עבור לתוכן

מפרט 1.5k-2.5k, מיועד לתוכנות גרפיות וסימולציות באלמנטים סופיים, matlab

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני ממש לא מבין במחשבים, ואני רוצה לקנות מחשב חדש ללימודים

כל עזרה תתקבל בברכה

תודה

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!2500

האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנסות לחסוך? לחסוך

במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?3k

2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?עבודה משרדית, תיכנות, הרצת סימולציות באלמנטים סופיים, תוכנות גפריקה, סטארקראפט 2

א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).ansys - frequent, matlab- frequent, solidworks - rare,

ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים:

* אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? לא כולל מסך

* לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?המשחק היחיד שאני משחק בו הוא סטארקראפט 2 לכן אני לא רוצה להשקיע הרבה כסף בחומרה שקשורה למשחק

* לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות

3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא

4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)?לא

5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט.מפרט מלא

6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? [5

7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא יודע לבצע אוברקלוק

8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?

9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא, די לציין איזור מגורים. צפון - חיפה

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן (תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/ESATA או למשל דרישה למארז קומפקטי במיוחד)?שיהיה גישה נוחה לחיבור יו אס בי במידה והמחשב נמצא על הרצפה, בנוסף אני רוצה רק מעבדים של אינטל

11. האם מתוכנן שדרוג משמעותי של המפרט בהמשך (למשל, הוספה של כרטיס מסך חזק בהרבה)? לא

12. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג למעבד/זיכרון?לא

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים