עבור לתוכן

מחשב נייד, לשימוש ביתי, 3000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

-עידכון בהודעה הרביעית-

פורסם

הסיבה לכך שלא קיבלת תשובה עדיין, לדעתי, היא אחת משלוש: או כי לאנשים נמאס לענות על שאלה שנשאלת פה לעיתים קרובות מאוד ולמרות זאת אנשים לא טורחים לעשות חיפוש בדיונים קודמים, או כי לאנשים נמאס מפותחי דיונים שלא טורחים לעשות סקר שוק בעצמם לפני שהם פונים לפה, שאם היית עושה את זה היית מגלה שניידים בסביבת התקציב הזו נוטים להיות די זהים מבחינת המפרט וממילא לענות על כל הדרישות שלך למעט אולי עניין כרטיס הקול עם 5.1 (משהו שלא תמצא בשום נייד לדעתי, בטח שלא בנייד תקציבי).

תסביר לי רק עניין אחד: אם אתה מחפש מחשב שיתחבר לטלויזיה ולרסיבר, ואני לא רואה מצדך שום דרישה למשקל או זמן סוללה (ואתה מחפש מסל גדול יחסית) כלומר לא נראה שאתה דורש ניידות גבוהה - למה בכלל להסתבך עם נייד במקום לקנות נייח בחצי מהמחיר?

פורסם
  • מחבר

אוקיי , אז אחרי קצת זמן פנוי וקצת מחקר הגענו (המחשב הוא לחבר מהעבודה) למסקנה לרדת מהרעיון של לחבר את המחשב לרסיבר ולטלויזיה, לתווך הארוך Xtreamer הייה הרבה יותר יעיל ונוח.

כך שהדרישות מהמחשב הנייד ישתנו:

המחשב ישמש לגלישה, אופיס, google sketchup, עבודה משרדית

תקציב: 3000 ש"ח +/-

HDD: 500GB

גודל: 15.6"

המחשב לא יצא מהבית, ורוב הזמן הייה מחובר לחשמל.

בינתיים שמתי לב למחשב הבא:

http://ksp.co.il/hmain.php?uin=11365

בתור בעלים של מחשב נייד של HP, אני מאוד מרוצה ממנו ומהשירות שלהם.

מה אתם חושבים עליו?

מחשב מסדרת PAVILION DV6, עם אותו המפרט אבל עם מעבד i5 450m, מעלה את המחיר ב 1100 שקל.

האם ההבדל בין ה i3 350m ל i5 450m הייה מורגש בשימושים הנ"ל ושווה את ההשקעה הנוספת?

לפי מה שיודע לי ההבדל היחידי בינהם, חוץ מהתדר, הוא חוסר הטורבו בסדרת i5.

תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים