עבור לתוכן

מפצל RCA

Featured Replies

פורסם

יש לי מערכת HTZ 180 שמאחורה יש לי חיבור RCA (אדום ולבן) שהוא מקבל קלט - כלומר אני מחבר את יציאת השמע מהמחשב למערכת ב RCA ושומע במערכת את המוזיקה שיוצאת מהמחשב. זה עם חיבור RCA ל 3.5

אותו דבר אני יכול לחבר את הטלויזיה למערכת RCA ל RCA וככה לשמוע את מה האודיו שיוצא מהטלויזיה במערכת.

העניין הוא שאני רוצה לחבר גם את המחשב וגם את הטלויזה בו זמנית למערכת כדי לשמוע את שניהם, הבעיה שיש לי כניסה של RCA (של קלט המערכת) אחת בלבד.

האם ישנו מפצל כך שבמערכת כביכול יהיו שתי כניסות של קלט לשמע.???

תודה

פורסם
  • מחבר

האם זה יעשה את העבודה. זה חיבור לטלויזיה. זאת אומרת שבמקום שיהיה כניסת קלט אחת של RCA יהיו 3 כאלו בטלויזיה.

אבל מה שאני צריך זה שלוש קלט במערכת כדי שאוכל לשמוע מה שבמחשב ובטלויזיה במחשב. שים לב זה כניסת Line

פורסם

זה מאפשר חיבור 3 מקורות שונים ליעד אחד,

רק שזה לא אוטומטי, אתה צריך להעביר את המפסק בהתאם למקור שממנו אתה רוצה לשמוע.

אם ה-LINE שאתה מדבר עליו הוא חיבור סטריאו סטנדרטי, אז גם לזה יש מתאם מ-RCA לסטריאו

http://www.daganm.co.il/rec/40-%D7%9E%D7%AA%D7%90%D7%9D-3-5-%D7%A1%D7%98%D7%A8%D7%99%D7%90%D7%95-%D7%96%D7%9B%D7%A8-2xRCA-%D7%A0%D7%A7%D7%91%D7%94

פורסם
  • מחבר

ה Line in במערכת שמע שלי הוא לא סטריאו הוא RCA אדום לבן (ללא וידאו -ללא הצהוב).

אז אתה אומר שהמפצל של 3 RCA יתן לי לחבר 3 מקורות שונים (למשל 3 טלויזיות שונות לאותו מערכת שמע שיש לה כניסה Line בודדת) כל פעם אצטרך ללחות על כפותור במפצל ואז אני אשמע מטלויזיה שונה במערכת השמע?

פורסם

בדיוק כך,

(רק שזה לא לחיצה, זה מפסק הזזה של 3 מצבים).

פורסם
  • מחבר

תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים