עבור לתוכן

‫בעיה במסך מחשב/פלייסטיישן 3 - רעש של קליק‬

Featured Replies

פורסם

יש לי בעיה שאני מראש אומרת שאני לא בטוחה אם היא במסך LCD של המחשב או בפלייסטיישן 3 סלים כי שניהם ממוקמים אחד ליד השני.

מדי פעם יש רעש של קליק מכיוון המסך/הפלייסטיישן. כרגע ניתקתי את הפלייסטיישן מהחשמל על מנת לראות אם הקליקים ממשיכים ואם כן, הם כנראה מהמסך.

המסך שלי הוא Viewsonic VP930, רכשתי אותו בתחילת 2008 וכבר הוחלף לו ספק כוח פעם אחת בשל רעשי זמזום מהמסך, לכן אני חוששת.

במידה והבעיה במסך, האם זה אומר שהוא עשה/יעשה את שלו בקרוב וצריך להחליף אותו? פשוט אני חוששת שאם המסך בדרך ללכת פייפן, שזה מסוכן לעבוד איתו.

אולי מישהו נתקל כבר בבעיה כזו? האם זו בעיה ידועה במסכי LCD או בפלייסטיישן 3 סלים?

העניין הוא ששני המכשירים עובדים באופן תקין אבל אני חוששת להמשיך להשתמש בהם כי אולי זה אומר שהמכשיר שממנו בא הרעש, עומד להתקלקל.

האחריות על המסך עומדת לפוג בתחילת 2011 ולגבי הפלייסטיישן אני לא בטוחה, או שהאחריות גם עומדת לפוג או שכבר נגמרה.

בכל מקרה, כמה זמן אתם ממליצים לי, על מנת לבודד את מקור הרעש, לעבוד כאשר הפלייסטיישן מנותק מהחשמל?

טכנאי מחשבים שאני סומכת עליו המליץ לי לנתק את הפלייסטיישן ליום אחד אך אני חוששת שזה לא יספיק.

האם אתם חושבים שאם במשך יום אחד לא יהיו קליקים, זה מספיק כדי לדעת בוודאות שהבעיה בפלייסטיישן ולא במסך או שעדיף לחכות פרק זמן יותר ארוך?

תודה מראש לעוזרים וסליחה על החפירה.

פורסם

אני מאמין שאם תעבדי עם המסך כאשר הוא מחובר למחשב במקום ה- PS במשך יום שלם והוא יעבוד באופן תקין אז זאת אינדקציה מספיק טובה על כך שהוא תקין

פורסם
  • מחבר

היי, קודם כל תודה על התגובה.

המסך Viewsonic VP930 מחובר למחשב.

הפלייסטיישן מחובר למסך אחר (המסך השני שלי - Samsung 32" Full HD).

הקליקים נשמעים גם כשהפלייסטיישן כבוי, אך למעשה זה במצב Standby ולא כבוי לחלוטין, לכן אני לא בטוחה שזה לא מהפלייסטיישן.

כמו כן, לא יודעת אם זה משמעותי לבעיה, אבל החלפתי הרדיסק לפלייסטיישן זמן קצר לאחר שקניתי את הפלייסטיישן, להרדיסק 500 ג'יגה של סיגייט.

מכיוון שגם המסך וגם הפלייסטיישן מתפקדים כמו שצריך וגם הרעשים באים באופן אקראי, קשה לעלות על מקור הבעיה.

פורסם

תבדקי אם י ריח של שרוף לייד הפתחים של אחד מהם. זה בוודאות יאמר מה עושה את הבעיה

אם אין תנסי להשאיר כל פעם ק אחד מהם מחובר לחשמל ותבדקי מתיי זה קורה

קליקים ממכשיר חשמלי שנמצא ב stand by הם לדעתי סימן לבעיה

פורסם
  • מחבר

שאלו אותי אם יכול להיות שאלה קליקים הנובעים משינויי טמפרטורה במכשירים חשמליים.

השאלה היא, נניח במקרה שמדובר בקליקים של שינוי טמפרטורה במכשיר חשמלי, האם אין מה לדאוג לגבי זה?

כי הקליקים לפעמים די חזקים וזה נשמע לא טוב.

תודה על העזרה.

פורסם

זה ממש לא אמור להיות

יש לייד הטלויזיה הזאת רטיבות ? נמלים ? משהוא אחר שיכול להיכנס פנימה ?

פורסם
  • מחבר

יש הרבה אבק ויש חתולה.

פורסם

אבק יכול לקצר. אחריי שיש קליק גדול יש לייד הספק (בפתחי אוורור של הטלויזיה וכדומה) ריח של שרוף / של אוזון (ה 'אוויר נקי' שיש אחריי סופת ברקים ?)

פורסם
  • מחבר

לא נראה לי אבל אבדוק בפעם הבאה.

הקליקים הפסיקו בינתיים, כנראה מתחבאים ממני ;-)

אמשיך לעקוב ואעדכן פה במידת הצורך.

בינתיים תודה רבה על העזרה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים