עבור לתוכן

מעוניין להזמין מחשב נייד מחו"ל- שאלות.

Featured Replies

פורסם

אני מעוניין להזמין מחשב נייד מחו"ל (http://www.alienware.com/Landings/laptops.aspx)

זה יהייה הלפטופ הראשון שלי ויש לי כמה שאלות:

האתר הזה בכלל שולח לארץ?

תיהייה לי בעיה עם האחריות? איך אני מתקשר איתם במקרה של בעיה?

אני צריך כרטיס רשת מסויים, או משהו מיוחד כדי לגלוש כמו שצריך? ואיך אני עושה אינטרנט למחשב נייד?

יש משהו מיוחד שאני צריך לדעת לפני שאני מזמין?

תודה לעוזרים.

פורסם
  • מחבר

UP

הבנתי שלא שולחים את הAlienware לארץ...(אין שם ישראל בבחירה).

בכל מקרה, מישהו יכול להביא לי אתר שאפשר להזמין ממנו מחשבים ניידים מחו"ל, עם אחריות?

ואיזה מחשב נייד מומלץ בתקציב של 1500$, למשחקים ואינטרנט?

תודה.

אני עדיין רוצה להזמין Alienware, מחשב שם עולה 1500 דולר כשפה הוא עולה 10000 שקל...

יש איזושהי דרך? איזה אתר מחו"ל ששולח לארץ ומספק אחריות?

פורסם

יש חברות כמו mustop ו ushop ועוד אחרות, שבעזרתן תוכל לשלוח את המחשב לארץ.

העלות תהיה עלות המחשב, עלות משלוח לארץ, מע"מ ועמלה לחברה שדרכה ביצעת את הפרוצדורה.

פורסם

סתם דעה אישית - לשיקולך => אין ספק שמחשבי alienware הם במחירים מופרזים ומופקעים לחלוטין בארץ, בעוד שבח"ול הם במחיר סביר פחות או יותר.

השאלה לדעתי שאתה צריך לשאול את עצמך היא האם באמת אתה חייב מחשב בעל יכולות גיימינג ושיהיה נייד!.

קראתי יחסית הרבה ביקורות על מחשבי alienware הניידים - ובסך הכל אני ממש לא משוכנע שהם שווים את זה.

הם מאד כבדים יחסית, שותים סוללות ולא חסכוניים, אתה באמת רוצה לשבת מול מסך ומקלדת צמודים כאלה? או מול מסך אמיתי של 20 אינ'צ ומעלה ומקלדת ועכבר שאתה יכול למקום בנוחיות היכן שהידיים שלך מונחות?...

קראתי בשרשור אחר פה בפורום המלצה של סטודנט שמאד אהבתי - תשקיע גג 2000-1500 (בחול מן הסתם יהיה הרבה יותר זול) באיזה נטבוק שמאפשר לך לעשות הכל בצורה ניידת ואיכותית, ואת שאר הכסף תשקיע במחשב נייח למטרת גיימינג - אזור ה אלף וקצת דולר.

המחשב הבא למשל מתחיל ב - 300 דולר.. http://www.dell.com/us/p/inspiron-mini-netbooks?~ck=anav, מה שאומר שנשאר לך 1200 דולר שזה המון המון כסף לנייח.

בסופו של יום - אם באמת אתה חייב מחשב נייד כבד ועצום, למטרת גיימינג, שתיקח איתך ממקום למקום אז כן alienware מח"ול יכול להיות בסדר..

אבל אם אתה רוצה פשוט מחשב שיאפשר לך להנות מכל העולמות (גם גיימינג, גם ניידות, גם נוחות) נראה לי שההמלצה שלי תהייה לוותר על מחשב כזה כי הוא לא קיים, וללכת יותר על סגנון של שני מחשבים פשוט במחיר הזה.. שזו אופציה אפשרית ביותר כלכלית. בהצלחה (ומצטער על החפירה נכנסתי קצת לשוונג פשוט)

פורסם
  • מחבר

סתם דעה אישית - לשיקולך => אין ספק שמחשבי alienware הם במחירים מופרזים ומופקעים לחלוטין בארץ, בעוד שבח"ול הם במחיר סביר פחות או יותר.

השאלה לדעתי שאתה צריך לשאול את עצמך היא האם באמת אתה חייב מחשב בעל יכולות גיימינג ושיהיה נייד!.

קראתי יחסית הרבה ביקורות על מחשבי alienware הניידים - ובסך הכל אני ממש לא משוכנע שהם שווים את זה.

הם מאד כבדים יחסית, שותים סוללות ולא חסכוניים, אתה באמת רוצה לשבת מול מסך ומקלדת צמודים כאלה? או מול מסך אמיתי של 20 אינ'צ ומעלה ומקלדת ועכבר שאתה יכול למקום בנוחיות היכן שהידיים שלך מונחות?...

קראתי בשרשור אחר פה בפורום המלצה של סטודנט שמאד אהבתי - תשקיע גג 2000-1500 (בחול מן הסתם יהיה הרבה יותר זול) באיזה נטבוק שמאפשר לך לעשות הכל בצורה ניידת ואיכותית, ואת שאר הכסף תשקיע במחשב נייח למטרת גיימינג - אזור ה אלף וקצת דולר.

המחשב הבא למשל מתחיל ב - 300 דולר.. http://www.dell.com/us/p/inspiron-mini-netbooks?~ck=anav, מה שאומר שנשאר לך 1200 דולר שזה המון המון כסף לנייח.

בסופו של יום - אם באמת אתה חייב מחשב נייד כבד ועצום, למטרת גיימינג, שתיקח איתך ממקום למקום אז כן alienware מח"ול יכול להיות בסדר..

אבל אם אתה רוצה פשוט מחשב שיאפשר לך להנות מכל העולמות (גם גיימינג, גם ניידות, גם נוחות) נראה לי שההמלצה שלי תהייה לוותר על מחשב כזה כי הוא לא קיים, וללכת יותר על סגנון של שני מחשבים פשוט במחיר הזה.. שזו אופציה אפשרית ביותר כלכלית. בהצלחה (ומצטער על החפירה נכנסתי קצת לשוונג פשוט)

תודה על התגובה, אבל לא שאלתי אם כדאי לי מחשב נייד או לא למטרות גיימניג.

אני חייל, בבסיס רוב הזמן, אני חייב נייד.

ואני רוצה את המחשב הקטן של Alienware,

11 אינץ', הוא לא צריך להיות כל כך כבד...

פורסם

שים לב שיותר זול מאשר לקנות בארץ זה לקנות כרטיס טיסה לניו יורק, לקנות שם לפטופ ולחזור לארץ :facepalm:

השאלה היא יותר בכיוון: האם אתה מוכן להשקיע כ"כ הרבה כסף על מחשב 11"? ניסית לשחק על מסך כזה?

פורסם
  • מחבר

שים לב שיותר זול מאשר לקנות בארץ זה לקנות כרטיס טיסה לניו יורק, לקנות שם לפטופ ולחזור לארץ :facepalm:

השאלה היא יותר בכיוון: האם אתה מוכן להשקיע כ"כ הרבה כסף על מחשב 11"? ניסית לשחק על מסך כזה?

לא, עדיין לא.

בכל מקרה 11 או 15, אני ביינתים רוצה לבדוק דרך שבה אני יכול להזמין מחו"ל ועדיין לקבל אחריות.

החנויות שהביאו למעלה לא נראה לי טובות כי המוצרים שם מוגבלים.

פורסם
  • מחבר

UP

עדיין צריך עזרה...איזו חנות שולחת לארץ?

פורסם

תנסה EBAY , רכשתי משמה מחשב .

תגיד למוכר הנחמד שיכתוב ערך הגיוני ונמוך ממה שאתה משלם..

וככה תשלם מע"מ שפוי.. , תבדוק לגבי אחריות בינאלומית , למחשב ה HP שברשותי היה אחת כזאת .

פורסם
  • מחבר

אני לא רוצה מחשב יד שנייה..

אין איזו חנות בארה"ב ששולחת מחשבי HP וDell לכאן?

פורסם

מה קשור יד שנייה? איביי זה לא רק משומש אתה יודע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים