פורסם 2010 בדצמבר 2614 שנים אני אנסה לתת כמה שיותר פרטים על הבעיהקניתי כונן רשת של סיגייט, דגם NAS 400התקנתי 4 כוננים של 1TB כל אחד, במערך JBOD, בעיקר להגדלת נפח איחסוןהכונן מחובר לראוטר, NETGEAR VVG2000בהעברת כמויות מידע גדולות, מהירות ההעברה יורדת לאפס לאחר כמה זמן (משתנה כל פעם)החלון של ההעברה פשוט נתקע, כשאני מנסה לעשות END PROCESS, כל האקספלורר של הווינדוס נתקע, הדרך היחידה לחזור לצורת עבודה נורמלית היא להפעיל את המחשב מחדשבמקרים נדירים יותר אני מקבל הודעת מערכת שאי אפשר לגשת לתיקיה בכונן אליה אני מעביר את הנתונים (X folder cannot be accessed)אני עם ווינדוס 7 ULTIMATEתודה מראש על העזרה :-\
פורסם 2010 בדצמבר 2614 שנים אולי אחד הדיסקים הקשיחים תקולאני הייתי מנסה להוציא את כל הדיסקים הקשיחים ומשאיר רק אחדאם הכל תקין מוסיף עוד אחד וכך הלאה
פורסם 2010 בדצמבר 2614 שנים מחבר הכונן מגיע עם תוכנת ניהול ודיאגנוסטיקהכל הכוננים המותקנים תקינים לחלוטין, כולם נגישים, עד שאני מנסה להעביר כמות מידע גדולה במכההגדרתי את הכונן לא כמחיצה אחת של 4TB.לכל HDD הגדרתי מחיצה נפרדתלא משנה לאיזו מהמחיצות אני מנסה להעביר את הקבצים, בסוף יש את הבעיה הזאת
פורסם 2010 בדצמבר 2614 שנים תבדוק את הכוננים בחיבור ישיר למחשב, הבדיקה עצמית של ה NAS יכולה להיות לא משהואתחליף את כל הכוננים בכונן ריק (או שתפנה אחד מהם) ותנסה להגדיר NAS מבוסס אל פרוטוקול שונה ממה שיש עכשו (למשל NFS), תנסה איתויכול להיות שיש בעיה של קירור של משהוא ב NAS, כשאתה מעביר קובץ גדול איזה שהוא מעבד מתחמם ונכנס ל thermal protection, או ספק כוח מתחמם ומתחיל לייצר ripple
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.