פורסם 2010 בדצמבר 2714 שנים שלוםיש לי כרטיס מסך HD5770 של ג'יגבייט 1 ג'יגה זיכרון 128 ביטווינדוס 7מעבד e4500 2.20 ghz4 ג'יגה זיכרון DDR2ספק כח 500WAT של cross power (עלה לי 300שקל אולי זה ספק ג'נרי)הבעיהלפעמים הכרטיס מסך ניהיה נקודות כחולות על המסך ונתקע המחשבואז הכרטיס מסך מאתחל את עצמורשום לי בבועה מנהל תצוגה ראשי הפסיק לפעול ושוחזר בהצלחההכרטיס היה במעבדה של KSP ואמרו הכל תקין לא עשה בעיותלמה עושה לי לפעמים תדברים האלה?לפני זה היה לי HD4870 של סאפיר ולא היה לי שום בעיה כזאתי
פורסם 2010 בדצמבר 2714 שנים שווה גם לנסות לאמץ את הכרטיס ולבדוק אם יש קשר. תבדוק עם משהו כמו FURMARK לראות האם הכרטיס שלך מתחמם יתר על המידה.
פורסם 2010 בדצמבר 2714 שנים האים עידכנתה דריברים לאחר החלפת הכרטיס?אים לא תסיר את הדריברים הקיימים ותעדכן את הדריברים הכי עדכניים לכרטיס שלך.
פורסם 2010 בדצמבר 2714 שנים מחבר ברור שהסרתי תדרייבר הקודם ואז התקנתי מעודכןוזה לא בעיה של חימוםהרצתי בתוכנה ATITOOLאת הסריקת ארטיפקטים ולא היה בעיה(הכרטיס חזר ממעבדה ב KSP לא מצאו תקלות)למה זה קורה הדבר הזה?לפני זה היה לי HD4870 עם אותו ספק לא היה לי שום בעיהלפעמים ניהיה נקודות כחולות על המסך ונתקע המחשב ואז מנהל תצוגה ראשי מפסיק להגיב ומשחזר לפעמים ניהיה ריסט
פורסם 2010 בדצמבר 2714 שנים לפרק ספק זה קצת בעייתי תקח את הכרטיס מסך שלך תבדוק אותו על מחשב אחר עים ספק טוב יותר,ככה גם תבדוק שהוא עובד תקין על מחשב אחר יהיה יותר קל לאתר את הבעיה, יכול להיות שהבעיה היא לא הספקבכל אופן תבדוק.
פורסם 2010 בדצמבר 2714 שנים מחבר בכרטיס הקודם שלי HD4870 לא היה תדבר הזה והכל עבד מצויין(עם הספק שיש לי)אני כמעט בטוח שהבעיה בכרטיסהכרטיס היה אצל חבר קודם וזה כרטיס חדש מאד כמה חודשים סה"כואצלו היה ספק של טרלמנטק וגם לו היה נקודות כחולות על המסךרק שאצלי זה תוקע תמחשב לא תמיד יש נקודות כחולותאבל לפעמים זה רק נתקע סתם ככה פתאום כשאני על המחשב ואז כאילו הכרטיס מאתחל את עצמוורושם לי בבועה מנהל תצוגה ראשי הפסיק להגיב ושוחזר בהצלחהלפעמים (נדיר יותר) ניהיה ריסט מסך כחול כזה ואז מופעל מחדש המחשבבדוק זה בכרטיס מסך משהויוצא מהכרטיס רעש קטן צליל כזה שגם כשעצרתי תמאוורר שלו עדיין היה תצליל הזהוהצליל מתגבר כשלמשל בתוכנה ATITOOL אני מפעיל את ה3D הקוביה וכשאני סוגר תקוביה זה נחלש ועם הקובית 3D זה מתגברהכרטיס עובד סבבה עם משחקים והכלפשוט לפעמים יש תתקלה הזאת הוא לא יציב משהומה לעשות?ללכת ל KSP למעבדה שוב ולהגיד שיחליפו לי? זה יתאפשר?
פורסם 2010 בדצמבר 2714 שנים אים יש לך אחריות ולאחר בדיקה שלהם הכרטיס יחשב לתקול הם יחליפו לך אותו,תסביר להם בדיוק את הבעיה כדי שיבדקו ויראו שאכן יש בעיה.[br]פורסם בתאריך: 27.12.2010 בשעה 20:31:17אים יש לך אחריות ולאחר בדיקה שלהם הכרטיס יחשב לתקול הם יחליפו לך אותו,תסביר להם בדיוק את הבעיה כדי שיבדקו ויראו שאכן יש בעיה.אים אתה יכול לבדוק אותו לפניכן על מחשב אחר עוד יותר טוב כדי לוודא שהוא אכן תקול.
פורסם 2010 בדצמבר 2714 שנים אם הכרטיס נבדק במחשב אחר וגם שם יש בעיה אז כמובן שהבעיה בכרטיסאם הכרטיס באחריות תביא אותו לנעבדה של החנותבשביל למנוע ויכוחים מיותרים אני במקומך הייתי מצלם עם מצלמה דיגיטלית את מסך המחשב עם הריבועים הצבעוניים (ארטאפקטים) ומראה את זה במעבדה לטכנאי
פורסם 2010 בדצמבר 2714 שנים מחבר לא מצאתי סיבה מסויימת לגרום לקריסה הזאת פשוט באמצע למשל שאני באינטרנט גולש וזה פתאום זה יכול לקרותנתקע כזה לכמה שניותואז ניהיה שחור במסך ומתחדש ורשום מנהל תצוגה ראשי הפסיק להגיב ושוחזר בהצלחה
פורסם 2010 בדצמבר 2814 שנים מחבר גם הרבה פעמיים שאני הולך לישוןמשאיר תמחשב דלוקקם בבוקר והמסך לא נידלק לא רואים כלוםצריך לעשות ריסטזה הכרטיס הזהאיך אני גורם להם להחליף לי אותו? זה היה אצלהם במעבדה והם אומרים אין בעיות אבל זה כן עושה בעיותמה לעשות?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.