פורסם 2010 בדצמבר 3014 שנים לא מזמן התקנתי את הדרייבר הכי חדש של ATI ופשוט מאז כל 5 דקות המחשב נתקע כזה, המסך עושה פריז לכמה שניות ואז יש מסך שחור כזה עם צורות מוזרות ואז זה חוזר להיות רגיל וזה אומר לי שהייתה שגיאה בדרייברים של הכרטיס מסך והמערכת הצליחה לחזור לתפקד בהצלחה ( זה בצד ימין למטה)יש לי עוד בעיה שנראה לי קשורה לכרטיס מסך, במשחק קוד7 אחרי איזה 20 דקות פשוט המשחק קופא, ואני צריך לצאת מהמשחק ע"י קונטרול אלט דליטעכשיו, שאני מוחק את הדרייברים בכלל זה לא קורה אבל זה בעייתי... כי אני צריך דרייבריםתודה לעוזרים
פורסם 2010 בדצמבר 3014 שנים מחבר אהה זה לכולם כזה?עכשיו ששיחקתי קוד זה פתאום עשה לי מסך שחור ואז רשם לי הודעת שגיאה הזאת:directx encountered an unrecoverable eroor chck the readme for possible solution
פורסם 2010 בדצמבר 3014 שנים הרבה אנשים מתלוננים על קריסה של הדריברלדוגמה:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=486368.0
פורסם 2010 בדצמבר 3114 שנים מחבר סבבה תודה, עכשיו אין לי את הקריסות האלואבל יש לי בעיה אחרת... שיש לי כבר איזה שבוע ומשהו. המסך קופא לי פשוט תוך כדי משחק... ביום יומיים האחרונים זה נתקע לי המשחק עם מסך מוזר כזה, שחור עם צורות משהו מוזר.. וכל פעם זה משתנה למשהו אחר
פורסם 2010 בדצמבר 3114 שנים תן חברה ודגם של הכרטיס ימצאו בשבילך את הדריבר שמתאים לכרטיס שלך,קודם תסיר לגמרי את הדריברים הקודמים.
פורסם 2010 בדצמבר 3114 שנים מחבר מחקתי את הדרייבר החדש לגמרי, שמתי דרייבר ישן ועכשיו אין קריסות.הכרטיס מסך שלי זה hd4850 של MSI
פורסם 2011 בינואר 314 שנים היית קונה כבר ATI ( בגדול AMD ), הכרטיסים של MSI לא משהו ...חוץ מהצ'יפ , נו , NVIDIA / ATI
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.