פורסם 2003 בנובמבר 1122 שנים אז ככה, יש לי P4 1.8 שמורכב על לוח אם DDR סטנדרטי של MSIעל זה מורכבים 2 כוננים קשיחים (20 ו 40 ג'יגה) + צורב וסידירום+מודם ADSL שמקבל חשמל מה-USB (דגם ALE-130)ועוד כרטיסים - 3 כרטיסי רשת (לבניית רשת ללא האב או סויצ')+כרטיס קול לייב 5.1וכמובן G-FORCE4ועוד כמובן מאווררים וכו' עכשיו, יש לי ספק 300W והוא החזיק יפה מאוד את כל זהאני קונה בימים הקרובים צורב D.V.D + כונן D.V.D מה אתם אומרים ספק 300W יחזיק את הנ"ל, או שאניאצתרך להפרד מעוד כמה שקלים כדי לקנות 400W?תודה לעוזרים...-שי-
פורסם 2003 בנובמבר 1122 שנים ספק איכותי 300W יחזיק את זה אבל אם יש לך סתם ספק של 100 שקל הוא לא באמת 300W ואז אי אפשר לגעת בלי לנסות ולא נראה לי שהוא יעמוד בזהאם זה המצב קנה ספק HEC הם ממש איכותיים יחסית למחיר שלהם
פורסם 2003 בנובמבר 1122 שנים בלתי אפשרי לעשות On the fly ברוב המקרים כי סרטים מגיעים על דיסק של שתי שכבות שמכיל יותר מ 4.7GB ואז בשביל להכניס לדיסק של שכבה אחת (שזה מה שיש בינתיים בתור דיסקים לצריבה) צריך לקודד את הסרט מחדש וזה גם מאבד מהאיכות בדרךבאפריל אמורים לצאת צורבים שיודעים לצרוב שתי שכבות (על דיסקים מיוחדים כמובן) ורק אז יהיה אפשרי לעשות העתק מושלם של סרט DVD
פורסם 2003 בנובמבר 1122 שנים בלתי אפשרי לעשות On the fly ברוב המקרים כי סרטים מגיעים על דיסק של שתי שכבות שמכיל יותר מ 4.7GB ואז בשביל להכניס לדיסק של שכבה אחת (שזה מה שיש בינתיים בתור דיסקים לצריבה) צריך לקודד את הסרט מחדש וזה גם מאבד מהאיכות בדרךבאפריל אמורים לצאת צורבים שיודעים לצרוב שתי שכבות (על דיסקים מיוחדים כמובן) ורק אז יהיה אפשרי לעשות העתק מושלם של סרט DVDיש משהו בדבריך אבל עם הסרט עצמו לא יותר מ 120 דקות אז אין שום בעיה להעתיקו בתנאי שאתה מוותר על כל הקדימונים והתוספות שקיימים באותו DVD ובתנאי כמובן שהוא אינו מקודד.שנית לניגון סרטים גם עדיף כונן DVD נפרד ולא כחלק מן הצורב מאחר והוא מהיר יותר בקריאה ולא ההיתי ממליץ להתעסק עם נושא הזונים בצורב עצמו אחרי הכל זה מוגבל אצל הרוב ל 5 פעמים שינוי ואז לאפס זאת בעיה כי לא פשוט למצוא תוכנות/פטצים או עידכונים קשוחה שעושים זאת.בקיצור זה טוב שאתה קונה גם כונן DVD בנוסף לצורב DVD ושנית בנוגע לשאלתך אני מאמין שהוא יחזיק לך, לי יש ספק קצת יותר חזק משלך 350W וטפו טפו הוא מחזיק לי מפרט די כבד ומלא פיצ'רים אתה מוזמן להביט בצד והוא לא ספק של חברה מי יודע מה מהמוכרות (ספק שמגיע עם מארז e-star).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.