פורסם 2010 בדצמבר 2814 שנים שלום אני מנסה לקנות LCD 32 בחנות אחת ממליצים על SONY 302 בשנייה Toshiba AV700 בשלישית Toshiba LV703 ברביעית Toshiba AV703 בחמישית Toshiba LV733 ורוב האנשים שקנו טלוויזיה של ה HAIR אומרים שזו ההחלטה הכי טובה שלהם לי אישית יש בבית LG 23UR ובחנות ממליצים על LG LD460 אז יש פה 7 דגמים והמלצה מהחברים ללכת על HAIR כולן באותו מחיר 2200 +- הלכתי לחנויות בכל חנות תמיד זו שהמוכר ממליץ עליה נראית הכי טוב כי היא עומדת ומכוילת ככה שהיא תימכר אז מה אתם אומרים מה שווה לקנות? הדבר שהכי חשוב לי בטלוויזיה שהיא תציג סרטים וסדרות בצורה הטובה ביותר גם בערוצים בחדות גבוהה וגם בערוצים הרגילים שלא כמו במסכים שיצא לי לראות שיודעים לשדר טוב רק בחדות גבוהה ואי אפשר לראות בהם חדשות כי השידור משודר בצורת שידור רגילה ומצד שני במסכים שמתאימים לשידורים הרגילים הסרטים בחדות גבוהה נראים רגילים לגמרי אני ממתין לשמוע את דעתכם תודות מראש. אורן
פורסם 2010 בדצמבר 2814 שנים מחבר עכשיו מציעים לי LED 32" SL738 G ב 2800 למישהו יש מושג אם זו טלויזיה שווה? זה HD REDY ואני לא יודע מה עדיף וגם מדובר בחנות אינטרנט שלא היתי בתוכה פיזית אני אשמח אם מישהו יענה לי אני רוצה ללכת לקנות ואני לא מבין כלום בתחום תודה מראש אנשים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.