוס קדימה ואחורה בשנים וליבדוק ועשיתי את זה לא עזרואיך עושים קליר סימוס??
פורסם 2011 בינואר 114 שנים CLEAR CMOS זה איפוס , פתח את המחשב , הוצא את הבטריה שנמצאת על הלוח , חכה דקהותחזיר הכל ,וזהו , נסה את זה ותגיד לי מה נסגר
פורסם 2011 בינואר 114 שנים אני לא ממשיך את הOC אני רק לא מבין למה יש תוכנות שלא פועלות לי ואני מתכנן לעבור לקירור מים כשיהיה תקציבלא כל OC הורס משהוא במחשב, אל תקפוץ ישר לאמר שמשהוא קרה בגלל OCהתחממות יתר של המעבד בגלל OC --> תקיעה ו/או כיבוי אוטומטיים של המחשב ללא נזק, אם אתה לא טוחן את המעבד לאורך הרבה זמן אל קצת פחות מהמקסימום של ההגנה (לא קורה הרבה)התחממות יתר של רכיבים בלוח תהיה רק אם הלוח דפוק / עשית OC קיצוני / הקירור של המארז חלש מדיי לאורך הרבה זמן
פורסם 2011 בינואר 114 שנים מחבר MSI אפטרבורנר היחיד שעושה בעיות הוא כאילו מופעל אבל אני צריך דרך הCTRL ALT DELETE לסגור ולהפעיל אותו מחדשניסיתי להזיז את הזמן קדימה ואחורה ניסיתי לעשות קליר לסימוס
פורסם 2011 בינואר 114 שנים תנסה לעדכן את ה-BIOS ftp://download.gigabyte.ru/bios/motherboard_bios_ga-p55m-ud2_f11.exeנ.ב. לוח האם שלך לא נחשב ללוח פשוט יחסית והוא לא מיועד ל OC כבד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.