עבור לתוכן

מפרט בסיסי (ללא ציוד היקפי ומסך) בסביבות ה-4000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

מחשב שנע בסכומים 3500-4000 שקל בלי מסך

בבקשה תגידו לי אם זה טוב, משחקים(בעיקר), סרטים, מוזיקה, אינטרנט ועוד..

מעבד:Athlon XP 2500+ (512k 333)

560 שקל ~

לוח אם: NF7-S (nForce2)sata,lan,usb2

590 שקל ~

זיכרון: DDR 333 256MB Kingmax

220 שקל ~

כ.מסך: ATI RADEON 9600Pro TV' DVI 128MB

1070 שקל ~

רמקולים: CREATIVE Inspire 5200 sub + 5Sp

820 שקל ~

הארד דיסק: 60 GB 7200 ATA-100

390שקל ~

סך הכל 3840 ~

יש לי גם כמה שאלות, תענו בבקשה :

1) אם הלוח אם שננתי מסוגל לפענח AC3 כי הרי יש בו כרטיס קול מובנה, זה חשוב לי כי אני רוצה שיהיה קידוד לסראונד לשמוע ברמקולים?

2) אם אני צריך לקנות מאורר עכשיו, אם אני לא עושה כרגע שום אוברקלוק בקרוב עדיין שווה לקנות מאוורר או כל אמצעי קירור אחר - אם כן תגידו!

3) מה אתם אומרים על הכרטיס מסך?

4) מה אתם אומרים בכלל על המפרט שהכנתי ב3840 ? ומה יש לשפר?

רק שתדעו שאני צריך שתיעצו לי על מארז + ספק

תודה רבה

פורסם

שנה את הכותרת לכותרת עניינית! >:(

קרא את חוקי הפורום!

פורסם

תכתוב כמו בן אדם...

תקח מינימום 512 מגה זיכרון ודיסק SATA עדיף.

חוץ מזה לדעתי לא צריך לשנות כלום, אבל גם קשה לקרוא את ההודעה שלך אז תכתוב כמו בן אדם.

פורסם

1) החוק שפועל המון נגד האשכולות שנפתחים בפורום, יחסית, הוא הנקודה של כותרות הדיונים. חוץ מכך שתוכלו לקבל יותר עזרה ויהיה קל יותר לעזור לכם אם תפרטו יותר לגבי הבעיה בנושא האשכול, כותרות אינפורמטיביות הן חובה. הדברים שעל הכותרת חובה לכלול בצורה מינימאלית הם פשוטים מאוד:

א. תקציב מקסימלי או שיעור מסוים לגביו, אם קיים כמובן. הסכום הכספי אשר אתם מוכנים להשקיע בשביל המחשב החדש.

ב. צרכי המחשב - מטרות השימוש. בין אם זה משחקים, עריכת וידאו או כל תחום אחר אשר בכוונתכם לרכוש מחשב בשבילו.

דיונים עם כותרות כגון "הצילו!!!", "עזרה!!!", "דחוף!!!" , שמכילות ביטויים כאלה או כל כותרת אחרת לא עניינית, ינעלו במקום ללא אזהרה.

בנוסף, חובה להמנע מריבוי מיותר של סימני שאלה וסימני קריאה בכותרת.

דחיפות היא הבעיה שלך, לא שלנו. טעינה שהיא השאלה "הכי דחופה בעולם" נראת בפורום כנסיון נואש , פתטי ואנוכי לקבל תשובה מיידית ויחס מיוחד. רוב האנשים יבחרו לפסוח על סגנון שאלה שכזה, ולהדחיק את עצם קיומה.

במידה והתבקשתם לשנות את הכותרת, תוכלו לעשות זאת ע"י כפתור ה-modify.gif, שנמצא בהודעה הראשונה שלכם בת'רד, מצד שמאל למעלה.

*** משתמשים שלא ישמרו על חוקים בסיסיים אלה יוזהרו והודעותיהם הבעייתיות יטופלו (אם ע"י מחיקה ואם ע"י נעילה) בידי מנהלי הפורום, עד לכדי הרחקה מהפורום במקרים חמורים ***

מומלץ לקרוא את תוכן ההודעות שלכם פעמיים ויותר לפני השליחה ולוודא כי לא עברתם על אף אחד מהחוקים.

שוב פעם - להזכירכם! יתכן מאוד שתמצאו מחשב מתאים במפרטים המומלצים של האתר. יש שם כ-40 מפרטים לפי תקציבים וצרכים שונים, אשר מתעדכנים באופן חודשי - שווה בדיקה!

1. אנחנו לא אחים שלך, עד כמה שידוע לי ההורים שלי עדיין לא בגדו אחד בשני.

2. תוריד את הכמות של הסימני קריאה.

3. קרא את החוקים פעם הבאה.

פורסם

קח מפרט שלדעתי יהיה יותר טוב ויותר משתלם משלך מwww.pchardware.co.il הנחתי גם שלא צריך צורב , סידירום , פלופי , ומארז כי לא שמת , ולדעתי מערכת סאונד 2.1 גם של קריאטיב תהיה עדיפה על מנת לשים כרטיס מסך יותר חזקradeon 9800! אז זה מה שעשיתי :

CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 577.25 ] 1

Motherboards for AMD : Epox 8RDA+ v2.1 nForce2 Motherboard (DDR400, AGP8X, 5.1 Dolby Sound, ATA133, 1394, LAN, USB 2.0) [ ¤ 571.12 ] 1

Memory : DDR-RAM 512MB 3200 Samsung Original Memory [ ¤ 514.01 ] 1

CPU Cooling : Spire FridgeRock CPU Cooler for AMD [ ¤ 50.62 ] 1

Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 489.61 ] 1

Video Cards : Gigacube Radeon 9800 C3 128MB DDR Retail Video Card [ ¤ 1619.9 ] 1

Speakers : Creative SBS370 2.1 Speakers [ ¤ 257 ] 1

Subtotal : ¤ 4079.50

מפרט מצויין עם לוח אם מעולה 512 זיכרון ו80GB הארדיסק ! הרבה יותר טוב ומשתלם משלך!

Front USB and Sound , HEC-300AP-RT PSU w/PFC קח את המארז הזה גם מPCH שעולה שם 309 שקל ותהיה מרוצה עד הגג!

פורסם
  • מחבר

אבל תבין שאני רוצה סראונד 5.1 ורק תגיד לי אם הלוח אם שננתי במפרט מפענח AC3 והספק שאמרת באמת מצוין אבל אין אותו בקיי אס פי

יש בקייס אס פי מארז אבל הוא ממש ממש זול 140 שקל, תגיד אם שווה:

ATX MIDI 400W usb

ואל תעבור את 4000 אפילו בשקל כי נתתי 4000 בלחץ

פורסם

ערכתי את הכותרת שלך שוב פעם, שים לב.

כל המארזים ב-KSP הם על הפנים כי אין להם ספקי כח לא ג'נריים (חסרי שם).

בלוח שבחרת, וגם בלוח שסטינגר המליץ, יש כרטיס קול מובנה Soundstorm שאמור לכלול מפענח Dolby מובנה.

בכל מקרה הבנתי שחשוב לך ה-5.1.. לא יודע עם הרמקולים האלה של קריאטיב הם פתרון כל כך מוצלח..

בגללם אתה מתפשר על פחות זיכרון וכרטיס מסך חלש יותר..

CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) BOX CPU [ ¤ 628.23 ] 1

Motherboards for AMD : ABIT NF7-SL v2.0 nForce2 Motherboard (Dual DDR400, AGPx8, S-ATA, 1394, 5.1 Sound, USB 2.0) [ ¤ 588.25 ] 1

Memory : DDR-RAM 256MB 3200 Samsung Original Memory [ ¤ 274.14 ] 1

Hard Discs : Western Digital 60GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 430.94 ] 1

Video Cards : Sapphire Atlantis Radeon 9600 Pro 128MB DDR DVI Video Card [ ¤ 999.88 ] 1

Speakers : Logitech Z-640 50W 5.1 Speakers [ ¤ 736.74 ] 1

Cases : Compucase-HEC Midi Tower CI-6AR1 Front USB 300W Case [ ¤ 309.96 ] 1

Total : ¤ 3968.14

עריכה: החלפתי רמקולים ללוג'יטק

פורסם
  • מחבר

למה החלפת את הכרטיס מסך לסאפיר, אמרו לי ש הATI פי הרבה יותר טובים

ומה הבדל בין הרמקולים של לוג'יטק לסאונד בלאסטר , וגם ידוע של סאונד בלאסטר יש איכות שחבל על הזמן, סליחה על ההצקות

פורסם

למה אתה מנסה לבנות לעצמך מחשב אם אתה לא מבין בגרוש?

ספייר מייצרת כרטיסי מסך עם ליבות של ATI, גם ג'יגהבייט, ג'יגה קיוב, פאוור קולור ועוד חברות.

זה לא משנה אם תקנה כרטיס של ג'יגה קיוט, ספייר, או ATI, הליבה היא אותה ליבה וההבדל העיקרי הוא בקירור ובבאנדל שמגיע עם הכרטיס (ואולי גם בזכרונות)

מה הקשר סאונד בלאסטר? סאונד בלאסטר זה כרטיס קול לא רמקולים.

בשביל ההבדלים בין הרמקולים תכנס לאתרים של החברות, תראה לפי הדגמים ותשווה.

פורסם
  • מחבר

סליחה התכוונתי מה ההבדל בין לוג'יטק לרמקולים של קריאטיב , סליחה

פורסם

בשביל ההבדלים בין הרמקולים תכנס לאתרים של החברות, תראה לפי הדגמים ותשווה.

http://www.logitech.com

http://www.creative.com

אני פשוט לא משתגע על רמקולים של קריאטיב, הם נוטים להיות יקרים בטירוף ודווקא לא ברמה הגבוהה ביותר כמו שהציבור הרחב נוטה לחשוב.

אני גם לא טוען שהלוג'יטק מצויינים, ולמעשה לא ערכתי השוואה ישירה בין הדגמים.

קשה למצוא מערכת 5.1 איכותית למחשב שלא עולה כמה אלפי שקלים.

ומערכות 5.1 תקציביות הן בד"כ דיי על הפנים..

לכן בד"כ לא תמצא כאן המלצות למשהו מעבר ל-2.1 איכותי (כגון ה-Altec Lansing ATP3 לדוגמא).

באשר לכרטיסי מסך, כמו שנאמר, הכרטיסים של ATI, Sapphire, Gigacube, Gigabyte בד"כ זהים, ולפעמים רק יש שוני בגוף קירור שעל הליבה ובזכרונות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים