עבור לתוכן

מספר שאלות בנוגע לספק כוח וכ.מסך

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

יש לי כמה שאלות:

1.עם אני מחבר מחשב ללא כרטיס מסך ויש בלוח אם כרטיס מובנה,אני פשוט צריך לחבר את הקבל מהמסך לכניסה הכחולה שיוצאת מהלוח אם?

האם צריך לעשות עוד דברים בשביל שהמחשב יקרא את הגרפיקה מהכרטיס המובנה?או שבעצם עם לא מחובר כרטיס זה יהיה ברירת מחדל?

2.יש לי ספק כוח יחסית ישן עם 24פינים,והכניסה בלוח אם שלי היא 20 פינים.

האם זה אומר שהספק לא יכול לעבוד על המחשב ב100% ?

3.האם הספק הזה : http://www.recycledgoods.com/products/Eagle-DR-A300ATX-300W-ATX-Power-Supply.html

יכול להפעיל את המחשב הזה?

C2D E6550 2.3GHZ

1GB 1STICK 667MHZ

250GB SEGATE

ASROCK CONROE D667 V1.0

יש מאוורר אחד של 80ס"מ שהוא יחובר ללוח אם.

ובלי כ.מסך

האם הספק יסחוב?

ודבר נוסף - הספק לא היה בשימוש 4-5 שנים,ולפני כן שומש בערך שנתיים.

האם הדבר אמור לשנות משהו?

פורסם

שלום לכולם.

יש לי כמה שאלות:

1.עם אני מחבר מחשב ללא כרטיס מסך ויש בלוח אם כרטיס מובנה,אני פשוט צריך לחבר את הקבל מהמסך לכניסה הכחולה שיוצאת מהלוח אם?

האם צריך לעשות עוד דברים בשביל שהמחשב יקרא את הגרפיקה מהכרטיס המובנה?או שבעצם עם לא מחובר כרטיס זה יהיה ברירת מחדל?

2.יש לי ספק כוח יחסית ישן עם 24פינים,והכניסה בלוח אם שלי היא 20 פינים.

האם זה אומר שהספק לא יכול לעבוד על המחשב ב100% ?

3.האם הספק הזה : http://www.recycledgoods.com/products/Eagle-DR-A300ATX-300W-ATX-Power-Supply.html

יכול להפעיל את המחשב הזה?

C2D E6550 2.3GHZ

1GB 1STICK 667MHZ

250GB SEGATE

ASROCK CONROE D667 V1.0

יש מאוורר אחד של 80ס"מ שהוא יחובר ללוח אם.

ובלי כ.מסך

האם הספק יסחוב?

ודבר נוסף - הספק לא היה בשימוש 4-5 שנים,ולפני כן שומש בערך שנתיים.

האם הדבר אמור לשנות משהו?

*עם ( אם ) לא מחובר כרטיס זה יהיה ברירת מחדל ?

נכון

אם לא מחובר כרטיס זה יהיה ברירת מחדל

לגבי הספק שלך טיפה קשה לי להסביר ,

ה-20 פינים הולכים לחיבור של החשמל של הלוח , יש עוד 4 פינים שהולכים לחשמל של המעבד ,

ברוב הספקים הישנים היו שמים את כל הפינים ביחד כך שהיית רואה 24

בגלל שככה היו עושים את הכניסות על הלוח באותה תקופה...

במאה ה-21 בלוחות החדשים ( משהו ) נוטים להפריד 4 פינים מתוך ה-20 ,

כך שאתה צריך ספק שאפשר להפריד 4 פינים מתוך ה-20 ,

(אולי מישהו פה בפורום יידע להסביר את זה יותר טוב ממני)

לגביי הלוח מספיק שהיית רושם : ASROCK CONROE D667

בלי ה- V1.0

לא רלוונטי ...

כמו שאתה רואה בתמונה , הכניסה הגדולה יותר , כניסת מתח ללוח ,

ובקטן , כניסה קטנה יותר , כניסת 4 פינים ,

חבר ביניהם , ייצא לך 24 פינים

[attachment deleted by admin]

פורסם

ללוח יש חיבור 20 או 24 מגעים. הם נמצאים בשקע אחד בגודל 2X10 או 2X12, לא בשקעים נפרדים של 20 ו 4. בחיבור של הספק יכול להיות חיבור בגודל 20 בלבד (ספקים ישנים), בגודל 24 (ספקים חדשים), או בגודל 24 שניתן לפרק ממנו חלק כדיי שיישאר 20 (רוב הספקים החדשים שיש להם 24)

החלק שמתפרק מכיל חוטים בצבעים שחור כתום אדום צהוב. אם אתה מפרק אותו ומחבר ללוח את החלק של 20 מגעים, תשאיר את החלק הזה לא מחובר לכלום

אם הספק שלך מכיל חיבור 24 שלא ניתן לפרק, תבדוק איזה צד שלו מכיל את החוטים בצבעים האלה ותחבר ככה שהצד הזה נשאר מחוץ לשקע של הלוח ורק ה 20 מתחבר (ותוודא שהוא נכנס עד הסוף כדיי שלא יתחמם)

בלי קשר לחיבור הגדול - למעבד יש חיבור 4 מגעים משלו. החוטים שם הם 2 שחורים ו 2 צהובים. החיבור הזה תמיד מתחבר לשקע משלו בלוח ולא באותו שקע אם החיבור הגדול (יש לוחות שבהם 2 השקעים נמצאים אחד לייד השני אבל זה לא אותו אחד)

פורסם

11010010110

זה רק אם הוא יכול לפרק 4 פינים מתוך ה-24 כך שישאר לו 20 ,

בדיוק את זה כתבתי ,

ותראה את התמונה ,

זה הלוח שלו ,

זה אומר שאם הוא יחבר בצורה שאתה אמרת ( אם הוא לו מוריד 4 חיבורים )

אז לא יהיה לו איפה לחבר את ה-4 פין , ואז לא תהיה אספקת חשמל למעבד , לא יהיה POST = המחשב לא יידלק

פורסם

החיבור 4 שמפרקים מתוך ATX20+4 הוא לא החיבור של המעבד. אתה לא אמור לחבר אותו למעבד

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

בחיבור ה24 פינים של הספק שלי אין אפשרות להפריד את ה4 פינים אבל אפשר להכניס את ה20 פינים האחרים בצורה שה4 נמצאים לא בשימוש.

האם זה בסדר?

ועם אפשר בבקשה להתייחס לשאלה השלישית שלי ,אני מבין שעם כל האנשים שהגיבו לא ענו עליה,כנראה שהיא לא קשורה,

אבל בכל זאת עם מישהו יכול לעזור בעניין הזה שיעזור

פורסם

אתה יכול לחבר ככה אבל תוודא שהתקע נכנס עד הסוף לכל האורך (לא יוצא קצת באחד מהצדדים) כדיי שלא יתחמם

הספק הזה הוא גנרי מה שאומר שלא ניתן לסמוך אל מה שכתוב אליו. המחשב שלך לוקח כ 200 W אבל לא בטוח שהספק יכול להחזיק 200 (גם אם כתוב 300). ספק איכותי של 200 ומעלה (אם מקדם ביטחון 250 ומעלה) כן היה מחזיק. אם ספק גנרי לא מחזיק הוא יכול להישרף ולשרוף את החומרה או לעבוד ולעשות נזק לאורך זמן כשהנזק בלתי נראה בשלבים הראשונים

אין בעיה להפעיל מחדש ספק שלא עבד זמן ארוך

תבדוק אם יש בספק קבלים מנופחים (שהתנפחו בזמן שהוא עבד מקודם, לא בזמן שהוא היה מכובה) ואם יש אז בוודאות אל תשים אותו. אם אין אז נשארת השאלה של ספק גנרי (וה 300 W הזה יכול להיות יותר טוב מהרבה ספקים גנריים של 500 W שאתה תמצא היום בחנויות)

פורסם

לפותח הדיון:

מאוד לא ממליץ להשתמש בספק ג'נרי. מניסיון זה מביא רק צרות

עדיף להשתמש בספק של חברה מוכרת, אם אתה לא מעוניין להשקיע בספק חדש אז תמיד יש אפשרות לקנות משומש.

פורסם

11010010110

ואאלה צודק , כנראה שכחתי את הפרט הזה ,

כמעט שנה שלא הרכבתי מחשב

פורסם
  • מחבר

אוקיי אז ככה,

מה שקרה בעצם במחשב שלי זה שנשרף לי הספק כוח והכ.מסך .

הוצאתי את הכ.מסך והרכבתי ספק אחר, חיברתי את הקבל הכחול שיוצא מהמסך לכניסה הכחולה שיצאה מהלוח אם.אני מקווה שזה בסדר..

מה שקרה - זה שנדלקה נורה ירוקה והמחשב דלק אבל המסך לא דלק.

מה שעשיתי זה ששלחתי זה ששלחתי את המחשב לבדיקה בחנות במחשבים והם אמרו לי שהכ.מסך והספק נשרפו. ככה שזה בטוח,

עם זה ככה אז זה כנראה בטוח .

ועם המחשב נדלק כנראה שהספק גם לא בעייתי לא? אז למה המסך לא נדלק?

תודה לכם מראש

פורסם

אוקיי אז ככה,

מה שקרה בעצם במחשב שלי זה שנשרף לי הספק כוח והכ.מסך .

הוצאתי את הכ.מסך והרכבתי ספק אחר, חיברתי את הקבל הכחול שיוצא מהמסך לכניסה הכחולה שיצאה מהלוח אם.אני מקווה שזה בסדר..

מה שקרה - זה שנדלקה נורה ירוקה והמחשב דלק אבל המסך לא דלק.

מה שעשיתי זה ששלחתי זה ששלחתי את המחשב לבדיקה בחנות במחשבים והם אמרו לי שהכ.מסך והספק נשרפו. ככה שזה בטוח,

עם זה ככה אז זה כנראה בטוח .

ועם המחשב נדלק כנראה שהספק גם לא בעייתי לא? אז למה המסך לא נדלק?

תודה לכם מראש

לא הצלחתי להבין שום דבר ממה שרשמת

אבל יכול להיות שיש לך עוד בעיות חוץ מספק וכרטיס מסך ,

לאן שלחת את המחשב ?

פורסם

יש ספקים שהתפוצצו הוציאו עשן ואחריי זה המשיכו לעבוד כמו כלום. ספק שנדלק ועובד ממש לא אומר שהוא תקין או שהוא לא דופק את המחשב תוך כדיי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים