עבור לתוכן

מפרט מחשב נייח לעריכת סרטים, עד 4000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

אני מחפש מפרט למחשב נייח עד 4000 ש"ח ללא מסך. שימוש עיקרי: עריכת סרטי וידאו ועריכת תמונות.

לגבי מסך - אני חשבתי על dell2209wa מה אתם אומרים?

פורסם

ענה בבקשה על 12 השאלות שבלינק הבא כדי שנוכל לבנות מפרט כמה שיותר מתאים-

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=51049.0

בקשר למסך, הוא מצויין. אני הייתי ממליץ דווקא לקחת את ה-U2311H שהוא עולה סביב ה1300 שקלים, גודל 23" (עם רזולוציית FHD כלומר שטח עבודה גדול יותר שיהיה מעולה עבור שימושיך), אותו פאנל IPS איכותי ומעולה.

פורסם
  • מחבר

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4000 ש"ח לא כולל מסך.

האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל

2. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח.

מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עריכת וידאו ב-HD (לא חובבני)

א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). לפרנסה

ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לא מיועד למשחקים

* אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?

* לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?

* לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?

3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? יש צורך בציוד היקפי כנראה אני אקנה מסך דל U2311H.

4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא.

5. במידה ויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט.

6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 9.

7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא .לא.

8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? דרושה הרכבה בחנות ומע' הפעלה.

9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא, די לציין איזור מגורים. zigzag2000 ביהוד.

האם יש בקשות מיוחדות כלשהן (תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/ESATA או למשל דרישה למארז קומפקטי במיוחד)? לא

11. האם מתוכנן שדרוג משמעותי של המפרט בהמשך (למשל, הוספה של כרטיס מסך חזק בהרבה)? לא

12. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג למעבד/זיכרון? לא

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים