פורסם 2010 בדצמבר 2514 שנים * גודל המסך? 14'' או 15''* משקל רצוי? לא משנה* האם נדרש זמן סוללה ארוך ? לא משנה* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא* בלוטות? לא* גודל מינימלי של כונן קשיח? לא משנה* צורב DVD? לא משנה* האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא משנה* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא משנהיבוא אישי מחו"ל, לא משנה מהיכן, מה אתם אומרים על המפרט הבא?dell xps 14Intel® Core™ i7-740QM (1.73GHz, 8 threads, turbo boost up to 2.93GHz, 6M cache)NVIDIA® GeForce® GT 425M 2GB8GB Shared Dual Channel DDR3במחיר של: 1279$http://configure.us.dell.com/dellstore/config.aspx?oc=dndoex4&c=us&l=en&s=dhs&cs=19&model_id=xps-14המעבד והכרטיס מסך שווים את המחיר?האם יש תחליף למפרט שיהיה יותר מוצלח לתלת מימד? מעבדים מסדרת I5 מהירים יותר מ I7 אך בני 2 ליבות ולא 4 האם יתכן ויהיו עדיפים?
פורסם 2010 בדצמבר 2714 שנים אני לא הייתי בוחר ב-XPS. יחסית למפרט ולאיכות של הנייד, המחיר שלו גבוה לדעתי.תנסה לפרט בנוגע ל-"תלת מימד" ולשימושים במחשב.יש צורך בנייד, או שנייח יתאים גם?
פורסם 2010 בדצמבר 2914 שנים מחבר זה חוץ מהנייח, ולעיבודים פחות כבדיםאם יש לך הצעות רלוונטיות יותר אשמח יותר!בתודה!!!
פורסם 2011 בינואר 114 שנים מחבר הקפצה!למגיב הקודם? או לאחרים? יש הצעות\ תובנות אחרות? די דחוף לי!בתודה!!!!!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.