עבור לתוכן

הספק כוח עושה פתאום הרבה רעש

Featured Replies

פורסם

^^^^^^

יותר מעשרים מאווררים סבורים אחרת :lol:

נו, את שלי אמרתי.

:xyxthumbs:

סרטון קצר שיסביר לך איך משמנים מאווררים :

פורסם
לכל מאוורר יש פקק קטן פותחים אותו משפריצים לתוכו את החומר וסוגרים מסובבים כמה סיבובים ואז מחזירים הכל

תיקון לזמן קצר

כדיי לשמן באמת אתה מוריד את הפלסטיק הלבן והגומיות שיש מאחוריי הפקק גומי, מוציא לגמרי את המאוורר מהמנוע, מנקה את כל מה שנשאר מהשמן הישן אם נייר טואלט (שלא ישאר כלום אל הציר של המאוורר או בתוך הצינור שאליו הוא נכנס), שם טיפה של שמן חדש שתהיה בתוך הצינור ומחבר בחזרה

תשים שמן סינטטי של מנוע של אוטו. לא WD 40 או משחררי ברגים וכו הם הורסים את המנוע

פורסם

טוב , אנחנו סוטים קצת מהנושא לא ? חחחח

בכל אופן , נכון ,

רק אין לי מושג איך מפרקים מאוורר לגמריי , אני לא רוצה להטעות אנשים

הסברתי לו רק מה אני עשיתי בנוגע למאווררים כאלה

ועל סמך מה אתה אומר שזה זמני ?

מדהים איך אנשים אומרים פה דברים בלי לבדוק את כל הדברים לעומק

פורסם

השמן החדש ממיס את מה שנשאר מהשמן הישן. אחריי כמה זמן הם מתייבשים ביחד והמנוע נתקע סופית

פורסם

לפני שמשמנים איזה משהו או חוטפים זרם, קודם צריך לזהות את מקור הבעיה יכול להיות שכבל מסויים פוגע במאוורר,

וצריך רק להוזיז, לפותח הנושא תפתח את הספק ותבדוק את הבעיה לעומק תראה אים שהו נוגע במאוורר במידה ולא

סובב את המאוור עים קיסם או כל דבר אחר לבדוק שהרעש אכן מהמאוורר,

טיפים להמשך כבר רשמו לך לא מעט שמן סינטטי יפתור את הבעיה אים אכן והמאוורר מרעיש.

אים הבעיה לא ניפתרת אפשר לרכוש מאוורר תואם בסכום סביר.

פורסם

^^^^^^

יותר מעשרים מאווררים סבורים אחרת :lol:

נו, את שלי אמרתי.

:xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

דבר ראשון, אני שמח לראות כזו היענות לת'רד :xyxthumbs:

דבר שני, עכשיו אני מבין בערך איך לשמן את המאוורר (כשאמרו בהתחלה לשמן לקחתי מברשת קטנה כמו של צבע מרוחה בשמן לנשק והעברתי על המאורר :silly:)

אני אנסה את הדברים שהעלתם עד עכשיו... ד"א זה תקין בכלל להשתמש בשמן לנשק (שמן 9105) בשיטה שהראו בסרטון?

תודה לכולם

פורסם

שמן סנטטי, פתחתה את הספק ראיתי שזה באמת הבעיה?

פורסם

דבר ראשון, אני שמח לראות כזו היענות לת'רד :xyxthumbs:

דבר שני, עכשיו אני מבין בערך איך לשמן את המאוורר (כשאמרו בהתחלה לשמן לקחתי מברשת קטנה כמו של צבע מרוחה בשמן לנשק והעברתי על המאורר :silly:)

אני אנסה את הדברים שהעלתם עד עכשיו... ד"א זה תקין בכלל להשתמש בשמן לנשק (שמן 9105) בשיטה שהראו בסרטון?

תודה לכולם

לא נראה לי שמומלץ , אבל אתה יכול לנסות

זה כמו שלא מומלץ להשתמש בשמן בישול :jump:

תעשה מה שאתה רואה לנכון ,

בסופו של דבר המחשב שלך ,

לא ? :nixweiss:

נראה לי שתוכל לקנות את השמן בחנויות מחשבים ,

שאל שם , לא נראה לי שזה יכול להזיק

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים