עבור לתוכן

כונן רשת WD MyBook World Edition נתקע ולא עובד

Featured Replies

פורסם

שלום,

יש לי כונן רשת מתוצרת Western Digital מדגם My Book World Edition (הדגם החדש עם התאורה הלבנה) והוא התקלקל לפתע:

- הוא לא זמין יותר ברשת הביתית. הנתב לא מזהה אותו ולא מספק לו כתובת IP.

- הוא לא מגיב ללחיצות על כפתור ה-POWER ועל כפתור ה-RESET. רק ניתוק פיזי מהחשמל מכבה אותו.

- התאורה הלבנה מקדימה תקועה כך שרק השליש התחתון של הפס מואר באופן קבוע.

- אני חושב שאני שומע את הדיסק מתחיל להסתובב כשהוא נדלק.

האם מישהו יודע מה התקלקל? האם יש לי סיכוי לחלץ את המידע מהכונן?

האם אפשר לחלץ את המידע מהכונן גם מבלי לפתוח את המארז? פתיחת המארז תביא לביטול האחריות :(

ושאלה אחרונה - רכשתי את המוצר מאייבורי והשירות שלהם גרוע - הם לא יודעים לתקן, רק מציעים להחליף במוצר של יצרן אחר. האם אני אוכל לקבל את השירות מהיבואן עצמו - בנדא מגנטיק או Tech Data? חשוב לי מאוד לחלץ את המידע מהכונן.

תודה!

urig

פורסם

אם אתה פותח אותו האחריות מבוטלת אוטומתית

אם הכונן מיובא ע"י היבואן הרישמי ולא ע"י IVORY עצמם אתה בהחלט יכול לפנות ישירות ליבואן

פורסם
  • מחבר

הי sashakrik - תודה על העזרה.

יש לך מושג איך אני יכול לדעת אם אייבורי יבאו את המוצר או שזה בנדא או Tech Data?

תודה

urig

פורסם

תרים טלפון לאייבורי ותשאל

פורסם
  • מחבר

לאייבורי, כמובן, אין מושג. הם כבר לא מוכרים את המוצרים האלה והם סניליים לגמרי לגבי הדרך שבה יבאו אותם לפני שנה וחצי.

למזלי שמר את הקופסה המקורית ובתוכה מצאתי מדבקה קטנה שהדביקו שם טק דאטה - הם היבואנים של הכונן שלי. אני אפנה אליהם מחר בתקווה שיוכלו לשקם את הכונן שלי מבלי לאבד את המידע או שלפחות יתנו לי לחלץ את המידע בעצמי מבלי להפר את תנאי האחריות הדרקוניים.

שוב תודה,

urig

נ.ב. - מסתבר שהמדיניות הבזבזנית של "לא לתקן אלא רק להחליף בחדש" מקוה לא באייבורי אלא ביצרן עצמו. Western Digital לא מאמינים בלתקן אלא בלזרוק את הישן לפח. להבא לא אקנה מהם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים