עבור לתוכן

האם לדעתכם ספק 300W יספיק להחזיק

Featured Replies

פורסם

אז ככה, יש לי P4 1.8 שמורכב על לוח אם DDR סטנדרטי של MSI

על זה מורכבים 2 כוננים קשיחים (20 ו 40 ג'יגה) + צורב וסידירום

+מודם ADSL שמקבל חשמל מה-USB (דגם ALE-130)

ועוד כרטיסים - 3 כרטיסי רשת (לבניית רשת ללא האב או סויצ')

+כרטיס קול לייב 5.1

וכמובן G-FORCE4

ועוד כמובן מאווררים וכו'

עכשיו, יש לי ספק 300W והוא החזיק יפה מאוד את כל זה

אני קונה בימים הקרובים צורב D.V.D + כונן D.V.D

מה אתם אומרים ספק 300W יחזיק את הנ"ל, או שאני

אצתרך להפרד מעוד כמה שקלים כדי לקנות 400W?

תודה לעוזרים...

-שי-

פורסם

הספק שלך הוא ג'נרי?

פורסם

ספק איכותי 300W יחזיק את זה אבל אם יש לך סתם ספק של 100 שקל הוא לא באמת 300W ואז אי אפשר לגעת בלי לנסות ולא נראה לי שהוא יעמוד בזה

אם זה המצב קנה ספק HEC הם ממש איכותיים יחסית למחיר שלהם

פורסם

דרך אגב, בשביל מה צורב DVD פלוס קורא DVD רגיל?? ???

פורסם

הספק שלך הוא ג'נרי?

איך מזהים ספק ג'נרי? , צריך להיות רשום עליו?
פורסם

רשום עליו את שם החברה אם זה לא חברה מוכרת אז זה נחשב ג'נרי

פורסם

דרך אגב, בשביל מה צורב DVD פלוס קורא DVD רגיל?? ???

ON THE FLY

פורסם

בלתי אפשרי לעשות On the fly ברוב המקרים כי סרטים מגיעים על דיסק של שתי שכבות שמכיל יותר מ 4.7GB

ואז בשביל להכניס לדיסק של שכבה אחת (שזה מה שיש בינתיים בתור דיסקים לצריבה) צריך לקודד את הסרט מחדש וזה גם מאבד מהאיכות בדרך

באפריל אמורים לצאת צורבים שיודעים לצרוב שתי שכבות (על דיסקים מיוחדים כמובן) ורק אז יהיה אפשרי לעשות העתק מושלם של סרט DVD

פורסם

בלתי אפשרי לעשות On the fly ברוב המקרים כי סרטים מגיעים על דיסק של שתי שכבות שמכיל יותר מ 4.7GB

ואז בשביל להכניס לדיסק של שכבה אחת (שזה מה שיש בינתיים בתור דיסקים לצריבה) צריך לקודד את הסרט מחדש וזה גם מאבד מהאיכות בדרך

באפריל אמורים לצאת צורבים שיודעים לצרוב שתי שכבות (על דיסקים מיוחדים כמובן) ורק אז יהיה אפשרי לעשות העתק מושלם של סרט DVD

יש משהו בדבריך אבל עם הסרט עצמו לא יותר מ 120 דקות אז אין שום בעיה להעתיקו בתנאי שאתה מוותר על כל הקדימונים והתוספות שקיימים באותו DVD ובתנאי כמובן שהוא אינו מקודד.

שנית לניגון סרטים גם עדיף כונן DVD נפרד ולא כחלק מן הצורב מאחר והוא מהיר יותר בקריאה ולא ההיתי ממליץ להתעסק עם נושא הזונים בצורב עצמו אחרי הכל זה מוגבל אצל הרוב ל 5 פעמים שינוי ואז לאפס זאת בעיה כי לא פשוט למצוא תוכנות/פטצים או עידכונים קשוחה שעושים זאת.

בקיצור זה טוב שאתה קונה גם כונן DVD בנוסף לצורב DVD ושנית בנוגע לשאלתך אני מאמין שהוא יחזיק לך, לי יש ספק קצת יותר חזק משלך 350W וטפו טפו הוא מחזיק לי מפרט די כבד ומלא פיצ'רים אתה מוזמן להביט בצד והוא לא ספק של חברה מי יודע מה מהמוכרות (ספק שמגיע עם מארז e-star).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים