פורסם 2003 בנובמבר 1121 שנים יש לי צורב לייטאון 48-24-48 וכשאני צורב על CD-RW הצריבה לא יוצאת,ז"א זה מסיים לצרוב ורשום שזה הצליח אבל אני לא רואה את זה על הדיסק,הוא נשאר ריק,בדקתי כמה פעמים עם כמה סוגי דיסקים.חוץ מ-CD-RW את שאר הדברים זה צורב מצויין.מה יכולה להיות הבעיה? יכול להיות שהשיכתוב נדפק?(זה יכול לקרות\קרה למישהו פעם?)
פורסם 2003 בנובמבר 1221 שנים מחבר אני משתמש בנרו ושוב כרגע צרבתי אבל הדיסק ריק אחרי שהוא אומר שהצריבה הצליחה.
פורסם 2003 בנובמבר 1221 שנים ניסית להכניס את הCD לCDROM אחר?לפעמים הצורב אצלי עושה בעיו כאלה...(לא קורא את מה שהוא הרגע צרב... למרות שבCDROM אחר זה עוד נהדר)
פורסם 2003 בנובמבר 1221 שנים ???מה זה?UDF זה כשמפרמטים דיסק רב פעמי ואז משתמשים בו כמו כונן דיסקטים רגיל drag&drop דרך האקספלורר.
פורסם 2003 בנובמבר 1321 שנים האם ניסית לצרוב על כמה דיסקים של אותו יצרן, או שניסית על כמה דיסקים של יצרנים שונים?אם האפשרות הראשונה היא הנכונה, האם אלה במקרה דיסקים של פיליפס?אם האפשרות השנייה היא הנכונה, בדוק אם יש עדכון קושחה עבור הצורב שלך.
פורסם 2003 בנובמבר 1321 שנים מחבר ניסיתי לצרוב על דיסקים VERBATIM,FUJIFILM וזה היה בסדר עד לפני כמה זמן.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.