פורסם 2010 בדצמבר 2814 שנים היירציתי לדעת אם יש לי אפשרות לעשות OC לQ9500 למהירות של 3.4GHZ עם אני יחליף לזיכרונות DDR2 1+1 GHZ במהירות של 800 MHZ (סה"כ 2 גיגה ראם)?רוני
פורסם 2010 בדצמבר 2814 שנים אתה יכול לעשות OC למעבד בלבד, אתה לא חייבת לגעת בוולטים או התזמונים של הזכרונות.אלא אם כן, אתה רוצה בנוסף למהירות 3.4GHZ גם יחס DRAM:FSB שיהיה 1:1, אז אתה צריך זכרונות 800MHZ.
פורסם 2010 בדצמבר 2814 שנים א. תפתח את השרשור הזה בפורום הנכון, יש לנו פורום מיוחד של אוברקלוקינג, שם יעזרו לך.אתה לא חייבתהוא יכולה לעשות OC טוב, גם עם מהירות זכרונים 533...אבל שאלה לי אלייך רוני, למה אתה זקוקה ל-OC? הרי המעבדת הזה חזקה גם ככה...לא נראה לי שתרגיש בכלל הבדלות בין STOCK לבין OC.
פורסם 2010 בדצמבר 2814 שנים עם קירור טוב אפשר להגיע גם יותר מזה.ואני לא רואה סיבה למה לא תוכל לעשות את זה עם הזכרונות שיש לך.מקסימום תאיט אותם קצת.
פורסם 2010 בדצמבר 2814 שנים מחבר א. תפתח את השרשור הזה בפורום הנכון, יש לנו פורום מיוחד של אוברקלוקינג, שם יעזרו לך.הוא יכולה לעשות OC טוב, גם עם מהירות זכרונים 533...אבל שאלה לי אלייך רוני, למה אתה זקוקה ל-OC? הרי המעבדת הזה חזקה גם ככה...לא נראה לי שתרגיש בכלל הבדלות בין STOCK לבין OC.זה לא יתן לי יותר FPS במישחקים?ראיתי שבציון של 3DMARK11 מקבלים עם אותו מעבד ב1000 נקודות יותר, איך זה?רוני
פורסם 2010 בדצמבר 2814 שנים זה BENCHMARKING נשמה, ששם הוא בודק את המקסימום של המעבד, ברור שיעלו איזה כמה FPS, אבל לך, במשחקים זה בכלל לא יהיה מורגש.
פורסם 2010 בדצמבר 2814 שנים מחבר תודה :Overshotאז הבנתי שזה בעצם רק למיבחנים סינטטים ואני חשבתי שאובר קלוקינג יכול לשפר את הFPS ב20 FPS
פורסם 2010 בדצמבר 2814 שנים א. תפתח את השרשור הזה בפורום הנכון, יש לנו פורום מיוחד של אוברקלוקינג, שם יעזרו לך.הוא יכולה לעשות OC טוב, גם עם מהירות זכרונים 533...אבל שאלה לי אלייך רוני, למה אתה זקוקה ל-OC? הרי המעבדת הזה חזקה גם ככה...לא נראה לי שתרגיש בכלל הבדלות בין STOCK לבין OC.פליטת קולמוס.
פורסם 2010 בדצמבר 2814 שנים תודה :Overshotאז הבנתי שזה בעצם רק למיבחנים סינטטים ואני חשבתי שאובר קלוקינג יכול לשפר את הFPS ב20 FPSכן, זה רק תחרויות, למי יש את הבולבול הגדול ביותר...ולא....מה פתאום...הלוואי 20 =\יש לך גם ככה מעבד מעל ומעבר הדרוש. אז בנתיים תסתפק בו =] בעתיד, עוד כמה שנים טובות אולי תצטרך לעשות לו OC. אבל עכשיו לא צריך.
פורסם 2010 בדצמבר 2814 שנים מחבר כן, זה רק תחרויות, למי יש את הבולבול הגדול ביותר... היי זה היה טוב כמו ילדים קטנים , אבל בשטח זה לא נותן כלום.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.