עבור לתוכן

הוט + בזב"ל (014) - אני היחיד שחש האטה משמעותית ביותר בחודשיים האחרונים?

Featured Replies

פורסם

חיבור הוט + בזק בין לאומי, קו 12 מגה ללא חיגן.

טורנטים יורדים בקצבים של מקסימום 100 קב"ש (בד"כ 10-20) ועולים בקצב של אפס נקודה חבל על הזמן.

(טראקר פרטי, סידרים למכביר, בעבר הלא רחוק מדי כל טורנט ממנו ירד ועלה בשיא המהירות האפשרית)

בשעות הלילה הקטנות מאוד, למשך זמן קצוב מאוד של שעתיים שלוש מקסימום ארבע- הקצב מקסימלי כמו שתמיד היה בעבר - 1.4

בנוסף, סרטוני יוטיוב עושים טובה שהם נטענים בקצב של מילימטר פס התקדמות לשעה ברזולוציה של מעל 360

(ועוד יוטיוב משנה ל 480 על דעת עצמו כשמגדילים למסך מלא, מי לעזזל נתן להם רשות לזה?)

האם אני היחיד שתופעות האיטיות הנ"ל מתרחשות אצלו בתקופה האחרונה?

האם נשארה ספקית אינטרנט אחת נורמלית בימים טרופים אלו? מה הפתרון שלכם למצב?

VtFO7.jpg

פורסם

לא אתה לא!

לאחרונה מלבד מהירות לא יציבה יש לי עלייה משמעותית בפינגים.

בנוסף לכך אני מתחבר כל פעם לשרת אחר בבזק כדי לבדוק איזה הכי פחות עמוס.. אך ללא הועיל :(

פורסם

תעבור לחיגן, זה יותר טוב.

לפחות היה על לפני כמה ימים אצלי בחיבור 12 דרך הוט ובזק בין לאומי

בימים האחרונים אני לא יכול לראות סרטים ב YNET. כל הזמן הסרטים נתקעים.

התקשרתי לבזק בין לאומי מספר פעמים. כמובן הציעו לי גיימר ולחזור לחיבור ללא חייגן אבל סרבתי בנימוס.

בקרוב כולם יהיהו על גיימר וגם זה לא יעבוד יותר.

חיבור ללא חייגן עובד גרוע עם הוט לפחות לפי בדיקה שעשיתי לפני חודשיים.

בסוף נציג אחרון אמר לי שיש בעיות עם YNET, כמובן שכל הנציגים הקודמים אמרו שזה רק בעיה שלי.

מה שמעניין שהבעיה היתה רק עם YNET, כמובן שהם אומרים שזה לא הם, אבל בדקתי את הסרטים של YNET דרך 013 ואין בעיה.

בבדיקה מעמיקה יותר נראה שהסרטים בYNET עוברים על פורט 1935 ומכאן הבעיה, כנראה החליטו בבזק בין לאומי לחנוק את הפורט הזה.

לא בדקתי על איזה פורט עובדים אתרים אחרים אבל MAKO וWALLA עובדים לי תקין.

YOUTUBE כמעט תמיד בסדר. יש לפעמים סרטים מסוימים שלא זזים.

מה שמתסכל בכל העסק הזה שה שצריך לעבור איתם את כל השלבים כדי להוכיח שהבעיה לא אצלי. הגדילה התומכת הראשונה לעשות וביקשה ממני לעבור לחיבור ישיר למודם ולבדוק מהירות מול הוט למרות שדקה קודם בדקנו מהירות לבזק בין לאומי והמהירות היתה תקינה.

למרות המחאות שלי ההיתי צריך לעשות את זה רק כדי להמשיך הלאה.

פורסם

אצלי התופעה דומה. הyoutube פשוט זוחל בשעות עומס (לא תמיד, אבל במרבית המקרים).

אין ארוחות חינם. עם כמות הלקוחות שעברו ל014 בשנים שבהם היא נחשבה (בצדק, לרוב) לחברה שהכי פחות מפריעה לתעבורה, ועם שדרוגי התשתית המאפשרים מהירויות של 10Mb וצפונה - רוחב הפס שלהם פר לקוח כבר לא מה שהיה פעם.

פורסם

גם את החיבורים קרה איתם משהו, אם תנסו להוריד באתרים כמו HF RS בשירות פרימיום. תופתעו לדעת שמעתה תורידו רק על חיבור 1 ושאין אפשרות להמשיך את הורדת הקובץ במידה ועצרתם, מה זה סוג של טריק חדש?

נשמע הזוי האומנם? אבל לצערי זו המציאות....

פורסם

שלום judas_clown,

נשמח לבדוק מה מקור הבעיה ולנסות לפתור אותה במידת הצורך. לשם כך, נא פנה אלינו לכתובת hot.service@hot.net.il, בציון שם מלא, מספר פניה (2200034), שם המשתמש ב-hwzone, פרטי המקרה ומספרי טלפון בהם נוכל ליצור עמך קשר.

פורסם
  • מחבר

הייתי פונה אליכם במידה והייתי חושב שהבעיה היא אצלכם, אבל אני די בטוח שהבעיה בבזק בין לאומי.

אין לי packet loss בארץ ואני מוריד תקין מאתרי הבדיקה הישראליים, הבעיה היא קישוריות לחו"ל ו throttling של הורדות P2P.

בעיקר בשעות העומס (חבל רק ששעות העומס הן 05:00 בבוקר עד 02:00 בבוקר למחרת ויש רק 3 שעות שלא נחשבות עמוסות ביממה).

בקיצור, מדובר בבעיה מול ספקית האינטרנט שלי;

פניה לתמיכה שלהם גם לא תעזור לצערי מכיוון שהנתונים מרמזים שאני לא היחיד שסובל מהבעיה הזו

אם אני אתקשר אליהם רק יציעו לי חבילת גיימר בתשלום - וזה לא משהו שאני מעוניין בו.

פורסם

חיבור הוט + בזק בין לאומי, קו 12 מגה ללא חיגן.

טורנטים יורדים בקצבים של מקסימום 100 קב"ש (בד"כ 10-20) ועולים בקצב של אפס נקודה חבל על הזמן.

(טראקר פרטי, סידרים למכביר, בעבר הלא רחוק מדי כל טורנט ממנו ירד ועלה בשיא המהירות האפשרית)

בשעות הלילה הקטנות מאוד, למשך זמן קצוב מאוד של שעתיים שלוש מקסימום ארבע- הקצב מקסימלי כמו שתמיד היה בעבר - 1.4

מה שאתה מתאר יכול לקרות משני סיבות או עומס כי הדרישה לרוחב פס בצד של הלקוחות עלתה והרוחב פס לחול לא מצליח להדביק אותה. או ש014 מתערבת בתעבורה (ממש לא נראה לי שהם מתערבים וזה רק עומס) וחונקת מורידים כבדים בשעות העומס וזה נחשב לדבר טוב למרות שאתה חושב שהגבלה זה דבר רע. זה כמו שחברת החשמל מבקשל לא להפעיל מכונות כביסה בימים חמים כי מתי שיש להם עומס יש הפסקת חשמל למישהו ולא האטה. אין לחברת החשמל ברירה כי הם לא יכולים להקפיץ לכולם את השלטר למכונת כביסה (מה שהספקיות אינטרנט מסוגלות לעשות) אלא רק להפסיק חשמל לכל השכונה כדי שאחרים יוכלו לקבל אותו.

בנוסף, סרטוני יוטיוב עושים טובה שהם נטענים בקצב של מילימטר פס התקדמות לשעה ברזולוציה של מעל 360

(ועוד יוטיוב משנה ל 480 על דעת עצמו כשמגדילים למסך מלא, מי לעזזל נתן להם רשות לזה?)

ל014 יש מערכת שמגבילה את מהירות ההורדה מyoutube ואת זה בדקתי לא מזמן אם תחפש את השירשור שלי. זה דבר מאוד טוב שחוסך רוחב פס במקרה שאנשים לא רואים את הסרט עד הסוף (מדובר על חסכון של 60-90% רוחב פס ). עדיין המערכת הזאת גם תלוייה במצבי עומס ובגלל שכנראה אין הגבלה על שום דבר אחר (כולל המורידים כבדים ) הסרטונים יכולים לפעמים לגמגם.

המערכת נותנת לך ב480 ו360 איזה 5 שניות להוריד במקסימום ואז היא מורידה את הקצב לקצב מינימאלי .. ב720p יש להם cache לסרטים פופולאריים מתי שתסתקל על אחד לא פופולארי הוא יכול לגמגם כי אתה נלחם על רוחב פס עם המשתמשים האחרים(מורידים כבדים לרוב). עד כמה שהבנתי המערכת שלהם עובדת רק בyoutube כי בסרטי facebook יש גימגומים (youtube עושה המון בעיות לאנשים שעושים מיקסים לשירים) . אני אבדוק את זה בהזדמנות עם sniffer

האם אני היחיד שתופעות האיטיות הנ"ל מתרחשות אצלו בתקופה האחרונה?

האם נשארה ספקית אינטרנט אחת נורמלית בימים טרופים אלו? מה הפתרון שלכם למצב?

האיטיות קיימת אצל כולם כי כולם מגבילים את כולם . ראיתי כתבה שמדברת על 1 mbps לחול לכל 25 לקוחות ועכשיו שכל לקוח יכול להוריד בפי 4-5 מהירות זה גורם לחנק בלתי נסבל. מבחינת איזה ספקיות ללכת - לחדשות בלי התחיבות כי אם אתה לא מרוצה אתה יכול לברוח. וגם אין להם הרבה לקוחות יחסית לגדולות. האופציה השניה היא לקנות חבילה מתועדפת כל שהיא. לי יש גיימר בשביל הפינגים מאז שהחבילה הזאת קיימת אבל אנשים גילו שהם יכולים להוריד במהירויות גבוהות עליה גם בשעות העומס ואם זה ימשיך ככה זה יכול להרוס לגיימרים אבל בנתיים 014 עוד מספקים את הסחורה בגיימר בנוסף על תיעדוף יש עיצובי תעבורה אגרסיבים אבל טובים והם לא מחויבים לתת מקסימום רוחב פס שם רק פינג טוב ואז הם יכולים לחנוק מורידים על חבילת גיימר בלי חשבון.

פורסם

014 או מישהו מתערב בהחלט בתעבורה. אולי זה משהו טכני אחר אבל עכשיו עשיתי ניסיון (שעשיתי לא פעם וכבר שיתפתי פה צילום מסך). התחלתי להוריד טורנט של ubuntu עם המון מקורות להורדה ודווקא הופתעתי שהקצב עולה וכבר חשבתי שכנראה שעכשיו הכל תקין. אחרי כמה דקות הקצב התייצב על 500 קב"ש וסירב לעלות. לפעמים טיפה יותר ולפעמים פחות. תוך כדי ההורדה התחברתי לשרת VPN בחו"ל והמשכתי בהורדה. כמובן שבתחילה בגלל שינוי ב IP הקצב ירד לאפס אבל פחות מדקה לאחר מכן החל הקצב לעלות והפעם הוא זינק עד למקסימום של הקו שלי (1100 וטיפה יותר קב"ש) ונשאר כך בקו ישר.

אני מתנצל בפני כל אלה שרק בודקים דואר אבל אני שילמתי על חבילה של 10 מגה ואני מתכוון לעשות הכל ע"מ לנצל אותה. שלא תבינו לא נכון, יש ימים שלמים שאני לא מוריד דבר מלבד גלישה בפורומים. אבל כאשר אני זקוק לרוחב הפס אני מצפה לקבל את המקסימום מהחבילה שרכשתי וגם אם זה דורש הצפנת התעבורה ע"מ להקשות על עיצוב תעבורה או שאר ירקות.

הצפנת התעבורה טובה גם לפרטיות ואני חושב ששם העתיד (הצפנה).

http://imgur.com/qJajQ.png

פורסם

ממליץ שתנסה לתקופת ניסיון את חבילת גיימר

פורסם

אתה לא היחיד. הרגשתי במשך תקופה ארוכה איך המהירות מתדרדרת.. עזבתי אותם כבר לפני כמה חודשים. מאז הכל טוב

פורסם

גם אצלי הוט+בזבל ..

במשחקים למשל ב- BFBC2 הפינגים מאוד גבוהים ( אפילו שנסיתי כמה שעות את חבילת גיימר :s07:) .

YOUTUBE זוועתי , בקושי טוען משהו ( אל תנסו עם CHROME )

טורנטים נראה שבסדר ..

הורדות ישירות גם בסדר נותן כל המהירות ( 5 מגה במקרה שלי ) .

וRAPIDSHARE מעולם לא עבד ..

מה עוד שכחתי ?! ::)

פורסם

אני גם תקופה ארוכה סובל מאיטיות (12MB - HOT+014) בגלישה רנדומלית והורדה מאתרים.

לאחרונה רכשתי פרימיום של FILESERVE ואני חייב לציין שהוא מנצל בצורה מקסימלית את רוחב הפס(JDOWNLOADER).

פורסם

Kalen-אפשר לדעת לאיזה ספק עברתה,

פורסם

CCC

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים