פורסם 2010 בדצמבר 2914 שנים כולנו מכירים את נושא "עיצוב התעבורה" וההתערבות המכוונת של ספקי האינטרנט (ISP) בסוגי התעבורה השונים. גם בארה"ב נתקלו בבעיה הזו, אך בניגוד אלינו שם ננקטה פעולה רגולטורית בנושא.מועצת המנהלים של ה-FCC (רשות התקשורת של ארה"ב) אשרה בשבוע שעבר מסמך ארוך הכולל את חוקי הניטרליות החדשים ברשת האינטרנט בארה"ב. החוקים החדשים מתבססים על שלושה עקרונות המכוונים לכל ספקי האינטרנט בארה"ב - שקיפות, איסור חסימה ואיסור הפליה.בפוסט המצ"ב אני סוקר את דרך הפתלתלים שעבר ה-FCC בשנתיים האחרונות עד שהצליח לאשר את מסמך חוקי הניטרליות. בשלב הזה אנחנו בישראל יכולים רק לקנא.http://www.netcheif.com/blog/?p=981קריאה מהנה.
פורסם 2010 בדצמבר 2914 שנים לא קראתי את הפוסט באתר שלך (אני מכיר את הסיפור דרך gizmodo ואתרים אחרים),אז יכול להיות שאני חוזר על מה שכתוב שם - אבל דבר אחד משמעותי למדי שחסר בתקנות החדשותשל ה-FCC זה בנוגע להתערבות ברשתות אלחוטיות, שכרגע ה-FCC לא מתייחס אליהן בכלל.עם זאת - זה בהחלט צעד בכיוון הנכון ואפשר לקוות שמתישהו מישהו ירים את הכפפה כאן בארץ.
פורסם 2010 בדצמבר 2914 שנים דיברתי אתמול עם נציגי 014 בזב"ל והם אמרו לי שאין דברים כאלו. אני שמח לדעת שיש לפחות חברה אחת בארץ שלא זקוקה לזה והכל מעולה שם. ואם יש בעיה זה או בהוט או בשרתים שאליהם אנו גולשים.
פורסם 2010 בדצמבר 2914 שנים דיברתי אתמול עם נציגי 014 בזב"ל והם אמרו לי שאין דברים כאלו. :lol: :lol: :lol:... אני יכול להמשיך עוד שנה.... :lol: בזק נחשבת לאחת הספקיות שמסרסת את האינטרנט של המשתמשים שלה במיוחד בשביל לקדם את חבילות הגיימר שיש לה
פורסם 2010 בדצמבר 2914 שנים :lol: :lol: :lol:... אני יכול להמשיך עוד שנה.... :lol: בזק נחשבת לאחת הספקיות שמסרסת את האינטרנט של המשתמשים שלה במיוחד בשביל לקדם את חבילות הגיימר שיש לה מה שכתבתי היה בציניות (המשפט השני על חברהמעולה). הם באמת אמרו לי שהם לא עושים את זה. אבל חבילת גיימר לא אמורה לתת רוחב פס גדול יותר. החבילה נותנת ניתובים טובים יותר ופינגים טובים יותר.
פורסם 2010 בדצמבר 2914 שנים ברגע שיש איסור חסימה ואיסור הפליה חבילה כמו חיבלת גיימר תיהיה עבירה כפולה על החוק (מסמן שבחבילה הרגילה יש חסימה וגם מפלה שכן גובים יותר מקבוצה מסויימת ומפלים לרעה שתעדוף כל מי שאינו בקבוצה). מדובר בחבילה רגילה שדורשים עליה תשלום נוסף (וגם היא לא עובדת כמו שצריך) בזמן שהחבילה הרגילה מוגבלת בצורה מוגזמת עוד יותר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.