פורסם 2010 בדצמבר 2114 שנים קניתי היום דיסק קשיח פנימי 500 GBהבעיה היא שזה לא מתאים למחשב שלי השני שהוא ישן כ-5שניםאז אין לו SATA שמתאים לד.קשיח פנימי, מה אפשר לעשות ?להחליף SATA הישן לנוכחי כלומר חדיש ביותר ?
פורסם 2010 בדצמבר 2114 שנים יש לך רק IDE? מה דגם הלוח שברשותך?אפשרות אחת היא מתאם מ-IDE ל-SATA. אפשרות אחרת ויותר נוחה היא כרטיס PCI (או PCI-E) שנותן יציאות SATA.
פורסם 2010 בדצמבר 2114 שנים מחבר אולי אני לא אמרתי משו ברור, אני לא ממש מבין לעומק בדברים כאלואני קניתי דיסק קשיח פנימי ואין לי חוטים שמתאימים לחיבור של דיסק קשיח פנימי..הבנתם ? מה אפשר לעשות ?והלוח אם שלי ? הוא Gigabyte Technology Co., Ltd. EP43-S3L (Socket 775)Manufacturer Gigabyte Technology Co., Ltd.Model EP43-S3L
פורסם 2010 בדצמבר 2114 שנים אם אין לך מחבר חשמל של SATA אז תקנה מתאם ממולקס רגיל ל-SATA. אם אין לך כבל למידע אז תקנה.
פורסם 2010 בדצמבר 2114 שנים אכן - כבל מתח אמור להגיע מהספק (ואם אין חיבור מתאים קונים מתאם). כבל נתונים, זה שמתחבר ללוח האם, תמיד נמכר בנפרד (מסיבות שגם אני לא ממש מבין).
פורסם 2010 בדצמבר 2114 שנים מחבר אכן - כבל מתח אמור להגיע מהספק (ואם אין חיבור מתאים קונים מתאם). כבל נתונים, זה שמתחבר ללוח האם, תמיד נמכר בנפרד (מסיבות שגם אני לא ממש מבין). תראה לייייי תמונה של מתאם וגם כבל נתונים כפי שאתה אומר..ואולי אבין את התמונה שמדוברת כאן.. מצטער אני לא מבין בשמות האלה כאן..
פורסם 2010 בדצמבר 2114 שנים תראה לייייי תמונה של מתאם וגם כבל נתונים כפי שאתה אומר..ואולי אבין את התמונה שמדוברת כאן.. מצטער אני לא מבין בשמות האלה כאן.. זה כבל נתונים: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksptelaviv&uin=4128 וזה מתאם חשמל: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksptelaviv&uin=4878
פורסם 2010 בדצמבר 2114 שנים מחבר וואווו מדהים, ממש ברור לי כעת ! ואני יודע בדוק על מה מדובר בנושא..תודה רבה, אברר בנוגע לזהכל זה כמה יעלה לי?עריכה :לא עדיף כבר דיסק קשיח חיצוני ?? אך אם ייגרם נזק לו כתוצאה מפעילות מרבית במשך שעות רבות ( כ-10 שעות ביום )
פורסם 2010 בדצמבר 2114 שנים וואווו מדהים, ממש ברור לי כעת ! ואני יודע בדוק על מה מדובר בנושא..תודה רבה, אברר בנוגע לזה כל זה כמה יעלה לי? 25-30 ש"ח ביחד. זה הלוח שלך: רואה 6 כניסות צהובות בצד שמאל למטה בשני טורים? לאחת מהן (לא חשוב איזו) צריך להתחבר כבל נתונים, שבצידו השני מתחבר לדיסק. [br]פורסם בתאריך: 22.12.2010 בשעה 00:09:19 לא עדיף כבר דיסק קשיח חיצוני ?? אך אם ייגרם נזק לו כתוצאה מפעילות מרבית במשך שעות רבות ( כ-10 שעות ביום ) מה נזק?. איזה נזק?? חיבורי SATA כבר מזמן הפכו לסטנדרט, והלוח הזה בהחלט תומך בסטנדרט הזה. אם אין כבל חשמל מתאים מהספק, אז משתמשם במתאם חשמל ל-SATA.
פורסם 2010 בדצמבר 2114 שנים אני פשוט מת על אנשים שמתנהגים כאילו גוגל בשביתה ושצריך להאכיל אותם בכפית... אני מניח שכך נראים החיבורים על ההארד דיסק שקנית: החיבור הימני (ה"תקע" הקטן יותר) הוא חיבור הSATA ללוח האם. החיבור בלוח האם נראה כך: והכבל (אותו יש לקנות בנפרד אם אין לך אחד מיותר) נראה כך: בחזרה לתמונה הראשונה. החיבור השמאלי (ה"תקע" הגדול יותר) מגיע מספק הכוח שלך. אם אין בספק הכוח שלך חיבור שכזה, ובהארד דיסק שלך אין בנוסף לחיבורים שבתמונה את החיבור בתמונה הבאה: אז תצטרך מתאם כזה:
פורסם 2010 בדצמבר 2114 שנים מחבר 25-30 ש"ח ביחד. זה הלוח שלך: רואה 6 כניסות צהובות בצד שמאל למטה בשני טורים? לאחת מהן (לא חשוב איזו) צריך להתחבר כבל נתונים, שבצידו השני מתחבר לדיסק. [br]פורסם בתאריך: 22.12.2010 בשעה 00:09:19 מה נזק?. איזה נזק?? חיבורי SATA כבר מזמן הפכו לסטנדרט, והלוח הזה בהחלט תומך בסטנדרט הזה. אם אין כבל חשמל מתאים מהספק, אז משתמשם במתאם חשמל ל-SATA. חח אמאלה נבהלתי כי התמונה כ"כ מוכרת..כן, פשוט שאלתי לא יותר עדיף לרכוש דיסק קשיח חיצוני וזהו כל כאבי הראש ייעלמו ?? כן אני מבין בחיבורים האלו..כמו פאזל אבל לא ידעתי אילו כלים עד שראיתי תמונה והבנתי הכל, תודה רבה! אך עדיין השאלה שלי שוב היא : לא יותר עדיף לרכוש דיסק קשיח חיצוני וזהו כל כאבי הראש ייעלמו ?? אני פשוט מת על אנשים שמתנהגים כאילו גוגל בשביתה ושצריך להאכיל אותם בכפית... אני מניח שכך נראים החיבורים על ההארד דיסק שקנית: החיבור הימני (ה"תקע" הקטן יותר) הוא חיבור הSATA ללוח האם. החיבור בלוח האם נראה כך: והכבל (אותו יש לקנות בנפרד אם אין לך אחד מיותר) נראה כך: בחזרה לתמונה הראשונה. החיבור השמאלי (ה"תקע" הגדול יותר) מגיע מספק הכוח שלך. אם אין בספק הכוח שלך חיבור שכזה, ובהארד דיסק שלך אין בנוסף לחיבורים שבתמונה את החיבור בתמונה הבאה: אז תצטרך מתאם כזה: חחח ואני פשוט מת שאתה דואג לי ככה כן שיש לי כבלי נתונים ומתאם חשמל אני כבר מבין איך לחברם ולאיפה.. תודה רבה על התמונות..לא יהיה לי קשה להתמודד בזמן העבודה!
פורסם 2010 בדצמבר 2114 שנים תוכל שלא לצטט תגובה עם 20 אלף תמונות?לשאלה שלך "אך עדיין השאלה שלי שוב היא : לא יותר עדיף לרכוש דיסק קשיח חיצוני וזהו כל כאבי הראש ייעלמו ??"לא. לא קיים שום כאב מלכתחילה שניתן לחסוך.
פורסם 2010 בדצמבר 2114 שנים מחבר חחח מתנצל על 20 אלף תמונות.. אה כלומר לא יזיק לרכוש ד.חיצוני ? אוקיי, קלטתי אותך. תודה
פורסם 2010 בדצמבר 2214 שנים מחבר נזכרתי במשהו, http://www.abit.com.tw SG-80 (SiS 661FX-964) (Socket 775) אפשר עדיין גם לקנות כבל נתונים + מתאם חשמל ולחבר למחשב הישן מאד..? ( זה מחשב בן 5 שנים ) שוב מלא תודות לעוזרים מכל הלב ! עריכה : מתנצל על הדאבל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.