עבור לתוכן

השתנה תדר ה- RAM

Featured Replies

פורסם

קניתי היום עוד 2GB של קינגסטון היום http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=beersheva&cat=3378 של ddr2 800mhz בנוסף לעוד 2GB 800mhz של ceon שהיו לי.

משום מה, אחרי שהתקנתי אותם התדר של הזיכרון הנוסף התדר שלהם השתנה ל- 667 mhz. יש לי 333 fsb והיחס תמיד היה על auto (ראיתי דרך cpu-z ש-Auto אומר יחס 5:6 מה שאומר של- 333fsb הזיכרונות יהיו ב- 800mhz). עכשיו שהיסתכלי ב- cpu-z כתוב לי שהיחס הוא 1:1. כיצד זה הגיוני שהיחס הישתנה אם הוא עדיין על auto, איך אני משנה את הזיכרונות ל- 800 mhz ???

יש לי לוח אם msi ms-7379.

כמו-כן צירפתי תמונות מה- cpu-z

[attachment deleted by admin]

פורסם

שנה את התדר ידני בביוס..כמו כן את הCL תשנה ידני שכן שניהם שונים.

פורסם
  • מחבר

אני אשמח אם תוכל להסביר ולפרט קצת יותר:

התכוונת שאני אעלה את ה- fsb ???? (כי אני לא בטוח שאני רוצה לעשות oc למעבד עכשיו)

(ועדיין לא הבנתי למה זה קרה כל סיפור שינוי התדר??)

כמו כן התזמונים הללו (CL) אשמח אם תוכל להסביר על מה הם בידיוק משפיעים וכמו כן מה לשנות בידיוק למה כי אף פעם לא התעסקתי בהם.

פורסם
  • מחבר

ניסיתי לבדוק אבל אין לי שמץ מה לעשות אני באמת אשמח אם במקום להפנות אותי פשוט תגידו לי ישירות מה לעשות בידיוק ומה מה נובעת הבעיה

פורסם

אתה יכול להשאיר את זה איך שזה, אתה לא תרגיש בשינויים גם ככה

פורסם
  • מחבר

אני לא אשאיר את זה ככה, קניתי זיכרון של 800mhz לפי המלצת הפורום ואני מצפה שהוא יפעל בתדר הזה.

בהזדמנות זו ארצה לשאול האם זה שהתזמונים שלהם שונים משפיע, ואם כן איך אני עושה שהם יהיו זהים??

מצפה לתשובה מלאה

תודה מראש

פורסם

אתה צריך להגדיר אותם בביוס ידנית.

תכנס לאפשרות הראשונה בביוס תלך לDRAM או משהו כזה תנסה לעשות על אוטו במידה וזה לא מצליח תלך לאוטו ותשנה שם ל400

איפה שרשום SPD.

פורסם
  • מחבר

יש לי msi זה קצת בעייתי בו אבל אתה אומר שאם אני אשאיר את זה כך אני לא ארגיש בהבדל???.

וזה לא יכול להזיק העבודה שהתיזמונים שונים????

פורסם

להזיק זה לא, הזכרונות פשוט לא יפעלו על אותו התדר, איזה זכרונות קנית 800 MHZ? מה היה לך לפני?, הם יעבוד על פי התדר האיטי יותר, אבל זה לא יעשה לך שום דבר למחשב כל עוד לא עשית איזה OC כבד

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים