פורסם 2010 בדצמבר 2114 שנים * מטרות המחשב: הייתי אומר משחקים.. אבל אם התקציב הזה נראלי שזה בעיה.. בעיקרון חשוב לי שהוא ירזיקWOW וPES ,צפיה בסרטים ובסדרות.* גודל המסך? 15.6* משקל רצוי? כמה שיותר נמוך (:* האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? עדיף שירזיק כמה שיותר אני חייל שמשרת במרכז וגר באילת ולכן יש לי נסיעות ארוכות בטווחים קצרים.* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) - שיש צורך בחיבור HDMI.* בלוטות? אם יהיה..בכייף.* גודל מינימלי של כונן קשיח? 500GB * צורב DVD? יש צורך* האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? סומך עליכם (:המון תודה!!
פורסם 2010 בדצמבר 2114 שנים שלכתי לך בפרטי קישור למחשב שאני מוכר שכולל:מסך 15מעבד core i7בטריה של שעתים וחצי +- יש חיבור HDMIוגם WIFI N וואללה לא חושב שיש BT אבל גם עם אין יש משדרים בגודל של disk on key זולים בoffice depotדיסק קשיח 640GB וצורב DVDועוד באחריות חדש לגמרי בלי סריטה אחתמופיע בלוח מחירות באתר ו..שלכתי לך קישור בפרטיאה כן ואני מבקש מחיר ממש קרוב לתקציב שלך
פורסם 2010 בדצמבר 2214 שנים מחבר שלכתי לך בפרטי קישור למחשב שאני מוכר שכולל:מסך 15מעבד core i7בטריה של שעתים וחצי +- יש חיבור HDMIוגם WIFI N וואללה לא חושב שיש BT אבל גם עם אין יש משדרים בגודל של disk on key זולים בoffice depotדיסק קשיח 640GB וצורב DVDועוד באחריות חדש לגמרי בלי סריטה אחתמופיע בלוח מחירות באתר ו..שלכתי לך קישור בפרטיאה כן ואני מבקש מחיר ממש קרוב לתקציב שלךוואלה אחי אני חייל וביתי על תשלומים.. ככה שנראלי שלא הסתדר ממש .. למרות שזה משתלם רצח!עוד הצעות בבקשה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.