עבור לתוכן

קיבלתי את ה2209, מסך פשוט מדהים

Featured Replies

פורסם

היה לי לפני-כן SAMSUNG 931B עם פאנל TN.

בתור מעצב גרפי הבדלתי מיד בשינויים בצבעים, נכונים ומדויקים הרבה יותר אחרי כיול המסך... בהשוואה למסך הקודם - הבדלים שמיים וארץ.

עומק השחור סביר ביותר, בתור בעל פיוניר קורו בסלון (הטלויזיה הטובה בעולם ב2D) השחורים היו יכולים להיות טובים יותר, אבל אני לא מאוכזב, עדיין טובים יותר מהמסך הקודם, כך גם התאורה האחורית, אין כתמי תאורה נראים לעין.

יש לי שאלה בעניין הPIVOT - האם כשמסובבים את המסך הוא אמור לשנות לבד את התצוגה לאנכית? כי כשאני מסובב לא קורה כלום.

בכל מקרה, מומלץ, נאמר לי גם שזה מהחתיכות האחרונות שנשארו מהמסך הזה בארץ, מי שרוצה - למהר.

פורסם

התצוגה לא מסתובבת לבד.

ברוב כרטיסי המסך החדשים יש אופציה לסובב את המסך עם מקש קיצור במקלדת.

פורסם
  • מחבר

התצוגה לא מסתובבת לבד.

ברוב כרטיסי המסך החדשים יש אופציה לסובב את המסך עם מקש קיצור במקלדת.

יש לי ATI HD5850, עם CATALYST 10.9, יש לך מושג איך אפשר ליצור קיצור ?

פורסם

ב-Catalyst Control Center כנס ל-Options ואז ל-Hotkeys וודא שמסומן Enable Hotkeys.

לאחר מכן כנס באותו תפריט ל-Hotkey Manager ובחר בשדה הראשון Desktop&Displays.

בחלון זה ניתן לקבוע את צירוף המקשים עבור: Rotate display with cursor to landscape וכן עבור Rotate display with cursor to portrait ע"י סימונם ולחיצה על Edit.

בהצלחה ותתחדש :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

ב-Catalyst Control Center כנס ל-Options ואז ל-Hotkeys וודא שמסומן Enable Hotkeys.

לאחר מכן כנס באותו תפריט ל-Hotkey Manager ובחר בשדה הראשון Desktop&Displays.

בחלון זה ניתן לקבוע את צירוף המקשים עבור: Rotate display with cursor to landscape וכן עבור Rotate display with cursor to portrait ע"י סימונם ולחיצה על Edit.

בהצלחה ותתחדש :xyxthumbs:

תודה רבה!!![br]פורסם בתאריך: 27.12.2010 בשעה 04:33:27

שאלה נוספת חברים, איך מזהים איזה REV המסך?

על הדיסק כתוב REV A03 MAY 2010, אבל לא שמעתי שיש בכלל A03 למסך הזה... ועל הקופסא לא כתוב שום דבר...

פורסם

בצד שמאל של המסך, מאחורי חיבורי הUSB יש כרטיס נשלף שעליו רשומים הREV והמספר הסידורי של המסך.

פורסם
  • מחבר

בצד שמאל של המסך, מאחורי חיבורי הUSB יש כרטיס נשלף שעליו רשומים הREV והמספר הסידורי של המסך.

REV A02 ספטמבר 2010

תודה רבה אחי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים