עבור לתוכן

מעבדים נקרעים במהלך הפעלת משחקים והפעלת אקספלורר ו פירפוקס

Featured Replies

פורסם

פירמטתי את הארדיסק זה לא עזר, כשאני משחקת למשל ב WOW זה מה שקורה:

ראו תמונות..

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

עכשיו גם WOW מקרטע ונמצא על 100 אחוז מאמץ.

התוצאות במצב מנוחה שאף משחק לא עובד.

פורסם

כנראה שלא פירמטת נכון בווינדוס 7 יש 2 אפשרויות תבחרי באפשרות השניה.

פורסם

כעיקרון זאת הפעם הראשונה שאני ניתקל בבעיה כזאת, תנסי לתת לנו תמונות מצב כאשר את מפעילה תמשחק הכי כבד שלך ואיך הכרטיס מגיב טמפ" כמובן, האיתי גם ממליץ להחליף תכונן הקשיח וכמה שיותר מהר ולגבות תמידע שאת צריכה, לפי המחירים של היום זאת לא בעיה ביכלל יש לך תאפשרות הבאה שהיא הכי משתלמת :xyxthumbs:

http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1324

הכונן הקשיח שלך גמור ואין מה לעשות הגיע זמנו, המלצה שלי להזמין תחדש להוציא תישן ועם צריך כשהחדש יהיה מותקן להוסיף תישן ולקחת מיתוכו תמידע שאת זקוקה לו.

פורסם
  • מחבר

איך אתה יודע שהבעיה היא בכונן קשיח?

פורסם

E6800 זה מעבד די ישן, זה לא בלתי סביר שהוא יגיע ל-100% בזמן משחק WOW. אם הוא מתחמם והמשחק קורס אז כדאי לבדוק מה המצב של המאוורר שלו ובכלל של זרימת האוויר במחשב.

פורסם
  • מחבר

לא מובן לי איך המעבד נסחט למאה אחוז מעלות ב WOW ומתחיל לקרטע ואני עוד יותר לא מבינה איך COD רץ חלק והמעבד לא נסחט למאה אחוז אלא ל 50 אחוז למשך 10 שניות ורץ חלק בהגדרות הכי גבוהות ופתאום זה עלה למאה אחוז מעלות ובקושי זז..

פורסם
  • מחבר

התוצאה בתמונות..

פורסם

טמפרטורות המעבד בסדר למרות שרצוי להריץ את הבדיקה כמה שעות ולא 48 דקות

אני ממליץ לך להריץ במשך מספר שעות את בדיקת ה- GPU

מכיוון שמותקן אצלך 8800 GTS מומלץ שתעקבי אחרי הטמפ' שלו בזמן שהבדיקה רצה - אם הוא מתחמם מידי עדיף שתכבי את הבדיקה

פורסם
  • מחבר

עלית על גורם הבעיה, SPYWARE הבעיה שלמרות שאני מפרמטת את הכונן ששם נמצא חלונות זה לא מוחק אותו מהסיפריה ששם נמצאים השירים..

השתמשתי בתוכנות WEBROOT ו Spybot - Search & Destroy

היא מוחקת אותם וכל פעם הם חוזרים מחדש כאילו הוא לא מוחק אותם לגמריי למרות שאני מריצה חיפוש מלא..

מישהו מכיר תוכנה טובה נגד SPYWARE? כי מה שיש לי לא מוחקת אותם לגמריי..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים