עבור לתוכן

נפל לי המחשב נייד מהיד ועקב כך המסך התקלקל

Featured Replies

פורסם

שלום

לפני שעה הייתי במחשב הנייד שלי (למזלי יש לי גם נייח) בסלון ושהרגשתי שאני עייף הלכתי לחדר לישון

המחשב היה על הידיים שלי ושפתחתי תדלת המחשב ממש נפל לי מהיד.

שפתחתי לראות מה קרה עם המחשב נייד גיליתי לרעתי שהמסך קבל מכה ונהיו כתמי דיו כאלה והמסך הפך בהיר כזה

המחשב הוא של חברת HP נקנה באופיס דיפו ב25.5.10 אפילו לא עברה שנה

איך אני מסדר עם החברה שיתקנו לי את זה עם מימוש אחריות בלי לקבל מהם סיפורים???

פליז הלפ מי איך יוצאים מהתיסבוכת הזאת קיבינימט

פורסם

נראה על פניו שקצת ...אהמממ... מוגזם לחשוב על "לממש אחריות" במחשב שנפל לך מהיד.

למיטב ידיעתי, אחריות HP היא רק על פגם בחומרה שלא נתגלה במפעל.

רק לטושיבה יש (היה) אחריות של מה שנקרא "כל הסיכונים", כמו זה שאתה מתאר.

מאידך, חצי נחמה אולי, תמצא בעובדה שתיקון כזה הוא ממש לא יקר מאוד (בין 600 ל-1000 ש"ח), יחסית לנזק שתיארת (רק המסך הלך).

לוא אני במקומך, הייתי בודק אופציה של תיקון במעבדה פרטית (אבל ברמת על) כי HP יחייבו אותך בעלות התיקון בכל מקרה. לפחות תשווה מחירים לפני שתחליט.

אל תתייאש מהר, בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

בס"ד

דיברתי היום עם hp ויחסית היו איתי נחמדים

הנציג אמר לי שיש לי שליח עד הבית לקחת את המחשב למעבדה

שם יבדקו ויקבעו ואם יש צורך בכסף יגידו לי (מקווה מאוד שלא ב'ה)

וישאלו אותי אם אני רוצה לתקן הוא אמר לי שמדובר במאות שקלים ולא אלפים כבר נרגעתי.... חחחח

אבל מי יודע צריך להיות אופטימי ולקוות שהכל יסתיים בשלום ובטוב

שיחזור המחשב והכל יסויים אני ידווח מה קרה ומה היה

תודה בכל אופן

פורסם

תן לי להבין: היית מספיק דביל כדי להפיל מחשב נייד, ואתה רוצה שיתקנו לך את זה בחינם במסגרת הדבר הזה שנקרא "אחריות" שנועד להגן על צרכנים מפני תקלות יצרן, ולא מפני הטמטום של עצמם?

בד"כ אני מאוד בעד הצרכנים בכל סוגייה שקמה בינם לבין היצרן\המוכר, אבל לך באופן אישי אני מקווה שיפתחו את התחת עם החשבון.

פורסם

Vic07

מה הקשר של השפה שלך לנושא אתה יכול להגיד לי?..ככה אתה מדבר עדיף שלא תדבר בכלל.

הבן אדם הפיל מחשב מהיד מה לעשות מחשב נייד נופל לפעמים והוא לא בר מזל שזה קרה לו, אז מה זה המילים המעפנות האלה? עדיף שתלמד ניסוחים ועברית קודם כל.

גם לדוד שלי נפל המחשב מגובה של חצי מטר והלך ההארדיסק, ב HP החליפו את ההארדיסק לחדש ללא כל עלות.

במסך זה משהו אחר כנראה שכן יחייבו אותו.

פורסם

תאונות עשויות לקרות לכולם, אבל לנסות ולהפיל את זה על היצרן במסגרת האחריות כביכול זו נוכלות.

פורסם

אז רגע...מה אתה יפה נפש עכשיו שבא לטובת HP?

שילך וינסה את האחריות אז מה קרה?

גם אני שלחתי תמחשב לתיקון החליפו HDD ולא שילמתי שקל, למה? כי אף אחד לא אמר שהפילו את המחשב.

ואני גם לא צריך להגיד למה, זה כמו שתרוץ לאפגניסטן עם רובה ותצעק "אני יהודי אני יהודי".

אם החליפו לו על חשבונם או לא יודע מה, כואב לך? בחייאת.

פורסם

כן, כואב לי. כמו שאני שונא כשמוכרים דופקים קונים, אני שונא קונים שמרמים את החנויות. למה? גם כי אני לא מאמין ברמאות לשום צד, וגם כי בגלל אנשים כמוך המוכרים חושדים בכל אדם שבא להחזיר מוצר במסגרת האחריות, גם אם הוא באמת במסגרת האחריות ולא נשבר כי הפילו אותו על הרצפה. אז כן, מאוד חבל לי.

בנוסף, למיטב הבנתי, קבלת מוצרים במרמה היא עבירה על החוק. אין כאן בפורום איזה כלל האוסר עידוד מעשים כגון מרמה?

פורסם

מה כבר קרה?

הבנאדם שולח מחשב לתיקון, עם נזק שהוא בבירור נזק פיזי.

אם יחליטו לחייב אותו, זה הרי מוצדק.

אם יחליטו לתקן לו במסגרת האחריות, זה עניין שלהם.

לא נראה לי שהוא מנסה לרמות. רק מתפלל להתנהלות מסויימת של HP.

פורסם

נדמה לי שכבר עניתי על זה בהודעה לעיל. למקרה שלא הבנת, אני אגיד את זה שוב: כל לקוח שמחזיר בנונשאלאנטיות מוצר שהופל, הוכה, נחבל או נרמס ומקווה לטיפול במסגרת האחריות, בעיקר אם הוא שותק לגבי מקור הבעיה כמו מר חלפינו, רק מעלה את רף החשדנות של המוכרים כלפי כלל הלקוחות, לרבות אנשים שבאים אם בעיות שבאמת נמצאות במסגרת האחריות, והופך את המשימה שלהם לקבל שירות מבלי לזכות ביחס של WANNABE רמאים לקשה יותר.

פורסם

על איזה רף חשדנות אתה מדבר?

זאת מעבדת יבואן, אין מוכרים, יש טכנאים ומזכירות שפועלים ע"י מדיניות קבועה. אם הם בוחרים ללכת לקראת הלקוח, שיבורכו, אם לא זכותם.

אני בטוח שכל הטכנאים שם מספיק חכמים בשביל להבין איך המסך נשבר.

צורת הדיבור שלך טיפוסית לישראלי המכוער, מאחל לך ללמוד קצת להתנהג כמו בנאדם.

פורסם

אני כבר אומר לך שלא יתקנו לך את הבעיה עם המסך. אם יש "כתמי דיו" הם לא טורחים אפילו. וזה מהכרות אישית.

גם אם לא היית אומר שזה נפל לא היו מתקנים כי בניגוד לדיסק, סדק פנימי במסך זה משהו שרואים אותו ב100%.

לגבי מאות שקלים....זו הערכה מאוד אבל מאוד אופטימית.

פורסם

נדמה לי שכבר עניתי על זה בהודעה לעיל. למקרה שלא הבנת, אני אגיד את זה שוב: כל לקוח שמחזיר בנונשאלאנטיות מוצר שהופל, הוכה, נחבל או נרמס ומקווה לטיפול במסגרת האחריות, בעיקר אם הוא שותק לגבי מקור הבעיה כמו מר חלפינו, רק מעלה את רף החשדנות של המוכרים כלפי כלל הלקוחות, לרבות אנשים שבאים אם בעיות שבאמת נמצאות במסגרת האחריות, והופך את המשימה שלהם לקבל שירות מבלי לזכות ביחס של WANNABE רמאים לקשה יותר.

::)

ופה סיימתי להגיב בתראד הזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים