פורסם 2010 בדצמבר 2614 שנים קודם כל - המסך מדהים. מייד רצתי להפעיל סרטים לראות אם אני רואה בעיה כמו שאמרו פה שקיימת - אבל לא ראיתי כלום, צבעים נכונים יותר ממה שהייתי רגיל, סוף סוף פוקוס בטקסטים בתוכנת עריכה, וכו'... השאלות שלי: 1. חיברתי עם החיבור שמגיע עם המסך עצמו ולא DVI, אבל לכרטיס מסך שלי אין כניסה למשהו חוץ מ DVI, אז יש לי פלאג קטן שממיר את מה שמגיע עם המסך לDVI (ואיתו השתמשתי). ניסיתי לראות ריצודים בסרטים כמו שהזהירו אותי בפורום שיקרה - אבל לא ראיתי והאיכות מדהימה לדעתי. האם עדיין יש טעם לנסות להשיג / לקנות כבל DVI ? האם זה יוכל לשפר את האיכות עוד יותר ? 2. האם יש צורך בהתקנת הדרייבר המצורף למסך (בא בדיסק) ? מה יש שמה והאם זה נחוץ כדי לשפר את האיכות? פשוט הוא נראה לי מצויין כרגע גם בלי שינויים נוספים המון תודה מראש
פורסם 2010 בדצמבר 2614 שנים הDVI עשוי לשפר את החדות במעט, אבל למה לחפש פתרון לבעיה שאתה לא מרגיש בקיומה?
פורסם 2010 בדצמבר 2614 שנים מחבר כן, יש בזה משהו, כרגע התצוגה פשוט מעולה בשבילי (הרוחב מעולה גם לתוכנת עריכה).שאלה נוספת: כיילתי את המסך לפי הכיול של windows 7 (הבהירות שלי היא 60 והניגודיות 75),אבל האם יש דרך טובה יותר לכייל את הצבע במסך?ניסיתי באתר הזה http://www.lagom.nl/lcd-test/ ואני לא ממש מבין מה הם רוצים מהחיים שלי...תודה מראש,והמון תודה על ההמלצה על המסך 8)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.