עבור לתוכן

חוות דעת|מפרט מחשב תקציב₪4500*(מספר שאלות לפני קניית המחשב)*

Featured Replies

פורסם

לא, לPCI-E2 יש תמיכה לאחור, לא אמורה להיות שום בעיה (ובתכלס אין לך מה להפסיד...).

פורסם
  • מחבר

יש לי מספר שאלות לפני קניית המחשב...

1.אז ככה אני גר באזור חיפה וידוע לי שרוב חניות מחשבים באיזור חיפה לא משהו אם זה בחלקים אמינים או בשירות הלקוח והמקצועית....

יש חנות כזו באיזור חיפה שהיא באמת אמינה ועם שירות מיקצועי שאפשר לבטוח בהם.. ובחלקים אמינים? ולהיות רגוע.... :sleep:

ידוע לי על איבורי KSP פנדה נועה מחשבים שאני לא במיוחד מעניין לקנות משם....במיוחד לא מאיבורי או KSP....אין שום מצב... :nono:

ועם כן אז בבקשה תציעו לי תחדשו לי משהו שאני לא יודע...זה מאוד יעזור לי וזה רק יכוון אותי למקום הנכון...אולי יש חנות כזו בחיפה...

2.ודבר נוסף במקרה ואין באיזור חיפה אני יצטרך כנראה לקנות מTMS רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל...

כמה אמינים ומקצועית חנות המחשבים הזאת? והאם ניתן לבטוח בחלקים(אמינים) שלהם ?ואיך השירות שלהם?ואין מצב ליפול על חלקים משומשים שחדשו אותם(כמו כמה חניות אני מכיר שעשות את זה)?

TMS לא בדיוק קרובה אלי אבל עם הם אמינים אז שווה את המאמץ לנסוע לקנות מהם....

3.שאלה אחרונה משהו מכיר חניות מחשבים שסמוכות לעיר חיפה שהם אמינים עם שירות טוב?

אני ישמח לקבל תגובות ולקבל המלצות

תודה מראש לכול העוזרים.... :hi:

ושיהיה אחלה סופ''ש לכולם...

פורסם

1) יש לך גם את Skypc שנחשבת ללא רעה- http://www.skypc.co.il/default.asp

2) בעבר היא הייתה ידועה במאוד אמינה, אך לאחר החלפת הבעלים (בפועל TMS של היום היא לא אותה TMS שהייתה לפני מספר שנים) לכן כעת איני יודע עד כמה היא אמינה- היא צריכה לבנות את המוניטין שלה מחדש. כעיקרון לא חושב שצריכה להיות בעיה לרכוש משם אם תרצה.

3) לא ממש, את רובן ציינת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים