פורסם 2003 בנובמבר 1222 שנים אהלן חברים,אני לא יכול כשתפריט ההתחלה שלי לא ממוין לפי שם, וזה משגע אותי כל פעם ללחוץ לחצן ימני ו"מיין לפי שם"... איך עושים שזה יקרה אוטומטית?!המון תודה מראש,ניר.
פורסם 2003 בנובמבר 1222 שנים עד כמה שאני יודע אין אפשרות לעשות את זה אוטומטית. לי זה לא כ"כ מפריע כי הסדר משתנה רק כשנוסף איזשהו פריט להתחל והוא מופיע בסוף, וזה לא קורה כ"כ הרבה אצלי . בכל אופן, תוכל לנוסת לסמן Auto-Arrange בתיקייה C:\Documents and Settings\UserName\Start Menu\Programs לא יודע אם זה יעזור, חשבתי על זה רק עכשיו, אבל מה שבטוח זה שזה לא יזיק .
פורסם 2003 בנובמבר 1222 שנים פעם הייתה לי תוכלה קטנה כאת במיוחד למטרה זו שהיא מופעלת בSTARTUP של הWINDOWS אני אחפש אותה בג'נקיאדה שלי ואודיע לך
פורסם 2003 בנובמבר 1222 שנים מחבר עד כמה שאני יודע אין אפשרות לעשות את זה אוטומטית. לי זה לא כ"כ מפריע כי הסדר משתנה רק כשנוסף איזשהו פריט להתחל והוא מופיע בסוף, וזה לא קורה כ"כ הרבה אצלי . בכל אופן, תוכל לנוסת לסמן Auto-Arrange בתיקייה C:\Documents and Settings\UserName\Start Menu\Programs לא יודע אם זה יעזור, חשבתי על זה רק עכשיו, אבל מה שבטוח זה שזה לא יזיק . תודה על הנסיון אבל זה לא עזר, זה כבר היה מוגדר ככה... התוכנה שתעזור נמצאה? תודה מראש, ניר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.