פורסם 2010 בדצמבר 1915 שנים שני המחשבים מחוברים לנתב באופן אלחוטיאני צריך להעביר מעל 10 ג'יגה ממחשב אחד לאחרהפתרון הכי קל לדעתי הוא דרך הרשתאיך אני יוצר ביניהם את הקשר דרך הנתב?
פורסם 2010 בדצמבר 1914 שנים מחבר איך אני שם קבצים לשיתוף אני יודעאבל המחשבים לא מחוברים ביניהם ברשתשניהם מחוברים בנפרד לראוטרזה מאפשר לי גם ככה?
פורסם 2010 בדצמבר 1914 שנים ומה זה רשת?רמז, מנחשביפם המחוברים לאותו נתב ונמצאים באותה רשת מקומית.בקיצור, יש לך רשת.
פורסם 2010 בדצמבר 1914 שנים תבדוק את הIP של המחשב שבו נמצאים הקבצים CMD - IPCONFIG .מהמחשב השני תלחץ הפעלה שני לוכסנים // ומספר הIP של המחשב עם הקבצים תקבל את כל תיקיות השיתוף.
פורסם 2010 בדצמבר 1914 שנים לדעתי עדיף לך לחבר את שני המחשבים אחד לשני בכבל, כך תיצור "רשת" של 1G במקום 100M. רק לשם העברת הקבצים. (רוב הסיכויים שהכרטיסים המובנים תומכים בכך).כך העברת הקבצים תהיה הרבה יותר מהירה.אם אתה מתעקש להעביר באלחוט, תקן G הוא לא המושלם למשימה הזו.כמו כן, עדיף לך לדעתי להשתמש בפרוטוקול FTP, יעיל יותר מפרוטוקול השיתוף של Windows.
פורסם 2010 בדצמבר 1914 שנים להעברת כזה נפח באלחוט תצטרך הרבה סבלנות. עדיף בכבל -- http://www.netcheif.com/Articles/CrossCon/CrossCon.htm ויכול להיות שגם כבל מוצלב מיותר אם המחשבים חדשים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.