עבור לתוכן

אודיו דרך DVA to HD adapter ? כרטיס מסך MSI R4850

Featured Replies

פורסם

היי,

לפי דף המוצר נראה כי קיים מתאם אשר ביכולתו להוציא אודיו מה- DVI וכך כשאחבר את הטלוויזיה לכרטיס מסך (כמו שמחובר עכשיו עם מתאם DVI to HD פשוט) אוכל גם לשמוע סאונד.

זה מה שכתוב באותו דף:

HDMI 7.1 Audio Output(Optional)

The ATI Radeon HD 4850 has a built in HDMI with HD audio support for one-plug HDTV connectivity. This unique feature is enabled with an intelligent DVI to HDMI adapter. The benefit of this approach is to preserve the traditional dual-DVI-I connectivity (with VGA support) that gamers demand while offering a seamless connection for big-screen HD gaming. No internal SPDIF or other audio cabling is required.

*The shipping version DVI-to-HDMI adapter may differ.

ממה שכתוב אני מבין שצריך מתאם DVI to HD מיוחד, ולא כמו שיש לי, ולא צריך שום כבילה נוספת בתוך מארז המחשב.

השאלה - היכן אוכל להשיג כזה? אני משוכנע כי המחיר שהם גובים הוא גבוה ולכן חיפשתי ב- eBay, אך השילובים שביצעתי לא העלו דבר (מלבד מתאמים פשוטים, כמו שכרגע מחובר אצלי).

אודה מאוד לעזרה בנדון.

רב תודות והמשך ערב נעים,

אורן.

פורסם

http://shop.ebay.com/i.html?_nkw=ati%20dvi%20to%20hdmi&_fln=1&_sop=15&_ssov=1&_stpos=&_trksid=p3286.c0.m282&gbr=1&_mPrRngCbx=1&_udlo=0&_udhi=40

קרא את פירוט המוצרים, שים לב מה בדיוק אתה מזמין, כי למשל אילו שבאו עם כרטיס מסדרה 2xxx לא מתאימים לסדרות 5xxxx/4xxx/3xxx.

אני משוכנע כי המחיר שהם גובים הוא גבוה ולכן חיפשתי ב- eBay

אגב, מי אילו "הם" ? ולמה לא קיבלת מתאם כזה עם הכרטיס? הייתי דורש כזה מהחנות ממנה רכשת את הכרטיס ומראה להם, בהנחה שקישרת פה

את דף המוצר לדגם המדוייק שברשותך, שמתאם DVI to HDMI לא רשום כאופציונאלי, בניגוד לשאר כבלים ומתאמים (ראה Product Accessories

בתחתית העמ'). ומוסיף כי פונקציונאליות הכרטיס תלוייה במתאם המטופש. למרות שבינינו קשה להתעלם מכיסוי התחת במשפט האחרון בעמ'

("MSI Reminds You...") >:D

פורסם
  • מחבר

היי, תודה על העזרה! מעולה!!

כשכתבתי "הם", דיברתי על MSI (בהנחה שאפשר להזמין דרכם את המתאם).

ומתאם כזה (עם אודיו) לא מגיע עם הכרטיס, כתוב בדף שהוא אופציונלי.

שאר המתאמים שצריכים להגיע אכן הגיעו, אך מתאם ה- DVI to HD שהגיע, הוא סה"כ מתאם פשוט שלא מעביר אודיו.

ארכוש אחד כזה מ- eBay ואקווה לטוב :)

תודה שוב! :xyxthumbs:

עריכה:

מה קשורה התמונה שצרפת?

פורסם

ואללה נכון רשום שגרסאת המתאם היא אופציונאלית למרות שמתאם אחד DVI-HDMI חייב להכלל.

התמונה מתחת לפוסט זה סתם חתימה (המחשב שלי), לא צירפתי אותה במיוחד עבורך :P בהצלחה !

פורסם
  • מחבר

אה, אופס :)

בנוגע למתאם, חייב להיכלל ואכן נכלל, אך לא ה"משוכלל".

תודה רבה לך על העזרה, מקווה שהמתאם יעבוד כמצופה. :hat:

עריכה:

ראיתי שכבר ערכת את ההודעה שלך בעצמך עד שעניתי וראית שהוא אכן אופציונלי :)

עריכה #2 (במקום להקפיץ) [19/1/2011 01:23]:

המתאם הגיע כבר לפני מס' ימים ועובד מעולה !!! סאונד דרך הטלוויזיה ישירות דרך כבל ה- DVI to HDMI ויציאת ה- DVI של הכרטיס מסך !

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים