עבור לתוכן

תקלה בהרצת Windows XP

Featured Replies

פורסם

נתקלתי במסך הבא כאשר ניסיתי להריץ מחשב שעליו פועלת מערכת הפעלה Windows XP.

הבעיה מופיעה מיד עם הפעלת המחשב.

שימו לב שבתמונה זו הבעיה מוצגת כאשר מנסים להריץ את המחשב דרך safe mode.

הייתי רוצה לדעת אם מישהו נתקל בעבר בבעיה הזו ואם אתם יודעים איך ניתן לפתור אותה?

[attachment deleted by admin]

פורסם

נראה כמו סוג של malware לדעתי הצנועה. :)

מה היה הדבר האחרון שנעשה לפני שזה הופיע?

פורסם
  • מחבר

מה היה הדבר האחרון שנעשה לפני שזה הופיע?

הבעיה התחילה אחרי כניסה לקישור חשוד...

מאז בכל ניסיון של הרצה הבעיה קופצת, בין אם בהרצה רגילה או בסייף מוד.

אגב, אני פונה אליכם בניסיון למצוא פתרון שונה מפרמוט כי כרגע אין דרך לגבות את המידע.

פורסם

א. מי אמר שפירמוט זה הפתרון? ואגב disk format זה ממש לא אומר התקנה של מערכת הפעלה, אם כבר להיות יותר מדוייקים טכנית.

ב. גם בהתקנה מחדש ניתן לגבות מידע בלי קשר לכלום.

כל זה בכלל לא רלוונטי לבעיה שלך בגדול. אני מציע לך להתחיל מהתקנת תיקון, במיוחד כאשר מדובר בXP ואחרי זה לבצע עבודת סריקה טובה עם אנטיוירוס מעודכן.

פורסם
  • מחבר

א. מי אמר שפירמוט זה הפתרון? ואגב disk format זה ממש לא אומר התקנה של מערכת הפעלה, אם כבר להיות יותר מדוייקים טכנית.

ב. גם בהתקנה מחדש ניתן לגבות מידע בלי קשר לכלום.

כל זה בכלל לא רלוונטי לבעיה שלך בגדול. אני מציע לך להתחיל מהתקנת תיקון, במיוחד כאשר מדובר בXP ואחרי זה לבצע עבודת סריקה טובה עם אנטיוירוס מעודכן.

אוקיי אני אנסה להשתמש בדיסק תיקון, במקרה וזה לא פועל יש לך רעיון נוסף חוץ מהתקנה מחדש של מערכת ההפעלה?

פורסם

אל תצוטט תגובות מעליך בבקשה. תשתמ בכפתור "שלח תגובה".

קודם כל תנסה את זה ומשם נראה לאן מתקדמים.

פורסם

בקיצור אני הייתי ממליץ בתור התחלה לבצע גיבוי דרך איזה כלי חיצוני (כמו הכלים שיש בהיירנס) או בCMD ופשוט תמשוך את הקבצים\תעביר אותם למחיצה אחרת במידה וקיימת כזו אצלך (אם פרסת את הדיסק שלך או לא..)לאחר מכן נסה לתקן או באמת תריץ התקנה מחדש, יש אפשרות לפתור את זה מבלי לפרמט זה פשוט קצת יותר מורכב, נסה גם לבצע שחזור מערכת במידה ויש

פורסם
  • מחבר

אוקיי בסוף החלטתי להכין דיסק rescue בעזרת כלי הrescue CD של Kaspersky 2011 והפעלתי בוט מכונן הדיסקים, נתתי לכלי לעבוד והוא כבר פתר את הבעיה.

פורסם

דעתך לא רק צנועה אלא גם נכונה

W32/Agent.MDN

נתקלתי בוא כמה פעמים - די קל להסיר אותו יחסית - אבל זה די דרעאק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים