פורסם 2010 בדצמבר 2514 שנים שלום יש לי מחשב פנתיום 4שאני מדליק אותו הוא נדלק מגיעה לטעינה ושגומר עושה ריסט ישר חוץ מי זה שאני מדליק אותו כתוב לי בדף השחור (דיסק/דיודי)לא יודע..
פורסם 2010 בדצמבר 2514 שנים יכול להיות מערכת הפעלה לא תקינה. אם אתה מכניס דיסק של מערכת הפעלה לכונן הוא ממשיך לעלות מהדיסק או עוה ריסט ?תבדוק אם יש בלוח ובתוך הספק כוח קבלים מנופחיםשל איזה חברה ודגם הספק ?אם הלוח מלא אבק תנקה קצת
פורסם 2010 בדצמבר 2514 שנים מחבר יכול להיות מערכת הפעלה לא תקינה. אם אתה מכניס דיסק של מערכת הפעלה לכונן הוא ממשיך לעלות מהדיסק או עוה ריסט ?תבדוק אם יש בלוח ובתוך הספק כוח קבלים מנופחיםשל איזה חברה ודגם הספק ?אם הלוח מלא אבק תנקה קצתכן המחשב עושה ריסט ואני הנסה לנקות
פורסם 2010 בדצמבר 2514 שנים אם המחשב עושה ריסטים גם כשיש דיסק אז זה בעיית חומרההכי סביר שיש התחממות / קבלים מנופחים / ספק כוח דפוק, אבק פחות סביר. תבדוק את זה ותבדוק של איזה חברה ודגם הספק כוח
פורסם 2010 בדצמבר 2514 שנים מחבר אם המחשב עושה ריסטים גם כשיש דיסק אז זה בעיית חומרההכי סביר שיש התחממות / קבלים מנופחים / ספק כוח דפוק, אבק פחות סביר. תבדוק את זה ותבדוק של איזה חברה ודגם הספק כוחהמחשב נותן גישה ללביוס אבל רק לזהוניקיתי חח כמה אבק חחח
פורסם 2010 בדצמבר 2514 שנים מחבר תפתח את הדלת של המחשב ותבדוק את מה שאמרתירשום בספקNEOLUTIONTHE REVOLUTION OF TOMORROW MODEL:ATX-500Wעוד שאלה מה זה קבלים מנופחים?
פורסם 2010 בדצמבר 2514 שנים http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=484535.msg4146964#msg4146964אם הספק התחיל להידפק (בגלל שהוא לא איכותי) הוא יכול לעשות ריסטים כאלה. תנסה לשים ספק אחר
פורסם 2010 בדצמבר 2614 שנים למה לנחש?האם ב"טעינה" אתה מתכוון לטעינה של מערכת הפעלה?אם כן, איזו מערכת הפעלה?בכל אופן נסה את הדבר הבא, הדלק את המחשב עם לחיצות על F8, בתפריט שיפתח בחרDISABLE AUTOMATIC RESTART ON SYSTEM FAILURE.סביר להניח שאתה מקבל מסך כחול, זה יכול להיות ריסט של תוכנה או של חומרה, אם זה קורה תמיד ברגע הטעינה, יתכן כי זו הגדרה או ווינדוס דפוק.תעשה את מה שהצעתי ותרשום פה מה קיבלת במסך הכחול, בעיקר את שגיאת הSTOP: 0X....כדי לבדוק אם מדובר בחומרה, פשוט הכנס את המחשב למצב ביוס ותשאיר אותו שם 10 דקות, אם הוא לא עושה ריסט, סביר להניח שאין לך בעיה עם הספק.לגבי חום מעבד, בדרך כלל חום קיצוני יגרום לכיבוי טוטלי ולא ריסטרט, והוא לא יקרה בשלב קבוע במהלך עליית מערכת הפעלה.בכל אופן, בדוק את התקלה ורשום פה את השגיאה.
פורסם 2010 בדצמבר 2614 שנים מחבר למה לנחש?האם ב"טעינה" אתה מתכוון לטעינה של מערכת הפעלה?אם כן, איזו מערכת הפעלה?בכל אופן נסה את הדבר הבא, הדלק את המחשב עם לחיצות על F8, בתפריט שיפתח בחרDISABLE AUTOMATIC RESTART ON SYSTEM FAILURE.סביר להניח שאתה מקבל מסך כחול, זה יכול להיות ריסט של תוכנה או של חומרה, אם זה קורה תמיד ברגע הטעינה, יתכן כי זו הגדרה או ווינדוס דפוק.תעשה את מה שהצעתי ותרשום פה מה קיבלת במסך הכחול, בעיקר את שגיאת הSTOP: 0X....כדי לבדוק אם מדובר בחומרה, פשוט הכנס את המחשב למצב ביוס ותשאיר אותו שם 10 דקות, אם הוא לא עושה ריסט, סביר להניח שאין לך בעיה עם הספק.לגבי חום מעבד, בדרך כלל חום קיצוני יגרום לכיבוי טוטלי ולא ריסטרט, והוא לא יקרה בשלב קבוע במהלך עליית מערכת הפעלה.בכל אופן, בדוק את התקלה ורשום פה את השגיאה.שלום תודה לך הצלחתי אחרי הכל לפרמט בביוס זה לא היה מכון על דיסקוכן הווינדוס דפוק הצלחתי לפרמטעריכה:המחשב התכבה לקראת סהיום הפירמוט ו
פורסם 2010 בדצמבר 2614 שנים המחשב נכבה או ביצע ריסט? זה חשוב מאוד, יש הבדל ענק בין שני הדברים.כיבוי טוטלי יכול להצביע על חום מעבד קיצוני. בדוק שמאוורר המעבד עובד ובדוק טמפרטורה בביוס.
פורסם 2010 בדצמבר 2614 שנים מחבר המחשב נכבה או ביצע ריסט? זה חשוב מאוד, יש הבדל ענק בין שני הדברים.כיבוי טוטלי יכול להצביע על חום מעבד קיצוני. בדוק שמאוורר המעבד עובד ובדוק טמפרטורה בביוס.אחי המחשב הז אף פעם לא התכבה בעצמו.. זה פעם ראשונה! שלו וכן התכבה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.