עבור לתוכן

זיהוי כרטיס המסך

Featured Replies

פורסם

שלום!!

אני חושב שיש לי בעיה..., קניתי מחשב נייד, והתקנתי עליו חלונות 7 אולטימייט 64 ביט, ואת כל הדרייברים (לפי הסדר כמובן שכתוב באתר...), והוא מזהה לי בהתקנים 2 כרטיסי מסך:

אחד זה

INTEL ® HD GRAPHICS

והשני...

NVIDIA GEFORCE GT 420M

הבעיה היא כזו.....שאני מנסה להתקין את הדרייבר העדכני ביותר מהאתר של NVIDIA (כמובן הכל לפי הדגם, גם באופציה האוטומטית...) הוא כותב שהוא לא מזהה את הכרטיס מסך של NVIDIA......גם בAUTO DETECT במשחק מסויים שיש לי, הוא מזהה את הכרטיס מסך של אינטל.

איך אני גורם למחשב שלי לזהות גם את ה GEFORCE ??? ואם הוא כן מופיע במנהל ההתקנים, איך הוא לא מזהה אותו בכל זאת?

אם תצטרכו מידע נוסע כמובן שאשמח לתת, ואשמח עוד יותר לעזרה בנושא, אני משתגע כבר

בלי קשר גם את הכרטיס קול שלי הוא לא מזהה, והורדתי את הדרייבר בדיוק לפי הדגם של לוח האם שלי

אבל זה לשלב יותר מאוחר

תודה!!!!!

פורסם

שלום!!

אני חושב שיש לי בעיה..., קניתי מחשב נייד, והתקנתי עליו חלונות 7 אולטימייט 64 ביט, ואת כל הדרייברים (לפי הסדר כמובן שכתוב באתר...), והוא מזהה לי בהתקנים 2 כרטיסי מסך:

אחד זה

INTEL ® HD GRAPHICS

והשני...

NVIDIA GEFORCE GT 420M

הבעיה היא כזו.....שאני מנסה להתקין את הדרייבר העדכני ביותר מהאתר של NVIDIA (כמובן הכל לפי הדגם, גם באופציה האוטומטית...) הוא כותב שהוא לא מזהה את הכרטיס מסך של NVIDIA......גם בAUTO DETECT במשחק מסויים שיש לי, הוא מזהה את הכרטיס מסך של אינטל.

איך אני גורם למחשב שלי לזהות גם את ה GEFORCE ??? ואם הוא כן מופיע במנהל ההתקנים, איך הוא לא מזהה אותו בכל זאת?

אם תצטרכו מידע נוסע כמובן שאשמח לתת, ואשמח עוד יותר לעזרה בנושא, אני משתגע כבר

בלי קשר גם את הכרטיס קול שלי הוא לא מזהה, והורדתי את הדרייבר בדיוק לפי הדגם של לוח האם שלי

אבל זה לשלב יותר מאוחר

תודה!!!!!

תנסה להעביר את הכרטיס של אינטל למצב disable.

פורסם

איזה מחשב ?

יצרן ודגם

פורסם
  • מחבר

ועוד משהו קטן...דיברתי עם התמיכה של דל, שלא כל כך עזרו לי...אמרו לי למחוק את ההתקנה של הדרייבר של INTEL HD GRAPHICS דרך מצב בטוח.........ואחרי זה להתקין את הדרייבר של ה GEFORCE....בפועל גם זה לא עובד, כי מיד שהוא נכנס למערכת ההפעלה, הוא מתקין לי כרטיס VGA רגיל (כמובן שגם זה בנוסף ל GEFORCE), ועדיין שאני מנסה להתקין את הדרייבר של GEFORCE, אני עדיין מקבל הודעה שלא נמצאה חומרה מתאימה...

פורסם

תעשה PRINT SCREEN של מנהל ההתקנים ותעלה את התמונה

פורסם
  • מחבר

צירפתי קובץ...מקווה שתראה את זה...

[attachment deleted by admin]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים