פורסם 2010 בדצמבר 2014 שנים לוח GIGABYTE X58דיסק היטאצ'י 500Gספק ANTEC NEO HE 430Wמעבד I7-930קירור MUGEN23 מאווררי TriCoolמארז P180כרטיס מסך פאסיבי.ב-IDLE המחשב שקט כמו קבר אבל בכל פעולה הכי קטנה שלי או של מערכת ההפעלה נשמעים צרצורים ומעין חריקות בטון גבוה מאוד מהמחשב.אני עדיין מנסה לברר מהיכן זה נובע - הניחוש שלי זה הדיסק או הספק אבל קשה מאוד לקבוע.עצירת המאווררים לא משפיעה ולא נראה לי שזה מלוח האם (בעיה שחוזרת מדי פעם עם לוחות X58 של גיגבייט לפי מה ששמעתי).כל עזרה/עצה תתקבל בברכה.תודה,גונן.
פורסם 2010 בדצמבר 2014 שנים לעיתים קרובות הספק (המעבל מיתוג בפנים - לא המאוורר) או המייצבי מתח של המעבד בלוח / של ה GPU בכרטיס מסךרעש כזה יכול לאמר שיש בעיה ויכול לא לאמר כלום - יש תוכנה שאם פותחים אותה גורמת להרבה לוחות לעשות רעש כזה (מהמייצבים של המעבד) והלוחות תקינים לגמרי ולא נדפק בהם כלום. (התוכנה אגב היא server של remote desktop - לא קשורה בכלל לדברים כמו וולטים ואוברקלוקים. הרעש הוא תוצאה של איך היא מעמיסה את המעבד)
פורסם 2010 בדצמבר 2014 שנים מחבר יש איך לאבחן את זה בוודאות?אם זה המקרה, יש איך לתקן את זה או שזה דורש החלפת רכיבים?
פורסם 2010 בדצמבר 2014 שנים תשמע דרך צינור (כמו צינור ירוק גמיש של חשמל בניין) ותדחוף את הקצה שלו למקומות שאתה רוצה לבדוקאם כן אתה יכול לנסות לשחק אם מהירות של המעבד כדיי לשנות את הצריכת חשמל שלו, אבל לא נראה לי שיעבוד כי אצלי התוכנה הזאת עושה את אותו דבר בדיוק בכמה לוחות שונים (שאגב לא עושים רעש באף מצב אחר). ליותר מזה תצתרך להחליף רכיבים
פורסם 2010 בדצמבר 2014 שנים מחבר תשמע דרך צינור (כמו צינור ירוק גמיש של חשמל בניין) ותדחוף את הקצה שלו למקומות שאתה רוצה לבדוק אהבתי! רעיון גדול
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.