עבור לתוכן

זיכרון בשימוש של 50 אחוז בלי סיבה מיוחדת

Featured Replies

פורסם

נשמע בעיה כמו שלי Iוגם לי אין פתרון)

אבל תנסה אולי להוציא את הכבל של החשמל ולהחזיר ואולי זה יעבוד

:yelclap: :yelclap: :yelclap:

חזק אתה מזכיר לי סדרה רמזור, "מכבה מקרר אצל השכן, ממתין 5 דקות מנסה להדליק עכשיו... " :xyxthumbs:

פורסם

הרשימה לא עוזרת הרבה אבל בכל זאת:

תהליכי השירותים שלך תופסים זכרון רב (כפול מהמערכת שלי אבל זה לא אומר שזה רע). אם אתה רוצה לדעת מהם השירותים שמשתמשים בזכרון, סמן שורה של svchost (יש כמה) ולחץ על הכפתור הימני של העכבר. באנגלית האופציה היא go to service.

אני מזמן לא משתמש בתוכנת ad-aware ואני רואה שהיא רצה אצלך ברקע (יש לך הרבה דברים שרצים ברקע). תוכנות מסוג זה רצות ברקע ועלולות להכביד על המערכת. אני משתמש ב malwarebytes ומריץ אותה פעם בכמה ימים לדעת שאין אצלי משהו חשוד. יש לי אנטיוירוס ואני לא רואה צורך להריץ תוכנה נוספת כל הזמן ברקע. אז אולי נסה להסיר את התוכנות שרצות לך כל הזמן ברקע.

איטיות גם יכולה לנבוע משימוש מסיבי בדיסק הקשיח. אתה לא תראה עלייה בשימוש בזכרון או בזמן מעבד אבל המערכת תסבול אם איזה תהליך "טוחן" את הדיסק ולא מאפשר לה לכתוב אליו. כאשר המערכת איטית נסה לראות אם הדיסק הקשיח עובד (אתה יכול להסתכל על הנורה).

קשה לעזור כי כל כך הרבה נתונים לא ידועים ואתה עצמך אומר שזה לא תמיד. ברגע שאתה נתקל באיטיות אתה צריך להתחיל לחקור מה רץ ברקע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים