פורסם 2010 בדצמבר 2614 שנים יש לי לוח אם GA-G31M-ES2L של ג'יגה בייט עם מעבד E2200 וכרטיס מסך MSI HD4350וספק כח של איזיקול 300 ווט כל פעם כשאני מפעיל את המחשב ואני מגיע למסך של אחרי הWELCOME של הווינדואז אקס פיאני פשוט מקבל NO SIGNAL על המסך(בנוסף ליציאת הD-SUB שמחוברת אל מסך CRT 17" מחובר גם מסך טלויזיה מיציאת DVI במחשב שמחובר אליו דרך כבל עם מתאם לטלויזיה לכניסת HDMI)ניסיתי להסיר את ההתקנה של הדרייברים של כרטיס המסך בהצלחה דרך VGA מוד של הווינדואזלאחר מכן אחרי הריסטרט המחשב מראה לי שמזהה את הכרטיס מסך מתקין את הדרייבר דרך הווינדואז ואז פעם אחת קרה שפשוט לאחר סיום התקנת הדרייברים שוב קיבלתי NO SIGNALבפעם אחרת קרה שנשאר על רזולוציה של 640X480 עם 8 סיביותואז כשבאתי לשנות ל800X600 או אפילו רק ל32 סיביותשוב קיבלתי NO SIGNALחשבתי אולי זה בעיה של ספק כח אבל לא נראה לי כי המחשב עובד וגם המקלדת עובדת רק המסך לויכול להיות שהאות הדיגיטלי עובר קודם אל המסך של הטלויזיה ולא מגיע למסך המחשב?או שיכול להיות שיש אי תאימות בין לוח האם לכרטיס המסך? או שזה היה מהווה בעיה כבר בביוס בתחילת ההפעלה?בסך הכל ניסיתי להתקין דרייברים חדשים והתחיל לי סמטוחה במחשב של אחירשם לי גם שהגרסא הזו של הקטליסט לא תומכת את מערכת ההפעלה אני חושב - זה על WINDOWS XPאבל ניסיתי גם להתקין את הדרייברים מהדיסק ושוב זה עושה את אותה בעיהניסיתי גם את הדרייברים מAMD וגם מMSIאבל אותו דבריכול להיות דבר כזה שהDVI מקבל אות ולא הVGA? בעוד שמוזר כי תמיד שאני מחבר שם משהו בנוסף אז צריך להגדיר דרך הקטליסטחשבתי לעצמי שבטח בגלל שהVGA הוא אנלוגי אז הוא יקבל ראשון אות וידאואני טועה?בבקשה בבקשה בבקשה תעזרו לי אני אודה לכם מאוד
פורסם 2010 בדצמבר 2614 שנים אם גם היציאת DVI לא עובדת אז כנראה שהכרטיס מסך תקול ובשביל לוודא שהוא באמת תקול אז אני ממליץ לבדוק אותו על מחשב אחראם היציאת DVI עובדת אולי זה משהו בהגדרות של ריבוי צגים
פורסם 2010 בדצמבר 2614 שנים מחבר יכולה להיות אפשרות גם שזה בעיה במסך?אם כן מה הסיכויים לכך?ועל איזה תדרים מסך CRT עובד?ולאיזה רזולוציות אפשר להגיע עם CRT 17 אינצ'?נזכרתי בעוד דבר , אתמול כששחררתי את הפינים של המסך מהכרטיס מסך ראיתי שהפין של הD-SUB השתחררוכמו כן היציאה הייתה משוחררת, הברגתי בחזרה וסידרתיובגדול התצוגה מראה פלט דרך כרטיס המסךיש לי רק שאלה , כשאני מפעיל את הווינדואז על VGA MODE מה זה אומר המצב הזה?
פורסם 2010 בדצמבר 2614 שנים מחבר הוא מקבל את הסיגנל למסך LCDTVאבל למה לפעמים כשמפעילים את המחשב אז אני לא מקבל אות במסך ואז שעושה ריסט אז מקבל?או שאולי באמת יש פה בעיה, טוב צריך לבדוק אם זה עדיין קיים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.