פורסם 2010 בדצמבר 3014 שנים לאחרונה הספק כוח שלי התחיל להרעיש ברמות גבוהות מאוד, ואני מחפש מה יכולה להיות הסיבה.ב"שיטה הישראלית", של לתת מכה למארז במקום אסטרטגי הוא לפעמים מפסיק לכמה שניות או יותר להרעיש.גם אם אני תוקע קיסם או משהו בו כדי לעצור אותו לרגע (ואז הוא מתחיל מחדש) הוא בהתחלה שקט ונהיה רועש.אחרי הפעלה מחדש הוא נשאר די הרבה זמן שקט (איזה 20 דקות) ואז שוב מרעיש מאוד.ניסיתי גם לעשות לזה טוויק ב speedfan אבל זה לא עזר.יש השערות לגבי מה הבעיה? אפשר לתקן בכלל?נ.ביצויין שזה hec 400w ar-tתודה
פורסם 2010 בדצמבר 3014 שנים המאוורר מכסח חוטים או משהואהמאוורר עושה רעידות תנקה ותשמן אותוהמאוורר נדפק תחליף אותו
פורסם 2010 בדצמבר 3014 שנים פרק את הספק פתח אותו תוציא את הגורם שמפריע למאוורר להסתובב והבעיה של תעלם ...בספקים שמים לרוב מאווררים רגילים של 12CM , הם דיי אמינים ,לכן חוששתני שזאת בדיוק הבעיה שלך
פורסם 2010 בדצמבר 3014 שנים אם עדיין קימת לך אחריות על הספק עדיף שתחליף מאשר שתיפתח אותו ובסוף לא יתנו לך את האחריות.
פורסם 2010 בדצמבר 3014 שנים אם עדיין קימת לך אחריות על הספק עדיף שתחליף מאשר שתיפתח אותו ובסוף לא יתנו לך את האחריות.כן , קח גם את זה בחשבון
פורסם 2010 בדצמבר 3014 שנים מחבר פרק את הספק פתח אותו תוציא את הגורם שמפריע למאוורר להסתובב והבעיה של תעלם ...בספקים שמים לרוב מאווררים רגילים של 12CM , הם דיי אמינים ,לכן חוששתני שזאת בדיוק הבעיה שלךזה לא מסוכן מאוד לפתוח ספק כוח?בכל מקרה אחריות לא נראה לי שיש (בדרך כלל זה שנה על ספקים+מארזים)ד"א בדקתי שוב וזה hec 400w tr אם זה משנהשאלה נוספת האם בינתיים אני יכול להשתמש במחשב כשהמאוורר לא עובד (בהנחה שהשימוש מינימלי בלי משהו כבד)?
פורסם 2010 בדצמבר 3014 שנים מסוכן כן , כשהוא מחובר לחשמל ,בגלל זה מנתקים אותו לפני הפתיחה , ותפעיל את הראש , אני לא צריך להסביר לך ממש כל שלב ושלב
פורסם 2010 בדצמבר 3014 שנים מה ש micky לא דאג לספר לך זה שבספק נשאר מתח גבוה גם אחריי שאתה מנתק אותו מהחשמלבאיזור האדום יש קבלים גדולים שמכילים מטען גדול של מתח גבוה ורכיבים שמחובים אליהם - אל תיגע בו. הצלעות קירור שם בדרך כלל ללא מתח אבל אל תהיה בטוח בזהבאיזורים הכחולים יש קבלים קטנים שיכולים להכיל מטען קטן של מתח גבוה - זה יכול לתת לך קצת זרם אבל לא משהוא רציני (אם הספק לא מחובר לחשמל)[attachment deleted by admin]
פורסם 2010 בדצמבר 3014 שנים שלום לכולם חבר'ה תרגיעו קצת. פותח הדיון - אל תפרק שום דבר לפני ש: תלך להום סנטר / חנות טמבור / משהו בסגנון ותקנה תרסיס WD 40 . חבר את הצינורית לראש, תנתק את המחשב מהחשמל ( כבל מתח מנותק ! ) תן כמה שפריצים בחריץ שבמאוורר - בין החלק של הלהבים לבין החלק הקבוע. חזור על הפעולה עוד פעם פעמיים אם זה לא נפסק לאחר ההדלקה הראשונה.
פורסם 2010 בדצמבר 3014 שנים אוקי אוקי אוקי , לפני שאתה חושב לפרק את הספק , כדי לעשות את זה בלי פחד מחישמול , והנה , פה אני דואג להסביר את הצד שלי בעניין ,כבה את המחשב , תוציא את כבל החשמל מהמחשב שלך לחץ על כפתור ההדלקה לפחות 5-6 פעמים ככה תהיה בטוח שכל המתח שנשאר יצא לגמריי , שחרר את הברגים שמחברים את הספק למארזהוצא את הספק מבית הספק הפוך את הספק , פתח את ה-4 ברגים הקטנים שיש שםפתח אותו בעדינות , סובב עם היד את המאוורר ותראה מה מפריע לו , תוציא את הגורם שמפריע וסגור הכל כמו שהיה ,זה הכל ,
פורסם 2010 בדצמבר 3014 שנים זה לא פורק אותם עד הסוף, נשאר בהם מתח דיי גבוהםשוט אל תיגע בחלקי מתכת באיזור האדום כשהספק פתוח
פורסם 2010 בדצמבר 3014 שנים שלום לכולם חבר'ה תרגיעו קצת. פותח הדיון - אל תפרק שום דבר לפני ש: תלך להום סנטר / חנות טמבור / משהו בסגנון ותקנה תרסיס WD 40 . חבר את הצינורית לראש, תנתק את המחשב מהחשמל ( כבל מתח מנותק ! ) תן כמה שפריצים בחריץ שבמאוורר - בין החלק של הלהבים לבין החלק הקבוע. חזור על הפעולה עוד פעם פעמיים אם זה לא נפסק לאחר ההדלקה הראשונה. ברגע שמשמנים צריך לשמן את המנוע של המאוורר , לכל מאוורר יש פקק קטן פותחים אותו משפריצים לתוכו את החומר וסוגרים מסובבים כמה סיבובים ואז מחזירים הכל , בחיים אל תשפריץ סתם ככה , זה יכול לקצר , בנוסף זה לא יעשה כלום למאוורר[br]פורסם בתאריך: 30.12.2010 בשעה 21:26:45 זה לא פורק אותם עד הסוף, נשאר בהם מתח דיי גבוה םשוט אל תיגע בחלקי מתכת באיזור האדום כשהספק פתוח אני אישית כשאני פותח את הספק אני נוגע אך ורק במעטפת החיצונית , אם תשאלו אותי איך אני עושה זאת
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.