עבור לתוכן

עזבתי את 014, המלצות לחברה אחרת?

Featured Replies

פורסם

בתור אחד שרק משחק בלי הורדות וקישקושים

אני אומר לכם חד משמעית נזק ב"ל איבדה את הכתר מזמן כולל הגיימר=עבודה בעינים=חליבת כסף מלקוחות=פחות פס רוחב שנקנה=חרטה ברטה.....

פינגים מטורפים לאגים אין מה לדבר בכלל.......לכן לעניות דעתי כמו שהמחשתי עדיף את הרשות הפלסטינאית מלשלם לנזק ב"ל

*לגבי חברת החשמל אין לי הרבה צפיות מדינת ישראל "מפגרת" שנים אחרי העולם וככה אנחנו נראים בכל התחומים!!!!! (לא מאמין שיהיו טובים יותר)

*דבר אחרון לכל השואלים איזו חברה להתחבר אז ככה:

עדיף לשלם לחברה כמו טריפל C מאשר לנזק ב"ל או ל 017 ,012 וכו.

ככה אין ציפיות וכאבי ראש

פורסם

נראה שאני לא היחיד שסובל כרגע אצל נזק בינ"ל בחודשים האחרונים... הגלישה באמת נהייתה כבר בלתי נסבלת. השעה 2 בלילה ואני עדיין צריך לרענן כמה פעמים עד שנטענים לי עמודים ואפילו פה בHWzone שזה שרת בארץ. אין לי גיימר ומבחינת פינגים המצב מסריח כמובן. בBad Company 2 יש לי 400-460ms לשרתים באירופה רוב היום חוץ ממאוחר בלילה ומוקדם בבוקר שיש לי בסביבות 150-190, אז אני תקוע בשרת הישראלי היחידי שרץ כרגע. גם בGW יש לי בעיה של פינג לארה"ב, אני מקבל משהו כמו 450-500ms למרות שיש ישראלים שאמרו לי שהם מקבלים בסביבות 200 יציב. תשתית של בזק, 2.5 מגה וגם תקוע על זה עד שיפרסו פה NGN לדבריהם, למרות שאני לא מבין למה צריך NGN בשביל מהירויות כמו 4 או 8 מגה.

בקיצור סוף ינואר אני עוזב אותם והולך לספק ולתשתית אחרים. הייתי צריך לעזוב את הוט בגלל שעשינו איתם עסקה של ספק + תשתית ואני עדיין משלם איזה 70 שקל על אינטרנט גרוע. אין מה להגיד, באמת נהיו ספק גרוע.

נטוויז'ן באמת גרועים? אני לא רואה עוד אופציה חוץ מהם. לא ממש מתלהב מהספקיות החדשות.

פורסם

בתור גיימר שהיה ב 012 לא ממליץ עליהם בכלל. CCC בשבילי לא קיימת עכשיו אחרי דיבורים על תשלום פר שימוש. זהו אין אופציות חוץ מבזב"ל. מי יגיד לי לאן ללכת לגיימר המסכן?

פורסם
  • מחבר

לי אין שום בעיה עם המחשב שתגרום לפינגים להיות גבוהים..

המחשב שלי אחרי פירמוט מלא, אין לי פיירוול, אין לי אנטי וירוס...

אני לא מחובר דרך ראוטר... ועדיין מקבל 220 פלוס בשעות העומס בבזק בין לאומי, גם בחבילת גיימר.

ממש אובד עצות כרגע..

פורסם

מחיר של אורנג' עדיין לא מוצדק

אני לא מצליח להבין מה הבעיה עם המחירים האלה:

http://www.orange.co.il/he-il/internet_and_phone/packages_and_deals1/1/home_web_pack1/

מדובר במחירים סבירים בהשוואה למספר מדינות באירופה (ואני לא לוקח בחשבון מקרים קיצוניים, בהולנד צריך לחכות 3 חודשים כדי שספק אינטרנט יחבר אותך).

יכול להיות שהמחירים נראים לי סבירים כי אני לא מעודכן, אבל לדעתי מדובר במחירים סבירים למדי ביחס לאיכות החיבור שהם מספקים.

פורסם

אורנג' לא מה שהיו

בחודשים האחרונים הם ממוצעים בלבד

היו זמנים טובים שנגמרו.

פורסם

מצער כמה אנשים סובלים זה פשוט מדהים לשלם כסף ולקבל כלום מצב בלתי נסבל במדינת הקובינה

עושה רושם שבעלי החברות בארץ שאמורים לספק לנו חווית גלישה כמו במדינה מתוקנת די נהנים מהמצב

אולי כמה דפי מחאה בפייסבוק יגרמו להם להפסיק ולחשוב שהלקוחות שלהם פריארים??????

*רק מחשבה.....

פורסם

הם שמים אתה יודע בעצמך מה על פייסבוק וכל התנועות מחאה. אפשר להשפיע עליהם רק בעזרת כסף. אבל אין לאן לברוח. כל הספקים אותו דבר.

פורסם

אני מחובר לנטוויזן ודווקא מרוצה.

מוריד מהר, ומשחקים עובדים לי בסדר.

תנסה להתחייב אליהם לחצי שנה

פורסם

אני לא מחובר דרך ראוטר... ועדיין מקבל 220 פלוס בשעות העומס בבזק בין לאומי, גם בחבילת גיימר.

ממש אובד עצות כרגע..

תעשה פינג לאתר בארץ אולי זה התשתית קרה לי פעם אבל זה נדיר בבזק .בהוט זה סיפור אחר כי אתה ביחד עם השכנים על אותו הקו ושם יכולה להיות בעיה של עומס על התשתית ואני מנחש שזה 3 ערוצים של 222 mbps ואם זה הקצאה סטטית ויש לך אנשים זללנים על אותו ערוץ אתה בבעיה. עדיין רוב האנשים בהוט מתלוננים על ניתוקים ואין כלכך הרבה גיימרים (אנשים שאכפת להם מפינג)אז קשה לדעת תמונה מדויקת .

לפי הניסיון שלי עם גיימר ב014 (יש לי מאז שזה קיים) הוא עובד טוב מאוד ואם יש בעיות זה לרוב לא קשור ל014. בכל מקרה בחודשים של דצמבר-ינואר יש חופשה בחו"ל שיכול לגרום להאטות גם בחו"ל . ב014 יש בעיה שהם דוחפים משתמשים שהם לא גיימרים לחבילת גיימר שיכול לגרום לעומס. torrent וכל שאר ההורדות תמיד מנסות להשתמש במקסימום רוחב פס שלרוב גורם ליצירת תורים ארוכים אצל הספקית מה שגורם לחבילות של משחקים שאין להן תיעדוף כלשהו לחכות וזה גורם לפינג לעלות באופן דראסטי.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

מה בזק מספקת כבר שירותי ספק בנוסף לתשתית? מעניין מתי הוט תעשה את זה גם.

פורסם

מה בזק מספקת כבר שירותי ספק בנוסף לתשתית? מעניין מתי הוט תעשה את זה גם.

לא שמעת על בזק בינלאומי?

הוט גם קיבלה רישיון עקרוני, וכרגע יש חברת הוטנט (HotNet) בהקמה.

פורסם

לא שמעת על בזק בינלאומי?

הוט גם קיבלה רישיון עקרוני, וכרגע יש חברת הוטנט (HotNet) בהקמה.

כנראה קצת התבלבלתי. אז בזק מספקת שירות ספק על בסיס תשתית של בזב"ל? אז מה חדש? הם פשוט יכולים להציע באנדל זול יחד עם בזב"ל כי היא גם כך חברת בת שלהם :nixweiss:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים