עבור לתוכן

מצלמה עד 1500

Featured Replies

פורסם

מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 1500, .

אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? ברחובות רגילים, כבישים. הרוב המוחלט ביום, איכות טובה בלילה יכול להיות נחמד, זה במסגרת התחביב, ישמש אותי גם בטיולים/נסיעות לחו"ל וכדומה.

האם חשוב לך לצלם באור חלש ללא חצובה וללא פלאש (כלומר בהחזקת המצלמה ביד)? אם אני אצלם בלילה (וזה נדיר), זה יהיה בהחזקת המצלמה ביד ואולי עם פלאש.

האם אתה משתמש כיום במצלמה דיגיטלית אחרת? אם כן, מה שם היצרן והדגם, ומה חסר לך בה? יש לי כיום ניקון S210, הייתי רוצה איכות תמונה יותר טובה, זום אופטי של X3 זה נורא מעט בשבילי, איכות בלילה יותר טובה, איכות וידאו יותר טובה.

האם אתה מתכוון להדפיס או לצפות בתמונות על גבי מסך? אם הראשון, מהו גודל הנייר המקסימלי שאתה מעריך שתרצה להדפיס? לצפות על גבי מסך המחשב ולפעמים על גבי הטלוויזיה.

כמה מהותייים לך המשקל והגודל של המצלמה? האם תתפשר על תכונות או על איכות תמונה עבור מצלמה שנכנסת לכיס? האם מצלמה עם יכולות גבוהות יותר, אבל שדורשת נרתיק נפרד היא אופציה מבחינתך? אני מניח שהמצלמה הבאה שלי לא תכנס לי לכיס אבל לא הייתי רוצה שהיא תהיה מאוד כבדה.

האם אתה נעול על יצרן מסויים? אם כן, מדוע? בכלל לא.

עדיפות רבה לסוללה שנטענת ולא לסוללות AA.

בקיצור, אני רוצה מצלמה כמה שיותר איכותית ועם כמה שיותר זום בתקציב שלי.

תודה רבה :).

פורסם

אם יש בתקציב אז הייתי שואף לאיזה panasonic tz כל שהיא, מצלמה סבבה לגמרי בשביל הדרישות שלך.

פורסם

FUJI F300 !

מצלמת השנה, קניתי אותה בתאילנד ולמרות שאני בדר"כ קונה את הכי טוב וידעתי למהלצפות, הביצועים בשטח (ואני צלם מנוסה) הותירו אותי עם פה פעור.

בנוסף לחיישן האיכותי עם רעש נמוך, יש לה תכונות שאין בשום מצלמה אחרת כגון HDR אוטומטי כולל זיהוי סצינה ל HDR וצילום פנורמה 360 מעלות על מעבד המצלמה.

לשם שינוי, כל מה שהם מראים פה עובד במציאות כמובטח.

פורסם
  • מחבר

הסתכלתי בכמה סרטונים שעשו למצלמה הזאת (F300 EXR) והיא נראית די בסדר.

אם יש לך או לעוד מישהו עוד המלצות, אשמח לראות ולהשוות.

תודה.[br]פורסם בתאריך: 1.01.2011 בשעה 12:55:16

הקפצה.
פורסם

שלום לך

שווה לשקול כאמור את PANASONIC TZ10 - אחלה מצלמה.

כעיקרון, לא בעיה למצוא משהו יותר טוב מזו שיש לך כרגע.

הפאנאסוניק מוביל כאן בפורום, גם הפוג'י לעיל בסדר, אבל

פאנא יותר.

יש את קאנון שדיי דומה ל - TZ10.

אלכס - למה לעזאזל לא מייצרים מצלמה עם חיישן של פוג'י ואופטיקה

של פאנאסוניק ? תאמין לי, היה יוצא חבל"ז.

יאללה לבאריקדות :lol:.

:xyxthumbs:

פורסם

פנסוניק TZ10 - על הפנים

מוציאה אחלה תמונות על המסך של המצלמה..ברגע שאתה מעביר את התמונות למחשב הבדל של שמיים וארץ..כאילו צילמתעם מצלמה של PILOT ב 300שח

לך על קנון..

פורסם

אלכס - למה לעזאזל לא מייצרים מצלמה עם חיישן של פוג'י ואופטיקה

של פאנאסוניק ? תאמין לי, היה יוצא חבל"ז.

ולמה לא מייצרים בלונדינית אינטליגנטית? ככה זה. חייב להיות פגם כולשהו בטבע, זה By Design.

פורסם

נו, אז שיילך על פאנאסוניק.

:xyxthumbs:

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

חברים, התקציב שלי גדל.

אני רוצה משהו עם זום גדול ואיכות מצוינת.

אם אפשר, תתנו לי כמה דגמים ולא רק אחד.

תודה רבה.

פורסם

זה במסגרת התחביב

עד כמה התחביב הזה רציני עבורך ? (תענה בכנות)

אם רציני,

תחסוך את הכסף ותסתדר עם מה שיש לך היום.

או לחלופין, תתפקח ונמצא איפה לחתוך בדרישות שלך.

אם לא,

החברה פה כבר ימליצו לך על משהו.

פורסם

אני עם Panasonic TZ10 ומבסוט עד השמיים, אני לא ממש מנוסה כמו שאר הפורום כאן מכיוון שזו המצלמה הראשונה שלי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים